Itt az új magyar thrillersorozat előzetese

Itt az új magyar thrillersorozat előzetese

2010. november 6. 16:38, Szombat
Amerikában egyre népszerűbbek a webes sorozatok, nem egyet különböző tévécsatornák fel is karoltak és bemutattak, sőt, televíziós keretek között folytattak is. Hogy a magyar MAB-nak mi lesz a sorsa, nem tudni, de előzetese már van.

Nemsokára új, magyar thrillersorozat indul MAB címmel - az interneten. Horgas Ádám rendező, operatőr, vágó, zeneszerző - egy szóval ötletgazda 500 ezer forintból forgatta le HD-kamerájával a kelta mondát feldolgozó szériát, melynek 8 perces epizódjai egymás után kerülnének fel a netre, akkor, amikor az éppen aktuális rész elért egy megfelelőnek mondott nézőszámot.


A 16 epizódból álló MAB története szerint egyetlen éjszaka alatt minden ok nélkül mindenki meghal egy belvárosi bérházban. A rejtélyt kiderítendő másnap reggel elindul egy nyomozás, s ezzel párhuzamosan a nézők az éjszakai eseményeit is láthatják, hogy az utolsó részekre kibontakozzon a dermesztő végkifejlet, mely során (remélhetőleg) minden titokról lehull a lepel. A főszerepekben Almási Sándort, Bánsági Ildikót, Hirtling Istvánt és Mertz Tibort láthatjuk majd.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások