Kiplakátolták a netet

Kiplakátolták a netet

2006. október 12. 10:16, Csütörtök
Tegnap számoltunk be arról, hogy milyen "véres" lesz a Fűrész III posztere. Erre ma meg is érkezett a limitált kiadású, Jigsaw vérével átitatott poszter, valamint a Rocky Balboa és a Christopher Nolan The Prestige című új filmjének első tervezete is.

A történetet szerintem már mindenki ismeri és mivel semmi újdonságot nem hallani a film háza tájáról, lépjünk tovább a következő alkotásra. Sylvester Stallone januárban kezdi meg a Rambo IV: In the Serpent's Eye forgatását. Alig egy hónappal előtte, decemberben kerül a mozikba a Rocky Balboa címmel ellátott drámája, melyben immáron hatodszor bújik a sokadszor visszavonult ökölvívó bőrébe.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A harmadik plakát az általam egyik legjobban várt filmhez készült. Christopher Nolan az új Batman-mozi előtt még elkészítette a Hugh Jackman - Christian Bale nevével fémjelzett thrillert. A két varázsló egyre jobban eldurvuló vetélykedésében szerepet kapott még Michael Caine, Scarlett Johansson és David Bowie is. A filmet október 27-én mutatják be az amerikai mozik.

Listázás a fórumban