T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer majd lesz, ennyi.
nem te döntöd el, mikor.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Rohej, ja es szerelo is volt kint de semmit nem csinalt, mert ugyanugy szetmegy a net.
Felmondani persze nekem is, mint dolgozonak csak kotberrel lehetne, ami 12 ezer lenne.
Szep kis tarsasag. <#rolleyes>#rolleyes>
Nothing is True, Everything is Permitted
de a T-s operátorok itt többet tudnak biztos errõl.
Az elso 3 hop altalaban 16ms. 84.1.94.87.ig mindig franko (16ms), de a kovetkezo a sorban a PO9-0.bud-001-access-100.interoute.net (84.233.170.133), ahova mar 170ms most. Egeszen izgalmas a dolog. Este 11-12 fele mar parcek alatt megy le 20ms-et a dolog es egesz ejjel normalisak a pingek, majd nappal, olyan del/du 2 korul ismet felkuszik az egekbe a ping. Engem a legjobban az idegesit, hogy az elmult 1 ev alatt kb 5-6 honapot szoptam ugyanezzel es, hogy oszinte legyek, kezd kicsit elegem lenni ebbol. Nem a thome-ot akarom en ezzel szidni, csak volt mar, hogy az ilyen pingoruletek miattuk voltak hetekig/honapokig.
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
csak nem volt szerencséd az ügymenettel...
még mindig jobb, mintha azt mondták volna, hogy persze menni fog, bekötik... azt közbe nem megy. <#idiota>#idiota>
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A vonaladon 4 megás szolgáltatás tud jó lenni és annyi. Csak ez megszûnt a t-home-nál. Van 2, 8, 25...
Amúgy, ha a t-hmoe 8 megát sem tud adni a vonaladon, mástól se lesz jobb, mert a telefonközpont és a kábel adottak...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
ennyi.
itt már be fogják mérni a vonalad elõtte, nem véletlenül.
szegeden meg a tés fickók bekaphattyák 😄
2013-ra kurvasok helyen akarnak 100 megát, szal addigra lehet h hozzátok is eljut a sávszél :-))
Xbox Live gamertag: kilencnad

Csak a te irányodba menõ adatforgalmat.
A letöltött adatforgalom mit jelent? Csak a letöltést kell nézni, vagy a letöltés+feltöltés?
PS3 ID: hdcsaba
VAn valami következménye a korlátozásnak?
PS3 ID: hdcsaba
Nothing is True, Everything is Permitted