T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
jah, de melyik nickedbõl? 😄
mondjuk a kutyás görgetõs mailcimre rákereshettem volna, de tudod, lustaság fél egészség 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Nna. Azt hiszem megcsináltam.
Nem volt egyszerû, ha valami nem stimmel szólj 😄

koryne
Én teljesen veszélyes vagyok 😛 Anyuék le is akarták mondani, merthogy máshol biztos olcsóbb -.- Felvilágosítottam õket, hogy nekem viszont kellenek a mailcímeim...
Nahát, nem tudod kitalálni a nickembõl az azonosítómat? 😊
Küldöm!

Xbox Live gamertag: kilencnad

Zs0lt1
te akkor most churn veszélyes vagy? 😄DD

Zs0lt1
igen és az ügyfélazonosítódat honnan találjam ki? 😄
vezeté[email protected] ird már meg lécci.

5c0rp330n
7-ért van 8 megabites. neked milyen van 6-ért?

Én örülök,h van netem,vannak,akik egy éve azért küzdenek,h ne kelljen mikrohullámos bizbasszal szenvedniük,meg mobilnettel...!
Inkább fizetem a 6ot,mint nelegyen...:S
koryne
Ha egy éve szenvedsz vele, miért nem telefonálsz be? Én még csak 1 hónapja próbálkozom, azért vagyok ilyen ráérõs, de ha nem fog menni Zsoltinak, telefonálni fogok.

bertino
köttes be uj telefont a lakásba a régit mondd le és máris uj elõfizetõ vagy...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nah látod épp ez az!(igaz még csak 1x próbáltam reggel,nemástam bele nagyon magam a dologba),a rohadt Tré online-nál fizetem a 6ezret,mondom leváltom van most 2mbit-es net 4ezer(leszarnám,ha nem lenne 2mega,csak 1,2-vagy 1,5....)de mi az,hogy leterhelt a szerver,hûségnyilatkozat már kb 1éve lejárt,és akkor se tudtam váltani,azóta se,így 1éve szedik ugyanazt a pénzt a dsl start csomagért...Legalább köthetnék újabb szerzõdést új hûségidõvel új árral,de szerintem nekik ez durva nagy business,h többet fizetek!(fõleg akik a 10ezret fizetik ugyanezért...:S)
koryne
DSL Classic Medium. És lejárt hûségidejû vagyok 😊 Leváltanám én, de 0 ft-ot ír, amikor végig szaladok a webshopon és tök üres az egész :/
Hálám üldözzön a sírig 😊

Zs0lt1
hát amennyire én tudom az Sashegy, Budafok és Pesthidegkút bizonyos részei illetve Budakeszin, Budajenõn, valamint Debrecenben, Pécsett, Szentendrén, Székesfehérvárott és Telkiben.

Zs0lt1
Milyen csomagot szeretnél?
Ugyan én már tök elfelejtettem, hogy kell csomagot váltani, de a kedvedért elintézem 😄

Narxis
tré-online

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

5c0rp330n
szerintem botrányosan sokat fizetsz iylen szar csomagért. azt hittem ilyen szar áron már 3 éve nincs csomag legalább.. mégis milyen szolgáltató ez? :S

RaveAir
Ha lejárt a hûséged, akkor mindenféleképpen csak jobban járhatsz. Egy újabb év hûségért kevesebbet fogsz fizetni, és még nagyobb sávszélességed is lehet.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

5c0rp330n
és 20 perc után is én tettem le természetesen.

5c0rp330n
aztaqrvamindenségit, remélem be tudják ide kötni, azonnal fel is hívnám õket, csak ilyenkor már nem szokták felvenni, múltkor is 20 percig hallgathattam a magenta indulót amikor ilyenkor hívtam õket :S

Carlos HUN
tudsz valami infot a lefedetségekrõl vagy valamit oszd már meg légyszives hálás lennék köszee

Carlos HUN
kösz felis hivtam öket mi a szitu csak aza baj nálunk egyenlõre még a 8 megás net a maximum ezért nem tudják vállalni a 25 megásat sajnos

koryne
Megvolt, megvolt 😊
Tényleg, azt sem tudod, nekem most mi a nevem 😛
Nem akarsz nekem csomagot váltani? 😄 Online rendszer szar (miért is nem lep meg???), betelefonálni meg büdös 😊
Szerk.: ja, de iwiwrõl tudhatod a nevem... 😊

Nekem is T-online os netem van,de én még a 6000Ft-os 1024/128-as netet fizetem,szerintetek,ha én most bejelentem nekik,h váltanék a gyorsabbra(ugyis aztmondják,h levan terhellve a szerver,meg ilyenek),akkor új szerzõdés,meg hûségnyilatkozat fejében elméletileg az új árat fizetném nem?
Zs0lt1
jaja.
egyébként mizu, megvolt már a nagy esküvõ? :-)

koryne
Förcsögni sokkal egyszerûbb, mint körülnézni a weboldalon 😊 Csomagváltásnál pont, hogy kiírja, hogy fölfele akkor vált, amikor akar...

Narxis
XD

Zs0lt1
felfelé ingyen lehet díjcsomagot váltani!

Carlos HUN
kurva édes anyjukat hogy most vezetik be ezt a csomagot mert már átváltotam 8 megásra kurva anyjukat kurva kurva kurva édes anyjukat

koryne
Várom, hogy hozzánk is elhozza a KÁNAÁNT a Nagy Magenta Autó 😊

bertino
jaja, hwsw-n is kint van.

Zs0lt1
Itt van amit sokan vártak :-)
http://itcafe.hu/hir/t-home_vdsl_hdtv.html

Zs0lt1
cca 200 méterre van innen a központ, megy rendesen, nincs vele gond.
egyelõre egyébként 8/1-es a sávszél, de hóvégére igérik a 25/3-as sávszélt tesztelésre.

bertino
és jol szakít ?
milyen messze van a központ, ahova be vagy kötve ?

Zs0lt1
900-nál több is szokott lenni, de nálam nem szimpla adsl van, mert én vdsl tesztelõ vagyok, ezért ennyi.

Banyapapa
900k?
annyi nekem sose volt,de ezt az oldalt ismertem,ezt fogadjak el (ill a számot amit végén kiir) a t-onlineosok,reklamáláshoz😛

de normálisak szerintem )ill velem azok voltak),eleg sokszor volt ilyen-olyan probláma,és pikkpakk megcsinaltak,vagy kijött egy szerelö tölük,mert nem hitték el hogy 8 megás netem letöltése,alig éri el jorégi 512-es net szintjét.
kijött egy hapsi,laptopozott,csodálkozott,jé de fos.
mondta 1-2 nap és jo,5 ora mulva megis javult.

Zs0lt1
nem csoda, hogy nem találod a t-online oldalán, mert ez egy t-com-os díjcsomag, csak a t-online nyújtja a szolgáltatást tulképp.

#1719:
Ne a speedtest.net-et használd, mert az pl nálam is szarul mér, kb 2-3 mbit/s-t mér a 8 megás netemnél, mikor 900K-val töltök le.

EZT a tesztet használd, ez se a legjobb, bár ez hiteles a t-com hálózatban.

Banyapapa
ezt a t dsl-lt nem is találom tonline-on.
de felhivod öket telefonon,elmondod mivan,kezelö majd mondja hogy tonline oldalán teszteld le a netet,és kéri majd a számot,amire lehet hivatkozni.
És majd utána neznek neki.

Meg persze ajánlja majd hogy,amit kaptál nethez modem,kapcsold ki 5-10 percre,és kapcs vissza,és ugyis ellenörizd le a sebbeséget.

Sajn nálam a 8 megás tudott maxban 5800-at,felfele persze maxot teljesitette (ezen a speedteszt oldalon,de többin is mertem.
És inkább nemrég lejjebb mentem egy csomaggal.

Desiderata
ilyen csomagom van: T-DSL Favorit Plusz 8M
Feltöltési sebesség minimum: 192 kbit/sec
Feltöltési sebesség maximum: 512 kbit/sec
Letöltési sebesség minimum: 480 kbit/sec
Letöltési sebesség maximum 8096 kbit/sec

de a sebességem csak

vagyis beleesik sajnos a szórásba de mégis átverve érzem magam amikor mások repülnek én csak döcögök
lehet valamit intézni ezügyben? mi a teendõ? hova forduljak? egyáltalán szóbaállnak az emberrel? vagy keressek másik szolgáltatót?
Narxis
aha, engem átbasztak a palánkon, senki nem mér semmit, bekötettem az adsl-t kihangsúlyozva, hogy 4megabitesre váltok szemptembertõl, addig 1megabit mert az nyáron ingyenes. mondták semmi probléma, aláírtam a szerzõdést és utólag mikor kötötték be, derült ki, hogy 2megabitet se bír a vonal, hogy szophatok az 1megabittel amíg le nem jár a hûségnyilatkozat.

Zs0lt1
kimennek és le is szopnak.
a központból rámérneka vonaladra, aztán abból meg lehet állapítani, hogy mit bir.
adsl-nél meg lehet nézni szintre kbit/s-re pontosan, hogy mennyit bir a vonalad, kábelnetnél is, de nem pontos annyira.

bertino
fogalmam sincs, ha valaki ismeri az ottani szerelõt, kérdezze meg.
de, hogy elõre felmérjék... ilyet nem valószínû, hogy fognak csinálni.

Narxis
Remélem nem csuklasz, majd megérted ha elolvasod.

Tudom, hogy nem telefon net, de ahol lakom ott gyenge a jel, már többször is kijöttek szerelni, de ugyanúgy rakás szar maradt, erõsítõt kellett venni, hogy meglegyen a TV-re a képminõség, internet is hasonlóan szar lenne vagy az teljesen független?

bertino
ADSL szolgáltatónál dolgozom, nekem aztán lökheted az ilyen linkeket.
kábelnet pedig nem telefon net, ott elég kevés az esélye, hogy ne legyen meg a fizetett sávszélesség.

szerk.: persze magyarországon... 😄

Narxis

bertino
pff....

Narxis
Nem tudom, de én nem fogok látatlanba szerzõdést kötni. Tudni akarom, hogy 4 vagy 8Mbites netet kaphatok-e.

bertino
melyik netszolgáltatónál végeznek egyáltalán ilyet ?

Narxis
Helló!

Én a T-Online-ról szeretném kérni szegediek véleményét. De nem ADSL hanem Kábelnet témában. Elõször is az érdekel a legjobban, hogy kijönnek-e megmérni a házban a kábelnet sebességét, minõségét? Ezután rendelném meg tõlük ha jó eredményeket kapnak.

bertino

sziasztok!

Bocsi hogy ide irók, de nem nagyon találtam ezzel foglalkozó topikot!Ha mégis van plz dobjatok egy linket!

A lényeg az, hogy Digi TV-tõl megrendeltem az alap netcsomagot, ahol 10Mbit/s a max feltöltési sávszélesség!arra lennék kiváncsi hogy mitõl függ, hogy ki tudomm használni a teljes sávszélességet?
Zs0lt1
hívd a t-kábelt. 1298.