ZBrush
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intuos meg rulez!
tt van egy pár
http://www.pixmania.com/hu/hu/757/160/xx/104/9/criteresn.html?itag=10528
A6 nál kisebbet nem érdemes venni.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A hátsó 2 dupla(?) mi célból? Fogó szerv, vagy farok?
Más: Próbált valaki már több gyártótól tablet-et, persze Zbrush használatra gondolok.
Namert azt hallani, hogy a Wacom-ok az obertuttik.
Én most egy kis A5-ös geniust próbálgatok ami kölcsön van, és igen jónak tûnik. Érdekelenének a tapasztalatok, mielõtt veszek sajátot, mert feleslegesen minek fizesek esetleg többet.
Itt van a mostani projectem,sajna október vége óta nem nyúltam hozzá.Ezt még Tutor alapján csinálom,de ha elég videót megnéztem,hogy kb mit hogy kell modellezni.A lényeg:ZSphere modelling,és onnan csak sculpting.Subdivie:6-os.Itt is lesz letextúrázva,csak az a baj,hogy utána mayába kellene átvinnem,a tutor meg lightwavehez ven,szal az LW-hez mellékeltr scenet,kell a.)Lemásolni b.) sajátat alkotni(Ez jobban hangzik)Még van 1 kis sculpting a testén,el kell érni,hogy kicsit rücskösebb legyen,aztán mehet a textúra,Displacemnet map gyártás és végül....nem is kell displacemnet,nincs is mire rárakni. :/ Akkor megy be úgy.Szal a kép:

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Amint meg jön (valamikor) az ihlet/téma, hogy milyen komplett scenebe is tegyem, abban így is lesz, ez momentán csak teszt volt.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Szerintem viszont a szörös verzió miatt ugy kellene a világítást beállítani hogy jobban látszódjon a szeme, attól egy kicsit élethûbb lenne. (Csak egy ötlet nem kioktatás)<#smile>#smile>
Sajna a ZB ilyen.😞
De van más:Menniy RAM kell neki hogy 5 ös Subdivedban tudjak dolgozni?Mert alap 256-ra vn a compact mem állítva. Beszarik.(Hibát észlel leáll)
Feldobom 520-ra.(Ugyanaz).Feldobom 720-ra-768MB DDr-em van-kiírja,hogy incomplete file write,mint az elõzõ 2-nél,de most megcsinálja.Elkezdtem dolgozni,és hopp undózni kellett,ilyenkor behal,majd hibát észlel leáll.Puff szevasz.Vmi 5let?
Lenne 1 kérdésem.Modelleztem vmit.ezt bevittem Zbrushba,és nyomtam vele v 1,5 h-t.El akarom menteni.Hogy kell?Document/save as.. Megadom a nevet,de mikor betöltöm,nem tom folytatni a munkát mert nincs ott az edit object fent.És csak rajzol vmit ha hozzá akarok nyúlni.
tutorialokat csinálatok ahogy van idõm , de nah van 1-2 kérdésem 😊
szal aki ismeri a progit, és tudja is, akkor az jelentkezzen =D
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
-What\'s your name?| -Amigo!| Amigo what?| Amigo Amigo!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
NAGYONNAGYON sok hasznos tanáccsal, letölthetõ, ZBrush-ban megnézhetõ tutorial-al, és nyalánksággal. Must see!
gamertag: kenobita
Akkor duplán köszi 😄
Teljes tananyagnak úgy is ott van a digital-tutor basic összeállítása. 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mitagadás, elkél hozzá az a több gigányi videótutorial, amiket szedek hozzá 😄
Részletek+textúra+színezés még hátravan. Nagyon jó kis program, rengeteg lehetõséggel.
Amúgy a zbrushcentral oldalon rengeteg tutorial, letölthetõ objektum és egyéb csemege található. Látogassátok gyakran!
Én nemrég fedeztem fel ezt a joo kis progit és nekem nagyon bejön!!!<#smile>#smile>
Igazábol nem nagyon tudom használni, csak pár kezdetleges fejet tudtam kreálni vele!! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahol magyar tutorialok is vannak??????
Azt nagyok megköszönném!!!
..::: [Gyaloggalopp] Nogre | Orc Berserker lvl 43 | Gaiahon :::..
Zbrushal 2napja kezdtem el ügyeskedni. Tegnap este elkezdtem egy rajzom alapján zsphere-ekkel varázsolni. Persze bekakált a progi vmiért, így kárba veszett a cumó. De nekiesek még, majd rakok fel képet! Akik használják már, nem linkeltek be saját munkákat? Kíváncsi vagyok...
A látszat csal...