CD és DVD írás egy szoftverrel

CD és DVD írás egy szoftverrel

2000. december 9. 12:41, Szombat
A Spruce Technologies bemutatta a legújabb fejlesztésű DVD és CD író szoftverét, a SpruceUp-ot.A Spruce a DVD írással és ez ezzel összefüggő szolgáltatásokkal kapcsolatban már nagyon jó nevet szerzett a világban, és az egyik vezető cégnek számít ezen a területen.

Az új SpruceUp szoftver az első olyan termék, amely a DVD írást ötvözi a könnyű használhatósággal, a hatékony funkciókkal és az elérhető árral. A cég az új alkalmazását elsősorban nem üzleti, hanem magán felhasználásra ajánlja.A SpurceUp, mivel otthoni felhasználóknak készült, ezért nagyon könnyű kezelhetőséget biztosít. A felhasználó tetszése szerint készítheti el a saját DVD lemezeit. Lehetőség van komoly bemutatók, termékkatalógusok vagy különböző eseményekről készült videok felírására. Ezt követően természetesen ezek a lemezek könnyen megoszthatók a barátokkal, kollégákkal, ügyfelekkel.

A SpurceUp azonban nemcsak a DVD-Video készítését teszi lehetővé, hanem az új, még kialakulóban lévő WebDVD-t is támogatja. Ez annyit jelent, hogy a Convergence technológia révén a DVD lemezen lévő tartalomhoz könnyedén lehet Internet oldalak címeit hozzáadni, amik a DVD lejátszáskor automatikusan betöltődnek. Természetesen ehhez az is szükséges, hogy az adott számítógép Internet kapcsolattal rendelkezzen. A SpruceUp támogatja a legújabb DVD-író meghajtókat is.

A lemezek megírása nagyon egyszerű. A felhasználónak csak ki kell jelölnie a fájlokat, majd kezdeményeznie az írást. Sőt még a DVDonCD technológiát is igénybe lehet venni, amivel elérhető, hogy a hagyományos CD-R lemezeket DVD meghajtókkal is lehessen olvasni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások