Schwarzenegger mégis filmezik?

Schwarzenegger mégis filmezik?

2006. november 15. 08:54, Szerda
A frissen újraválasztott kormányzó, Arnold Schwarzenegger többször hangoztatta, hogy nem óhajt több mozifilmben szerepet vállalni. Ám barátja, James Cameron mindenképpen neki szánja a Battle Angel Alita című filmjében Ido szerepét. Ha kell, a forgatást is felfüggeszti.

Úgy tűnik, Schwarzenegger nem tud szabadulni a film világától. Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a megválasztásáról szóló dokumentumfilm körül máris áll a bál. Az is szóba került, hogy se Conan, se a T-800-as halálosztó figuráját nem ölti többé magára.

Ám James Cameron nem adja fel ilyen könnyen. A frissen megválasztott kormányzó egyik filmtervét ugyan már kipukkasztotta (ez volt a True Lies - Két tűz között folytatása), ám a rendező továbbra is számít Schwarzenegger alkatára. Ezúttal a Battle Angel Alita című manga filmváltozatában szeretné Ido karakterét az egykori izomkolosszussal eljátszatni.

A rendező annyira elszánta magát, hogy kijelentette: addig vár Arnoldra, amíg csak kell! Ha szükséges, akár évekre is felfüggeszti a munkálatokat. Vagyis a 2009-re tervezett bemutató minden bizonnyal csúszni fog. A Battle Angel Alita története a japán Yukito Kishiro manga-sorozata alapján készül. A film az első három füzet sztoriját kapcsolja össze.

A XXVI. században járunk. A főhős egy cyborg. A robotlány alig 15 évesnek néz ki és teljesen elvesztette az emlékezetét. Végül egy cyber-sebész talál rá, aki gondozásába veszi az elveszett "gépet".

Listázás a fórumban