Így folytatódhat a Heroes

Így folytatódhat a Heroes

2010. június 1. 19:04, Kedd
Tim Kringnek, a Heroes készítőjének határozott tervei vannak sorozatának lezárásával kapcsolatban. A nagy kérdés csak az, hogy az NBC-nek van-e kedve költeni arra a szériára, melyet a vége felé már csak nagyon kevesen néztek.

Az amerikai tévézésben május havának kiemelt szerepe van, hiszen a nagy, kereskedelmi televíziók ekkor szoktak dönteni arról, hogy mely sorozatokkal képzelik el a jövőjüket. Ilyenkor, cseppet sem meglepő módon, mindig vannak nagy nyertesek és nagy vesztesek. Az utóbbiak táborába tartozott a Heroes (vagy, ahogy itthon ismert, a Hősök), melyet az NBC csatorna négy évad után szüntetett meg.

A döntés óta megy a találgatás, hogy kapnak-e a rajongók valamilyen lezárást. Egyelőre még nem döntött az NBC, hogy finanszírozza-e a lezáró tévéfilmet, vagy sem, mindenesetre a Heroes készítőjének, Tim Kringnek megvannak az ötletei a folytatással kapcsolatban. Az író a TvGuide-nak elmondta, hogy a finálé egy évet ugrana azután, hogy Claire mindenki szeme láttára levetette magát a mélybe, aminek a célja az lenne, hogy az események társadalomra gyakorolt hatásait vizsgálják meg.

A történet szerint némelyik karakter rejtőzködésre kényszerülne, más pedig fürdene a sikerben és a dicsőségben. Claire például az "abnormálisok" szóvivője lenne, Sylart ismét a sötét oldal csábítaná el, és természetesen a Nathant alakító Adrian Pasdar is visszatérne valamilyen formában.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások