Bassgitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
de az x meg ezeket a ghost noteokat jelölik, amik hangtól függetlenek, szóval tök mind1 hova rakod a bal kezed a nyakadon, lényeg hogy egy lukas hangot képezz
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
klikk
Szóval a húrt üresen pengeted úgy, hogy ráteszed gyengén a kezed😊
Szintén ehhez a gyorskérdéshez, szintén 0 kérdés, hogy ha mély E húron írja azt hogy tompítsam a 0 tehát gp ben X el van jelölve ami az újjal tompítás, azt hogy hajtsam végre ?
fogd le a hangot egy húrral lejjebb, és úgy már simán menni fog
---Battlestar Galactica---
az amerikai rendszer szerint A-Aisz-B a hangok sorrendje, az európai szerint A-B-H. Mivel a basszusgitár húrjai között tiszta kvart a hangköz, az E hang a H kvartja lesz, tehát H húr a legalsó. :-)
Bár ez érdekes vitatéma lehet, mert a basszusgitár eredendõen 4 húros.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
De elárulhatod nyugodtan 😄
Btw: Azért illene tudni, hogy a "legvastagabb" húrnak mi a neve😄
ettõl eltekintve fantasztikus volt az elsõ sorból 😄
Szeretnénk kímélve használni, valakinek van ilyen tipusú kombókkal tapasztalata? A Hangerõ 10-bõl 6-7-esen megy, a Hangszínek kb középen, és a Master "másodhangerõ" maxon.
A Világító zöld pötty, ritkábban átvált fél másodpercre pirosra játék közben.
Remélem érthetõen írtam le 😊
cscsiga!
Igen. Pont úgy fogtam mintha szólógitároznék.
csak kérdés a képhez kapcsolódóan: a mutatóujjat teljesen bekell hajlítani, vagy csak ameddig jólesik?
Ne ugy fogd meg a pengetõt, hogy a mutató és a hüvejk ujjad összefogja a pengetõt. A vastag húrokon úgy nagyon mozog és kifordul.Próbáld ugy hogy a hüvejk belsõ feléve hozzászorítod a pengetõt a behajlított mutatóujjhoz.
Így stabilan fogod a pengetõt. Én háromszög alakú pengetõt használok, azokat szeretem,de természetesen a hagyományos alakút is megelhet igy fogni. Lefotoztam. Kicsit homályos lett..Nem vagyok VIP ezért ilyen kicsin tudom csak föltölteni. De szerintem látszik, hogy mit irtam le.
A Pickup váltó potméter alig szól... Van hogy egyáltalán nincs hang.
Valami elkopott benne, sajnos nemértek hozzá.
Üzembe csak annyit mondtak, hogy szerezzek be egy újat, és azt belehet szerelni.
Hol lehet potmétert szerezni? (Harley Benton)
JAVÍTVA: hogy éri meg
és mogy éri meg jobban a kombó vagy a fej és láda külön külön?
márkát már kérdeztem majd visszaolvasok 😄
Orange CR20B ilyen erõsitöre pályázok csak nemtudom honnan lehetne megrendelni Magyarországon belül egy helyet találtam de nem tudom mennyire megbizhato Itt ha valaki tudna más helyet megköszönném Üdv!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ezért pengetõvel játszok egyenlõre.
Sajnos nemtudom számszerint hogy hanyas, de az " átlag " basszuspengetõ nekem túl kemény, néha kifordul a kezembõl, a lágyabb leginkább akusztikus gitárhoz való pengetõ pedig kattog, és halk.
Goddamn
De netrõl rendelem mert olcsóbb, mint az én városomba.
a 40-45 amolyan standard méret, a 35 csak akkor, ha nem bírja az ujjad.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.