Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
A hétvégén ledaráltam a 3 Feast filmet, és szétröhögtem magam. Ez a Gulager gyerek, meg a bandája nem normális. Aki a film elején kitalálja, hogy ki hal meg/ki éli túl, az lottózzon. Na jó, a kocsmáros, a kedves papa azért sejthetõ volt. :-)
Szórakozásnak tökéletes, egy 7-est simán adok a teljes trilógiára.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Lammer
absolutely agreed! 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fifi
30 days of Night - Dark days

Az elsõ az jó volt, ennek viszont nem tudom mi értelme
Egyetlen kuriózum, hogy a "vámpírkirálynõ" az egyik Hollóból a csaj...Semmi értelme nem volt ennek a folytatás szempontjából sem, a befejezésétõl meg majdnem lefejeltem a falat, annyira nagy ökörség...
Meg kéne érteni, hogy az egész vámpírkultnak befellegzett egy idõre. voltak jobb, és voltak rosszabb filmek/ezt tetézik most keresztlányaim nagy kedvencével, az Alkonyattal, amiben mindenkinek egy vörösen izzó szöges buzogányt tolnék az anuszába, annyira idegesített...

3/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ez tényleg jó. az uccsó nagyon gyenge lett.
fifi
Ördögûzés Emily Rose üdvéért...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Üdvözletem emberek. Segítség kellene.
Egy ijesztõ horror filmre lenne szükségem. Tudtok ajánlani valamit?

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

gz8
Tudom, hogy van "Mi lehet ez a film?" totyik, de ott eddig csak kérdéseket láttam, választ nem...

Igaz, hogy nem horror, de hátha valaki emlékszik rá, ne adj' isten még a címét is tudja.

A lényeg, hogy egy csóka a siralomházban gyónja meg bûneit egy tiszteletesnek, mégpedig egy dombocska oldalában levõ hatalmas kincsrõl, amit ugyan megtaláltak, de mégsem tudtak elvinni.
A film végén a tiszteletes elmegy a korcsmába, átvedlik munkásruhába, vállára veszi az ásót, és elindul megkeresni a kincset 😄D

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

<#eljen>
Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Lammer
<#sniffles>

és akkor mi van? netán a felirat braire változat?<#mf1>
fifi
ha megnézed a rilíz nevét, kiderül, hogy PREAIR...

letölthetõ a THE WALKING DEAD elsõ része felirattal!
Loál János
A vicc, hogy erre gondoltam, erre a Necropolis-t linkeltem be. -.-

Ich brauch Urlaub!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ megvan a film:
A halál visszatér 3. - Return of the Living Dead III, 1993
😊
Sajnos, nem tudom a címét, s ezt szeretném megtudni. Nem, nincsenek benne robotok sem. Régi film, talán 90-es évekbeli, valószínû B kategóriás. De csak a leírt történetre emlékszem. Ha esetleg valakinek dereng valami, ill. beugrik a film címe (angol, magyar), az ne kíméljen. Nagyon vadászom ezt a filmet.
Seth
Nem a Halálos barát vagy vmi ilyesmi a címe?
Van benne vmi undok szomszédnéni akinek szétdobja a fejét egy labdával.
Meg mindíg Bíí-bíí -zik a csaj

Habár abba nem zombul meg a csaj, csak egy chip vezérli amit az agyába ültet a srác, a végére viszont robot lesz mikor lejön a bõre

PSN ID.: Beegabor

Sajnos nem ez az a film, attól jóval régebbi.
Loál János

Sziasztok!

Keresek egy horror filmet/címét, amit régen láttam.
Amire emlékszem:

Van egy srác akinek az apja valamiféle kísérletet felügyel/vezet, ami abból áll, hogy egy halottat fel tudnak éleszteni, a srác ellopja apja kártyáját és motoron a barátnõjével ?? elindul megnézni a titkos projektet amin az apja dolgozik. Odaérve felülrõl nézve megrémülnek a felélesztett halott zombi látványától és elindulnak visszafelé, de komoly balesetet szenvednek, a lány meghal, s srác mivel nagyon szereti, ezért kipattan a szikra a fejébõl, hogy talán használhatná a kísérleti szert, hogy visszahozza a lányt... innen pedig már sejthetõ, hogy a lány zombi lesz, megpróbálják elkapni, megölni stb.

Valakinek ismerõs a történet?
Mi a filmnek a címe???

Willenbrock
Az Utolsó ördögûzõhöz tud esetleg valaki magyar feliratot?

Willenbrock
Wes Craventól a Sikoly nekem nem jött be de az Utolsó ház balra az tetszett.

Az elmúlt napokban újabb horror film kritikákat írtam:

Horror Geeks
sajtkukuc
Sziasztok. Nem tudom jó helyen kérdezem, de nem tudjátok honnan tudok szerezni a Freddy's Nightmares sorozathoz magyar feliratot?

\"Régen a lányok úgy fõztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

Lammer
inkabb ugy akartam irni, hogy remelem nem qrjak el... sorry en qrtam el 😊

^^

Bulykin
honnan veszed hogy el lesz kúrva?? még premier se volt -.-'

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ForzaInter
októberben kezdõdik, asszem 6 részes lesz elsõ évad, de már biztos hogy lesz 2. évad az pedig 13 részes, eddig legjobban várt sorozat, tuti fasza lesz szerintem, Frank Darabont neve nekem garancia..

Yo, Bitch!

Valahol elérhetõ már ez a Walking Dead? Mert eddig csak egy moziban felvett trailert láttam.
Lammer
Amugy Walking Dead sorozathoz mit szoltok?

1ik szemem sir, mert kedvenc mufajomat megjobban csakis igy lehet elqrni(trendájositani)...
a masik, meg uve---azaz orul, mert ha csak a kepregeny hangulatanak fele is jonne at, akkor is orulnek! 😊

(Remelem az angol Dead Set valamit elinditott, az nekem nagyon bejott, csak kar, hogy olyan rovidke lett 😊

Lammer
lovecraftet NEM lehet megfilmesiteni... csakis konyvben az igazi! 😞

Jöhet!!
Willenbrock
Na mit találtam-talán mégis lesz ebbõl valami.

Willenbrock
A Jeepers Creepers 3-at várom már.
Meg 1-2 éve úgy volt hogy Del Toro az Õrület hegyeibõl (Lovecraft) egy nagy mozit fog csinálni de mostanában semmi hír errõl-tud valaki róla valamit?

megvan The Cycle

köszi
Hy..
Egy segitség kéne,arról volna szó ,hogy nem emlészem egy filmcimre.A sztóri..,egy csaj megy az útszélén,véresen,szakadtan,fõhõsnõnk felveszi.A csaj elkezdi mesélni,hogy egyetemista,és régészeti ásatásokat folytattak az erdõben és emberi maradványokra bukantak és onantól kezdve kezdõdik a mészárlás.A felvett csaj csak szelem....stb,és minden valami benzinkuttól,vagy mühelytõl ered.Ha valaki túdná a cimet ...naagyon köszönöm
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Alien és Longoliers kritika, Sikoly 4, Fear 3, My Soul to Take trailer, és kb 20 új horror film trailere a www.horrorgeeks.blogspot.com -on.
ForzaInter
Nálam legjobb.

Yo, Bitch!

fifi
EGYIK legjobb...

ForzaInter
Elmult évek legjobb horror filmje nálam.

Yo, Bitch!

Jano
Sõt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

az Éjféli etetés sem rossz😊

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Skynet
Oké,köszi ezt is láttam,nem derengett....Ezek a vicces kategóriák inkább..😊

hybrid

Én erre a hybridre gondoltam😊
Skynet
Õrült Stone is alap volt,TTw1-2 megvolt,Splice horrornak gyenge inkább scifi, Slither egy horrorkomédia, Lénybõl 1-2 ami nézhetõ volt, Hybrid gyilkos autóval hagyjuk😊
Még valami esetleg???:/
Köszi!! Minden segítség jól jön, ha adsz egy email címet, akkor a többit máshol intézzük.
Egyébként azt látom, hogy egyre több látogató van, csak sajnos mindenki lusta kommentelni😞
Bil Ur Sag
Jó ez a blog! Csak szorgalmasan 😉 Ha szükséged/szükségetek van emberre aki szívesen írna régi Giallo-król, szólj bátran. Szívesen beszállnék.
A legjobbakat!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

Te is öregszel, de igazad van, mert pl a Black Christmas Remake egy határ szar.
Õrült Stone, The Terror Within 1-2, Splice, Slither, Hybrid, Lény 1-2-3-4 stb