Új amerikai krimisorozat a TV2-n - magyar sztárral

Új amerikai krimisorozat a TV2-n - magyar sztárral

2007. április 26. 09:48, Csütörtök
Végre idehaza is bemutatkozik a Law & Order: Special Victims Unit című krimisorozat, mely már többször szóba került a magyar médiában, hiszen ennek főszereplője Mariska Hargitay.

Az a Mariska Hargitay, aki a 8. évadában járó krimisorozat női főszereplőjeként már az amerikai tévés Oscarnak számító Emmy-t és a Golden Globe-díjat is elnyerte a legjobb drámai szinésznő kategóriában, s ennek köszönhetően a Fókusz, Aktív és a Frei Dosszié kaliberű bulvármagazinok is foglalkoztak a magyar származású színésznővel.


A Különleges ügyosztály magyar címre hallgató széria Dick Wolf Esküdt ellenségek sorozatfolyamának egyik leágazása. Az Esküdt ellenségek többi "spinoffja" már látható, illetve látható volt a hazai képernyőkön, de a legbrutálisabb, legpesszimistább Special Victims Unit bemutatása még váratott magára. Ha a tematikát nézzük, akkor ez valamelyest érthető is, hiszen a sorozat egy olyan egységre koncentrál, mely különös kegyetlenséggel elkövetett bűneseteket old meg, például pedofil bűnözőkkel, erőszakolókkal és áldozataikat felgyújtó bűnözőkkel foglalkozik.

A sorozat a TV2-n lesz látható csütörtökönként, az esti film után - természetesen 18-as karikával.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások