Summoner

Summoner

1999. november 26. 00:24, Péntek



Kiadó: THQ Inc.
Fejlesztő: Volition, Inc.
Megjelenés: 2000 második fele
Típus: RPG
Hasonló játék: Darkstone, Diablo

A Descent Freespace és Freespace 2 után a Volition új fába vágta a fejszéjét, jelenleg RPG-t fejleszt. Az RPG fanok számára várhatóan vonzó darab lesz a Summoner, hiszen majd mindent tartalmazni fog, ami egy igazi RPG-be kell: sok mágia, sok szörny, és hihetetlenül szép grafika.

A történet
A sztori az egyszerű származású fiatal földműves, Joseph körül forog. Joseph születésétől fogva médiumi képességekkel bír. Az "idézés" tudományával és egy titokzatos gyűrűvel alvilági szörnyeket tud életre hívni, hogy segítsék őt a küldetésében.

Egy véletlen baleset után Joseph megfogadta, hogy többet nem idéz. Egy napon azonban megkeresték a Yago tanács tagjai. Joseph-et különleges feladatra kérték fel: meg kell keresni a Titokzatos Gyűrűt, mielőtt a gaz Orenia kalandorai találják meg. A küldetés során Joseph segítségére lesznek más hősök is, akik majd segítenek megoldani egy-egy problémát.

A játékmenet
A mi feladatunk irányítani Joseph-et és a csapatát. Fel kell fedezni a világot, megütközni az ellenséges hősökkel és szörnyekkel. A főcél eléréséhez rengeteg rövid küldetést kell teljesíteni, és ahogy az várható nem lesz egyszerű feladat a rejtélyek megoldása. A harcban hagyományos fegyverek tucatja mellett rengeteg varázslat, és persze megidézhető szörnyeteg áll rendelkezésre.

A Summoner teljesen 3D-s grafikai motorral rendelkezik. A játékot 3rd nézőpontból lehet játszani, fix és szabadon állítható kamera pozíciókkal. Az objektumok mozgása, a környezet minden eddiginél szebb lesz, real-time renderelt átvezető animációkkal és történetekkel.

Egyéb jellemzők:
• Könnyen kezelhető, állítható kamera pozíciók
• Gazdag történet, minden karakternek egyéni személyisége lesz
• Moziszerű real-time renderelt animációk
• Könnyen megtanulható harcrendszer
• Széleskörű multiplayer lehetőségek
• Rengeteg fegyver, szörny és varázslat

A játékkal kapcsolatban egy bizonyos: ha a Diablo 2 megjelenik az idén akkor a Summoner sikerrel pályázhat majd a 2000 legjobb szerepjátéka címre.









Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások