Hat CD-n érkezik a Half-Life 2

Hat CD-n érkezik a Half-Life 2

2004. szeptember 29. 21:33, Szerda
A Valve Software vezetője a hlfallout.net nevű rajongói oldalon árult el néhány információt a készülő játékról, így például a látogatók megtudhatták, hogy a Half Life 2-ből két változat kerül a boltok polcaira.

Bár a Half Life 2 játék megjelenési időpontjáról még mindig semmit nem lehet tudni, ám néhány konkrétumot elárult Gabe Newell. A Half Life 2 Standard Edition nevű verzió maga a Half Life 2 mellett tartalmazni fogja a Counterstrike-ot is. A játék három különböző szereplővel (Gordon, Alyx és G-Man) díszített dobozában összesen hat (!) CD-t találnak majd a felhasználók. A boltokba kerülő másik változat a Half Life 2 Collector's Edition lesz. Ez tartalmazni fogja a Half Life 2-t, valamint a Counterstrike-ot és a Half Life 1-et is és a játék készítői még egy könyvvel és egy Half Life 2 pólóval is kedveskedni kívánnak a HL2-re régóta várakozó rajongóknak. A három játék külön-külön DVD-lemezeken kap majd helyet.


A Vivendi, mint a játék kiadója által forgalomba hozott két dobozos változaton kívül, a Valve lehetővé kívánja tenni a Half Life 2 internetes letöltését is. A felhasználók már most letölthetnek a számítógépükre egyes részeket, később pedig az egész játék online módon is megvásárolható, illetve letölthető lesz. Ráadásul három változat lesz ily módon elérhető. A "Bronz" konstrukció a Half Life 2-t és a Counterstrike-ot, míg a "Silver" csomag az előbbieket és a Half Life 1-et és a Day of Defeat-et fogja tartalmazni. A "Gold" konstrukció keretében a felhasználók hozzájuthatnak a Half Life 2-höz, a Counterstrike-hoz, a Half Life 1-hez és a Day of Defeat-hez, bónuszként pedig még egy külön csomagot is kapnak. Ebben a következők lesznek megtalálhatók: Half Life 2 könyv, három Half Life 2-poszter, levelezőlap, valamint a HL2 zenéjét tartalmazó audio-CD. Ezen kívül minden ötezredik Gold-csomag vásárló felkeresheti a Valve Software-t. Árakat a cég egyelőre nem közölt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Azt azonban továbbra sem lehet tudni, hogy mikortól is lesz kapható a Half Life 2. A PC Gamer brit játékmagazin mindenesetre arról tájékoztatta az olvasóit, hogy a következő kiadásban már egy tesztet lehet majd találni a játékról - a lap következő száma október 5-én fog megjelenni.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások