Nekem a cikk alapján az jött le, hogy elõre elhelyeznek benne több tucat patront, mint a tintasugaras nyomtatóban, amelyekben különbözõ mikro és makro tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok kapnak helyet, majd a gép ezek vegyítésébõl elõállítja a megfelelõ anyagot amit rétegelve "kirajzol".
De azt nem tudom elképzelni, hogy a sült pizza tésztát, hogyan valósítja meg. Mert a sült pizzatésztéra egy megfelelõ keverékû paradicsomszószt, netán "hús darabokat" amelyek valójában piros színezésû, hús ízesítésû szárazabb fehérje csomók, azt rárakja a tésztára az oké. De a sült tésztát, szárított alapanyagokból hogyan tervezik kinyomtatni, azt nem tudom elképzelni. Mert még egy sütés elõtti, megkevert tészta alapot a kép az alapanyagokból összetud keverni és azt kiköpi de az még nem ehetõ..