BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak úgy, jófejségbõl nem fognak szerelvényeket ajándékozni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ilyen jól menne ennek az alstomnak?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hát Matyi a nevem, igazándiból kétlem hogy lebuknék. Egy aláírással nem mennek messzire, küldhetik a kamu címre a leveleket, etc. Megtalálni nem hiszem, hogy fognak. Legalábbis reménykedem. 😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
...vagy be kell tanulni oda-vissza egy alternatív személyiséget, aláírással, mindennel.
...vagy venni kell jegyet, bérletet.
Attól függ mi a neved... Tehát ha Kovács Ákos a neved, akkor nehezebben buksz le... De ha Xyx Xzy egyedi neved van, akkor helló!
Egy gyors, és érdekes kérdésem lenne. 😄
Mai napom megbüntetett egy ellenõr a villamoson, de kamu címet és adatokat adtam meg. Egyedül a nevem ami stimmel, pontosabban az aláírásnál.
De semmiféle okmányt nem adtam neki, sz.sz szám, etc, ezeket nem tudta felvenni. A cím, anyja neve, születésem, mind kamu. A nevem az egyedüli, ami stimmel + aláírtam. De ennyi.
A kérdésem az, ezzel tudnak kezdeni valamit? A nevem alapján betudnak azonosítani, megkeresni?
Én úgy gondolnám, hogy nem, mivel a többi gagyi teljesen, és semmiféle azonosításra alkalmas adatot,
Válaszokat elõre is köszönöm!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A videóban szó van róla, hogy a probléma elõre látható volt, baszott rá az elõzõ bagázs, hogy legalább fölkészüljön. Szartak bele mindenbe. Csoda, hogy a BKV még mûködik valahogy. Alsó hangon 8 évig nem volt gazdája és semmiféle komoly kontroll felettük. Talicskázták ki a pénzt, és mindent hagytak lerohadni. A talicskázás mellett meg eltapsoltak ~400 milliárdot egy játékmetróra...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Semmi bajom a 37-es viszonylattal, egy példa volt arra, hogy más, fontosabb dologra is beruházhattak volna/máshogy is ütemezhették volna a feladatokat, de látszik, hogy nem értem, ezért nem is írok errõl, mert nem is fogom megérteni. 😊
"Nem csak a 37-es vonala lesz felújíva..."
Ezzel szemben én nagyon pesszimista vagyok, de remélem, hogy ok nélkül. 😊
Az, hogy egy jobb vonal utascsalógatóbb, azzal egyetértek, de csak azért szerintem nem fog több ember egy olyan villamossal közlekedni, ami jobb, hiszen ott a hármas metró esete..
Az a média szerint mégrosszabb állapotban van, mint a 37-es a vonala, sõt onnan nehezebb is menekülni egy esetleges kisikláskor, és szerintem a hármas metróval csak többen utaznak. 😊
Egy alacsonyabb forgalmú vonal esetén a pályafelúítás, új lámpaállítás és gyorsabb menetidõ utascsalogató lehet.
Nem értme, hogy mit rugózól ezen.
1. Bp-nek számtalan teljesen lelamortizált villamos vonala van. Ez az egyik.
2. A pályázati pénzek lehívásának van ütemezése.
3. A pálya karabantartásnak is van.
1+2+3 = 37-es vonal felúítása.
Én azt nem értem/nem örülök neki, hogy miért egy alig használt vonalat újítottak fel..
Teljesen feleslege volt szerintem, de az okosok ott fent a bõrfotelben ezt biztos jobban tudják.
Így gondolom, szerintem a legfontosabb lenne a lényeg.
Lehet mondtam pár hülyeséget a bkv-ról, lentebb a mûkõdésérõl.. 😄 de szerintem ez nem az...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- Bûnvadászok
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de miért nem írja ki a gép elõtte hogy nincs egy?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt nem vágom, hogy miért egy olyan villamost "gyorsítanak" amin van 3 ember, holott a kihasználtabb villamos pályájának egy kis szakaszán mozog a sín, ha rámegy a busz, mert "kimorzsolódott "körülötte az aszfalt..
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
...vagy talán uniós pénzbõl csinálták a munkálatokat, és pont a 37-es villamos vonalára adtak "engedélyt"?
Ilyen hülye ok nem játszik, hogy dugó lenne, ha a forgalmas villamos vonalat korlátoznák, mert felújítják a pályát(akkor akár az aszfalton is mehetne a villamos kereke, csakhogy ne legyen dugó.. 😄), a kihasználatlanabbat pedig így könnyebb volt felújítani..
Mondták nekem, hogy a 37-es vonalát azért újították fel, mert arra szokott menni a kombinó a garázsba, és hogy az ócska pálya ne tegye tönkre a forgóvázát.. ez jogos. de a forgalmasabb vonalakon nem csak a garázsba mennek 1x-2x a szerelvények..
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
most komolyan, ezeket a szaros merciket minek vették meg? se légkondi, se nyitható ablak, és ezek szerint az ajtóval is komoly gondok vannak, hurrá...
annak viszont örülök, hogy az új egyelõre egy darab MAN trolit nagyon sokat látom felénk, az nagyon jól néz ki, remélem ilyen szép állapotban marad kívülrõl-belülrõl😊 (bár tudom, reménykedni lehet, sok értelme nincs...)
a hûtõvizes dolog pedig valahogy úgy lehet, ahogy írod Tarajos Sül 😊
http://9gag.com/gag/5135249