Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szórakozásnak tökéletes, egy 7-est simán adok a teljes trilógiára.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az elsõ az jó volt, ennek viszont nem tudom mi értelme
Egyetlen kuriózum, hogy a "vámpírkirálynõ" az egyik Hollóból a csaj...Semmi értelme nem volt ennek a folytatás szempontjából sem, a befejezésétõl meg majdnem lefejeltem a falat, annyira nagy ökörség...
Meg kéne érteni, hogy az egész vámpírkultnak befellegzett egy idõre. voltak jobb, és voltak rosszabb filmek/ezt tetézik most keresztlányaim nagy kedvencével, az Alkonyattal, amiben mindenkinek egy vörösen izzó szöges buzogányt tolnék az anuszába, annyira idegesített...
3/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egy ijesztõ horror filmre lenne szükségem. Tudtok ajánlani valamit?
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Igaz, hogy nem horror, de hátha valaki emlékszik rá, ne adj' isten még a címét is tudja.
A lényeg, hogy egy csóka a siralomházban gyónja meg bûneit egy tiszteletesnek, mégpedig egy dombocska oldalában levõ hatalmas kincsrõl, amit ugyan megtaláltak, de mégsem tudtak elvinni.
A film végén a tiszteletes elmegy a korcsmába, átvedlik munkásruhába, vállára veszi az ásót, és elindul megkeresni a kincset 😄D
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ich brauch Urlaub!
A halál visszatér 3. - Return of the Living Dead III, 1993
😊
Van benne vmi undok szomszédnéni akinek szétdobja a fejét egy labdával.
Meg mindíg Bíí-bíí -zik a csaj
Habár abba nem zombul meg a csaj, csak egy chip vezérli amit az agyába ültet a srác, a végére viszont robot lesz mikor lejön a bõre
PSN ID.: Beegabor
Keresek egy horror filmet/címét, amit régen láttam.
Amire emlékszem:
Van egy srác akinek az apja valamiféle kísérletet felügyel/vezet, ami abból áll, hogy egy halottat fel tudnak éleszteni, a srác ellopja apja kártyáját és motoron a barátnõjével ?? elindul megnézni a titkos projektet amin az apja dolgozik. Odaérve felülrõl nézve megrémülnek a felélesztett halott zombi látványától és elindulnak visszafelé, de komoly balesetet szenvednek, a lány meghal, s srác mivel nagyon szereti, ezért kipattan a szikra a fejébõl, hogy talán használhatná a kísérleti szert, hogy visszahozza a lányt... innen pedig már sejthetõ, hogy a lány zombi lesz, megpróbálják elkapni, megölni stb.
Valakinek ismerõs a történet?
Mi a filmnek a címe???
\"Régen a lányok úgy fõztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Yo, Bitch!
1ik szemem sir, mert kedvenc mufajomat megjobban csakis igy lehet elqrni(trendájositani)...
a masik, meg uve---azaz orul, mert ha csak a kepregeny hangulatanak fele is jonne at, akkor is orulnek! 😊
(Remelem az angol Dead Set valamit elinditott, az nekem nagyon bejott, csak kar, hogy olyan rovidke lett 😊
Meg 1-2 éve úgy volt hogy Del Toro az Õrület hegyeibõl (Lovecraft) egy nagy mozit fog csinálni de mostanában semmi hír errõl-tud valaki róla valamit?
köszi
Egy segitség kéne,arról volna szó ,hogy nem emlészem egy filmcimre.A sztóri..,egy csaj megy az útszélén,véresen,szakadtan,fõhõsnõnk felveszi.A csaj elkezdi mesélni,hogy egyetemista,és régészeti ásatásokat folytattak az erdõben és emberi maradványokra bukantak és onantól kezdve kezdõdik a mészárlás.A felvett csaj csak szelem....stb,és minden valami benzinkuttól,vagy mühelytõl ered.Ha valaki túdná a cimet ...naagyon köszönöm
<#eljen>#eljen>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
Még valami esetleg???:/
Egyébként azt látom, hogy egyre több látogató van, csak sajnos mindenki lusta kommentelni😞
A legjobbakat!
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.