Tobey Maguire nem lesz többé Pókember?

Tobey Maguire nem lesz többé Pókember?

2006. december 3. 09:22, Vasárnap
Tobey Maguire, aki igazi világhírt a képregényhős Pókember megformálásával ért el, egyértelműen kijelentette, hogy nem kíván többet Peter Parker bőrébe bújni. Ugyanakkor Kirsten Dunst is elárulta, hogy a harmadik részben alakítja utoljára Mary Jane-t.

2007. május 4-én végre megérkezik a sokak által nagyon várt Pókember 3. A Sony Pictures azonban már a következő részek előkészületeivel van elfoglalva. Sajnos úgy tűnik, hogy a trilógia lezár egy korszakot és a negyedik résszel egy következő Peter Parker - Mary Jane duó lép fel a vásznakra.Tobey Maguire ugyanis, aki igazi világhírét a Sam Raimi által rendezett képregényfilmmel ért el, egy napokban adott interjújában kijelentette, hogy a harmadik résszel elképzelhető, hogy végzett Peter Parker karakterével.

"Azt hiszem a harmadik rész pont jó alkalom a befejezésre" - kezdte a sztár. "Jelenleg egyetlen szerződés sem köt újabb Pókember-filmhez. Nem zárkózom el teljesen egy esetleges folytatás ötletétől, de be kell valljam, nagyon minimálisak az esélyek."

Ha ez nem lenne elég, Pókember szerelme, Mary Jane sem biztos, hogy a szokásos formában bukkan fel. Kirsten Dunst szintén ugyanis óvatosan fogalmaz a folytatást illetően. "Nem vagyok az a típus, aki egymás után forgatja le a filmeket."

Persze az is előfordulhat, hogy a színészek így próbálják feltornászni gázsijukat a következő filmekre. De lehet, hogy komolyan gondolják. Majd elválik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban