Használt telefonért plüssoroszlánt ad a Nokia

Használt telefonért plüssoroszlánt ad a Nokia

2006. december 7. 14:20, Csütörtök
A Nokia és a WWF az idei évben is telefongyűjtő akciót indít Magyarországon. Mindenki, aki egy használt Nokia telefont - akkumulátorral együtt - az ország bármely Nokia-üzletébe visszavisz, és kitölti a WWF természetvédelmi kvízét, egy WWF-logóval díszített plüssoroszlánt kap ajándékba.

A kérdéssort helyesen kitöltők között pedig 1 darab Nokia 5300 Xpress Music készüléket, 5 darab Nokia hátizsákot és 10 darab WWF pénztárcát sorsolnak ki a szervezők. Az akcióval a Nokia Hungary Kft. nemcsak a régi telefonok környezetbarát újrahasznosítását, hanem a WWF magyarországi tevékenységét is támogatja.

A WWF több mint 40 éve dolgozik a természet védelmén. Detox kampányában a különböző használati tárgyakban található vegyi anyagok veszélyeire hívja fel a figyelmet, támogatva az ezek kivonására, újrahasznosítására való törekvéseket. "A környezet megóvása mindannyiunk közös kötelessége. Bíztatunk minden Nokia-tulajdonost, hogy vigyék vissza használaton kívüli mobiljaikat a Nokia-üzletekbe és csatlakozzanak kampányunkhoz!" - nyilatkozta Márkus Ferenc, a WWF Magyarország igazgatója.

"A mobilkommunikáció gyors elterjedése miatt fontos számunkra, hogy a környezetre gyakorolt hatást minimalizáljuk. A Nokia elkötelezettsége a környezetvédelem iránt nem újkeletű a Nokia teljes tevékenységét - a terméktervezéstől a termelési folyamatokon át az újrahasznosításig - áthatja a környezetért felelős gondolkodásmód.- mondta el Greig Williams, a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. "Célunk, hogy amit lehet újra felhasználhatóvá tegyünk, a környezetre káros anyagokat pedig megfelelő módon semlegesítsük" - tette hozzá. Magyarországon a Nokia üzleteiben a már több éve visszaveszik a régi, már nem használt Nokia mobiltelefonokat és tartozékokat.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban