Jövőre jön a Sony Xperia Z5 Ultra

Jövőre jön a Sony Xperia Z5 Ultra

2015. szeptember 11. 14:49, Péntek
A Sony a most bemutatott hármast jövő tavasszal egy további példánnyal egészítené ki.

Az IFA alatt mi is beszámoltunk arról, hogy a Sony egyszerre három példányról rántotta le a leplet, ezek alkotják a Z-sorozat ötödik generációját. A jelek szerint azonban még egy további változattal készülnek, amely a Premium jelölésű készülékhez hasonlóan a nagyobb méretet és felbontást helyezné előtérbe.

Az Xperia Z5 Ultra a most kiszivárgott hír alapján egy 6,44 hüvelykes kijelzőt kapna, ez pedig a Premium változathoz hasonlóan 4K, vagyis 2160 x 3840 pixel felbontással jelenne meg. A hátoldalon a most is látott 23 megapixeles kamera kapna helyet, itt tehát nem változtatnának, míg a processzor feladatait jó eséllyel az új, szintén jövőre felbukkanó Snapdragon 820 chip látná el, 4 GB RAM kíséretében. A megfelelő üzemidőről a méretes, 4000 mAh-s akkumulátor gondoskodna, így nem kell attól tartanunk, hogy az új zászlóshajó gyorsan lemerül.

Tekintettel arra, hogy mindez egyelőre kizárólag egy külső forrás jóvoltából jelent meg, még nem vehetünk mérget a jövő évre tervezett debütálásra. Mi több, a pletyka alapján márciusra tervezett megjelenéssel éppen lekésnék a jövő évi MWC-t is, amelyre február végén kerítenének sort, bár az sem teljesen elképzelhetetlen, hogy a Sony végül meggondolja magát, és végül egy ettől alapvetően eltérő modellt dob majd piacra.

Bárhogy is legyen, még fél évünk van az állítólagos megjelenésig, így bőven lesz időnk megismerkedni az új generáció tagjaival.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások