Bruce Willis kimarad a Sin City folytatásából

Bruce Willis kimarad a Sin City folytatásából

2006. november 16. 10:22, Csütörtök
Az eddigi hírekkel ellentétben a Bruce Willis alakította John Hartigan mégsem tér vissza a Sin City folytatásában. Ráadásul nem egyetlen történetet mesél el a film, hanem - ahogy az első is - több, rövid fejezetből áll majd össze a cselekmény.

Frank Miller neve a képregényrajongók körében mindig is ismertnek számított. A nagyvilág azonban csak Robert Rodriguez filmadaptációja után figyelt fel a mester nevére. A Sin City után azonban történetei nagyon kapósak lettek Hollywoodban.

A 300 mellett Miller folytatja a filmet, melynek világhírét köszönheti. A Sin City második részéről azonban számos - néha egymásnak ellentmondó - információ látott napvilágot, ám a rendező, Rodriguez ezen pletykákat most eloszlatja.

A direktor és Miller egy interjúban ugyanis az eddigieknél kicsit részletesebben meséltek készülő filmjükről. "Adott számunkra minden olyan technikai eszköz, amire csak szükségünk lehet a fő sztori, A Dame to Kill megvalósításához" - mondta Miller. "Ezzel a sztorival egy új femme fatale karakter és számos mellékszereplő kel életre Sin City világában."


Frank Miller a film díszbemutatóján

"A fő szálat ismét több apró történettel szakítjuk meg" - folytatja Rodriguez. "A fő szál mellett egy másik, szinte ugyanakkora jelentőséggel bíró történetet készítek, mely bemutatja, mit csinált és hogyan tette túl magát Nancy Callahan szerelme, az életét megmentő rendőr, John Hartigan halálán."

A Miller által említett szerepkörre immáron Angelina Jolie a biztos befutó. Clive Owen szintén visszatér, ám Bruce Willis és Mickey Rourke nem vesznek részt ebben az epizódcsokorban. Talán majd a harmadik részben.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban