Sandler távirányítója vezet

Sandler távirányítója vezet

2006. június 26. 10:07, Hétfő
Adam Sandler új vígjátéka, a Click lenyomta a Pixar-féle Verdákat, mely így mindössze két hetet tölthetett a bevételi listák élén. Meglepetésre azonban az animációs mese a világ többi részén sem teljesít úgy, ahogy azt a Disney várta.

A Click - bár hazájában alaposan lehúzták a kritikusok - bemutatója hétvégéjén rögtön az élen kezdett. A vígjátékban Sandler mellett Kate Beckinsale, Christopher Walken és David Hasselhoff komédiáznak. A 82,5 millióba került film 40 milliós kezdése nem tűnik rossznak. Legutóbb a Csontdaráló is hasonló adatokkal kezdett és végül 160 millióig jutott el hazájában.


A Baywatch kötelez

Michael Newman egy munkamániás építészmérnök. Karrierépítése közben nem jut elég ideje feleségére, valamint két gyermekére sem. Miután egy napon elromlik tévéjének távirányítója, az egyik eladó egy univerzális irányítót ad neki helyette. Michael ezzel a szerkezettel képes irányítani karrierjét és magánéletét is. Minden szép és jó, ám egy nap a távírányító önálló életre kel.

Második helyre csúszott vissza a Disney-Pixar autós őrülete, a Verdák. Bár a kritikusok - mint minden Pixar filmet - keblükre ölelték, a nézők nem rohannak be a vetítésekre. Eddigi 155 milliós bevétele szép, de elmarad a korábbi művek produkciójától. Harmadik helyre verekedte le magát a Nacho Libre, mely már csak profitot termel.

Negyedik helyen kezdett az afro-Bonnie és Clyde, melynek főszerepében Tyrese Gibson, Meagan Good és The Game acsarkodnak egymással. A film azonban egyértelműen a hét nyertese, mivel közel 10 millió dolláros bevételét mindössze 1000 moziból hozta össze.


Ez még nem a Transformers

Egy ex-fegyenc, O2 szabadulása után élet-halál szituációba keveredik. Mikor fiát egy autólopás során elrabolják, O2 kénytelen ismét törvénytelen utakra lépni. Egyetlen segítője Coco, az utcalány, akinek segítségével a helyi bandavezér, Meat ellen indulnak Juniorért.

Ötödik az elég szerényen teljesítő Halálos iramban: Tokiói hajsza, míg őt a Ház a tónál követi. Sandra Bullock-Keanu Reeves romantikázása abszolút bukta, hiszen második hetén még nem érte el a 30 milliót. Hetedik a remake ellentéte, a Szakíts, ha bírsz, mely átlépte a 100 milliós álomhatárt.

Nyolcadik egy újabb "a múlt héten mutatták be, de már a kutya sem kíváncsi rá"-film, a Garfield 2. 16 milliójával szégyent hoz a világ leglustább macskájának nevére. Kilencedik az X-Men: Az ellenállás vége, míg a sort A Da Vinci-kód zárja.


Végre Superman szemével látom a világot

A jövő héten visszatér a világ egyik leghíresebb szuperhőse, Superman, akinek kedvéért Bryan Singer elhagyta a mutánscsapatot. Azonban a hölgyek ne essenek kétségbe: nekik itt lesz a The Devil Wears Prada, mely a divatmagazinok világába enged bepillantást.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások