Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
descent 1-2
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A napokban nekiveselkedtem hogy megnézzem a My Bloody Valentine remakeját. Alapban gyûlölöm a remakeket. Hát a szokásos. Csili-vili mindenhol, eladható maszlag. A Black Christmas remakeja meg maga a horror egyik alapkövének megalázása, földbe tiprása. Sehol az eredeti nyomasztó brutális hangulata. De lehet csak én öregszem 😊
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
De imádtam régesrég, be voltam szarva rendesen alatta. Jómúltkor megnéztem megint nosztalgiából(úgy 15 év után).Végigkuncogtam XD
PSN ID.: Beegabor
Without Warning (a.k.a The Warning) alap film ez is 😉
Szal, jó böngészést.
C.H.U.D
Alien Contamination
Humongous!! Alap a mûfajban
Kindred! személyes kedvenc (régen Anthony néven is futott)
Metamorphosis. Itt vigyázz mert sok ilyen jött ki ezzel a névvel. Ez a film kb a Watchers-re hajaz.
Ezek mind szuper creature feature horror-ok 😉 Jó filmezést.
Ha több hasonló érdekelne írj bátran
Nomeg igazából kicsit újabbak érdekelnek (95 utániak), a Thing és a Légy kivétel,azok örök kedvencek.😊
Csak egy ideje nem követem a témát így a napokban néztem a Splinther-t és az Isolation-t így az effélék érdekelnek,számítógépanimációmentesek, számítógépanimációs gagyiból van elég a film+-on..😄
Sorry egyébként,baromi sokat láttam csak egyszerüen nem találok olyan oldalt ahol az összes ilyen jencikés horror össze lenne szedve a mai napig,így fingom sincs mi maradt ki...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Köszi!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
szar volt, nincs ezen mit szépíteni...
3/10 de csakis a pár jobb bunyóért...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gyûjtsétek be õket bátran, mert igen jó filmek! Sõt!!! 😉
- Blind Beast 1969 /éjfekete szadizmus, csodálatos film!/
- Black Magic 1975 /idegen fantazma/
- The Killer Snakes 1975 /megrázó, és felzaklató - alapmû/
- Corpse Mania 1981 /A Japán Giallo!/
- Evil Dead Trap 1989 /Argento, Fulci, és Cronenberg mesterek nyomasztó találkozása/
- All Night Long 1992 /totál nihilizmus/ (ez egy széria, de szerintem a bemutatkozó része magasan a legjobb)
- Guinea Pig. Gondolom mindenki ismeri, de a teljesség kedvéért álljon itt. Aki nem ismeri, ez is egy több részt tartalmazó "franchise".
Szerintem mind alapmû. Nem csak Japánban, hanem úgy kb az egész Horror mûfajban. A Blind Beast és a The Killer Snakes-tõl ma is kiráz a hideg. Kegyetlen jó filmek. Természetesen ez itt nem Hálivúd (hála Istennek), így aki tényleg Igazi Horrorfilmekre vágyik azoknak erõsen ajánlott.
Igen a Horror Express-re gondolsz. A jó öreg Savalas mester van benne 😊
Amúgy egy igen jó film.
Innen tudod leszedni
Remélem tudtam segíteni neked 😉 A Horror legyen veled!
A másik pedig amire gondolsz szerintem az Uninvited. 1988-as film.
ezt meg innen
1 filmet keresek, hátha valamelyikötök ismeri .
Van valami iskolai bál ahol egy pár különc diák, akit eddig kiközösitettek stb , bedurvulnak és elaltatnak mindenkit és folytatódik a mészárlás, vagy nemtudom ... foggalmam nincs mi a címe, hátha beugrik valakinek. Köszi üdv. (kb 2008-9 es film tudtommal)
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Honnan kerítem elõ ezeket azt nem tudom XD
Vmi laborból szállították vhová és kilógott a hajón. Harapdálta le a kezeket meg csibészelve volt, torokra támadt XD
szerk:
áá, szerintem EZ AZ, Uninvited a címe.
mustsee<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Your suffers will be legendary even in hell!
Illetve lenne egy másik, de abból még szinte semmit nem láttam,mert kicsi voltam mikor apám ezt nézte és csak az eleje maradt meg,tovább nem nézhettem XD. Egy vonat fut be vhová és az ember aki átvizsgálja a szállítmányokat, talál egy hullát aminek a szeme tiszta fehér. Késõbb láttam még belõle pár dolgot de mindíg az volt benne, hogy aki meghalt annak ilyen fehér lett a szeme
Vmi tipp vmelyikre?
itt van pár válogass. Sokuk szerintem a mai napig is nagyon jó film. Sõt vannak benne teljesen alapok is. Lsd. Shogun Assassin, dead heath stb... Ha több cím kellenne ennél is írj.
Valaki tudna-e ajánlani valami jó kis 80-as évekbeli zskategóriás akciófilmet, az "annyira szar, hogy az már jó" kategóriából? Lehetõleg olyat, ami hozzáférhetõ szinkronnal vagy van hozzá felirat.
Your suffers will be legendary even in hell!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Valaki már írta itt egy mutáns-horror film lényegét: valami nukleáris "vegyianyagtól" mutánsok alakulnak ki egy erdõs részen, ebben van az a bizonyos infra síp amivel a kutyát hívják, ezt viszont a mutánsok füle nem bírja... van benne egy csaj is akit az erdõben találnak eléggé legyengülve megviselve, s beviszik a bázisra, kiderül, hogy állapotos, megállíptják, hogy x hónapos, másnap már hat hónapos stb... mutáns fejlõdik benne, el is szabadul a bázison... a végén valahogy kiszöknek a bázisról, s a csávó egy domb tetjérõl felrobbantja az egészet a mutánsokkal együtt...
Na, szóval ennek a filmnek a címe kellene nekem, kb. 90-es évekbeli film! Hátha beugrik valakinek a leírása alapján (kb. ennyire emlékszek), még anno VHS-en néztem és nagyon megfogott...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem tudja valaki honnan lehet megszerezni?E-bay meg külföldi rendelések nem érdekelnek-annyira nem azért nem érdekel az a film.
Az Activity után nem sokat vártam de szerintem annál bõven jobb volt.
Next PC upgrade: 2022