PS2emulátor itt!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont igazad van, tényleg menni fog. Még öt év kell neki.
Papesz
Akár tetszik akár nem a Doom 1 és 2 forradalmat csinált. Emlékszem kb. egy évvel késõbb jött ki SMD-ra (konzol) a Zero Tolerance "FPS". Mely ugye a kezdõdõ FPS lázt próbálta volna meglovagolni konzolon... nem sikerült.
Egyébként azok közé tartozom akik mindenre vevõk, érdekel az emu alakulása is, holott éppen a Silent Hill 1-et tolom PS2-ön, mert a PC-seknek sajnos ezt a részt elfelejtették piacra dobni.
"ha már ilyen jó a konzol rakj rá egy egyszer kiegészitést ha tudsz egérnek hivják azzal biztos jó lesz az összes FPS játék"
Természetesen egérrel is játszható konzolon... nem tudtad?
Acer USB egér (PS2)
Termék: Acer USB egér
Model szám: M-U69
Csomagolás: OEM ( zacskós )
Tulajdonságok:
- USB csatlakozás
- Két gombos, görgõs egér
Kompatibilis: Playstation 2
Garancia: 1 év
Állapot: Raktáron
Tovább >>
Ár: 2990 Ft
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
pcn csinálták a ps2 játékot szal menni fog pont ugy a játékok pcn mint konzolon <#mf2>#mf2>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
mit is mondtatok? hogy soha nem lesz olyan jó a ps2 emulátor?
akkor most olvasátok el dinomano hozzászólását
"Isten PC-n tervezte a világot, ami konzol alatt fut; ezért nem riccen be :-P"
"A dúm minden idõk legjobb játéka,még rock is azzal játszik két edzés között a szabadidejében.."
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Papesz
"Feleslegesen fogod felidegesíteni magad. NEM LEHET 128 bites processzorra optimalizált játékokat normálisan futtatni egy 32 bites számítógépen. De még egy 64 bitesen sem. Fizikai képtelenség."
Búcsúként a fenti két sort nem én írtam csak kiemeltem a topikból,nagyigazság van bennük,olvass,értelmezz és kb. 5 év múlva gyere vissza.
ha már ilyen jó a konzol rakj rá egy egyszer kiegészitést ha tudsz egérnek hivják azzal biztos jó lesz az összes FPS játék
uj pc(amin még elindulnak szépen a mostani game-ek):200 e és tovabb... :-|
vannak oylan game-ek PC-re; mint HL2stb., amik érdekelnek, de azok vannak xbox-ra is... akik kiizzadjak magukbol a sok pénzt,nem a konzolosok... vedd mááá' észre...
a konzol játék leáldozoban egyre kevesebben vagytok 😛
és hadjátok abba ezt a mocskolodást hát nem látjátok már az emulátor majdnem olyan jó mint a gépetek ezért csináljátok az egész hocihöt mert igy probáljátok a nagyon nehezem megkereset pénzre ráigazolni hogy megérte azt a konzolt megvennetek
Papesz
Mert a Grandia3 jobban fut "fps" mint az FFX <#crazya>#crazya>
FFXII t még nincs meg de tudom hogy elindul simmán
a Blacket nem tudom megy e de kit érdekel
vesztetél kussé a neved
nincs itt semmi bibi; de aki a PC-jét fejlesztette, jatszon Pc-vel, aki meg PS2-öt vett, nyomja azt...
VAGY... A ps1 emu tökeletesen fut; és rakat qrvajo game van PS1-re; amit visz az emu...azok nem jok? >:-)
Papesz
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
nem kell olyan nagyra dicsérni a ps2 játékokat
Engem is a játékok érdekelnek, ezért is vettem egy PS2-t. 90 ezer volt ezért a pénzért ma két és fél gépet adnak.
Papesz
meg nekem nem kell mondanod miért szar az emulátor tudom és igazából engem csak a játék érdekkel és nem a grafika minösége 😊
Respect, hogy ennyire fanatikus vagy, de azt az élményt amit ELSÕRE a FF-X adott azt képtelen lennék átélni átlat 12-15 FPS mellett.
Én már csak ilyen ódszkúl gamer vagyok...
elindult az FFX és már majdnem a közepén vagyok <#crazya>#crazya>
Mindez egy [email protected] 64 bites procival, X850XT 256 mega DD3 (1140/540) 64 bites oprendszerrel, 2 Giga 667 MHz ram, raid tömben 2 db SATA II vinyó 2x8MB cache, a legújabb pcsx2 emuval, patch bekapcsolva, grafika lebutítva, SS2 aktiválválva.
Felfogandó tanulság: Nemegyjátszhatószínvonalonvazegegértsdmá'meg.<#falbav>#falbav>
Amikor az ember képet kér, akkor meg vagy nem kap semmit, vagy kap egy videoról 100 FPS mellett képet, vagy ne adj ég ingame képet kap de éppen egy olyan helyrõl ahol semmi nem történik (nincs mozgás, nincs erõforrásigényes megjelenítés)... ez utóbbi képeken már nem ritka a 15-20 FPS sem ami egyenlõ a semmivel.
Hogy miért tartom perverziónak, hogy ide irogatok?
1. Azért mert van egy elég komoly konfigom, mellette meg vagy 6 éve PS2-öm és érdekel, hogy mit alkotnak az emu készítõi... haladnak, haladnak, de ez még mindig mérföldekre van a használható jelzõtõl. Tudom, mert napokat próbálgattam.
2. Még a telefonomon is C64, ZX, GB, Mame emuval szórakozok érdekel ez is.
Ja és ha elmered mondani a tapasztalataid/véleményed akkor vagy törlik a hsz-t vagy mennek sírni egy moderátornak. És innentõl szánalmas 1-2 3/3-as.<#levele>#levele>
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Én ugyanazt mondom Biomage, amit Te a másik topicban a #685-ben: menj innen vissza a Játékosok fórumára, hagyd ezt a topicot elsüllyedni a francba. Aki meg PS2 játékokkal szeretne játszani, az vegyen egy PS2-t, számítógépen nem futnak értékelhetõen ezek a játékok, hiába mond akárki akármit. Majd talán 5 év múlva.
Papesz
Köszi elõre is <#nyes>#nyes>
Papesz
Nezz meg egy Dreamcast,es egy Nintendo 64 emulatort!
Meg fogsz lepodni.
Bérbe vehet? reklámfelület...
PS 2 for ever!!!!!