Itt a Shrek 3 előzetese

Itt a Shrek 3 előzetese

2006. december 15. 18:17, Péntek
Végre megérkezett az egyik legjobban várt CGI-animációs mese, a Shrek, the Third első hivatalos előzetese. Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a DreamWorks tartja az első két rész hangulatát.

Nem hiszem, hogy bárkinek be kellene mutatnom a zöld ogrét, Shreket, a szószátyár Szamarat vagy a királynőből zöld szörnyé változó Fionát. A világsikerű első rész után a folytatás még nagyobbat durrant, ráadásul megkaptuk az ostoba Szőke Herceg és a Csizmás Kandúr karakterét is.

A további folytatások esetleges elkészülte nem is lehetett kérdéses. A harmadik rész után rögtön kezdik a negyedik epizód forgatását, ráadásul a Csizmás Kandúr is kap egy saját mesét. De nézzük a Shrek, the Third címet kapott, hármas számú kalandot, melyhez megérkezett az első hivatalos trailer.

A történet főszereplői ismét Shrek, Szamár, Csizmás Kandúr és Fiona. A sztori számos része még ismeretlen, de annyi biztos, hogy Shrek apósa, a király trónörököst akar. Ha ez nem sikerül, mehetnek vissza a mocsárba. Ezért Shrek felkerekedik, hogy Csizmás Kandúr és Szamár segítségével megtalálják a megfelelő trónörököst. Fiona pedig otthon veszi fel a harcot a Szőke Herceg ellen.

A kaland során felbukkan még Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke, Hook kapitány, Sir Lancelot és Artúr király is. A bemutató 2007. május 18-án esedékes.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban