Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi, tudom, hogy nem csípi senki a reklámozást, de azért bepróbálkoznék. Nemrégiben el kezdtem csinálni egy horror filmes (plusz játékok) blogot, egyre jobban megy és már társszerzõim is vannak. Ha gondoljátok, nézzétek fel rá: Horror Geeks
Skynet
Ezek alapok.😊
guardian hero
hills have eyes 1-2
descent 1-2

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Skynet
Köszi köszi,de ahogy írtam inkább az újabbak fõleg 95 utániak érdekelnének,amiket írtál egy részét láttam,de egyik sem lett nekem kedvenc,a régiek közül nekem az egyetlen hatalmas kedvenc a mai napig a The thing.😊
Bil Ur Sag
Persze mai szemmel már nem vetekszenek a modern filmekkel látványban. De ezekben legalább annyi lélek volt, mint a mai filmekben pénz.
A napokban nekiveselkedtem hogy megnézzem a My Bloody Valentine remakeját. Alapban gyûlölöm a remakeket. Hát a szokásos. Csili-vili mindenhol, eladható maszlag. A Black Christmas remakeja meg maga a horror egyik alapkövének megalázása, földbe tiprása. Sehol az eredeti nyomasztó brutális hangulata. De lehet csak én öregszem 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

Seth
Hát ez kicsit már régi, 80-as 😊
De imádtam régesrég, be voltam szarva rendesen alatta. Jómúltkor megnéztem megint nosztalgiából(úgy 15 év után).Végigkuncogtam XD

PSN ID.: Beegabor

Bil Ur Sag
Ez is idefér még bõven

Without Warning (a.k.a The Warning) alap film ez is 😉

Szal, jó böngészést.

Bil Ur Sag
Szia ajánlok neked pár nagyon klassz filmet.

C.H.U.D
Alien Contamination
Humongous!! Alap a mûfajban
Kindred! személyes kedvenc (régen Anthony néven is futott)
Metamorphosis. Itt vigyázz mert sok ilyen jött ki ezzel a névvel. Ez a film kb a Watchers-re hajaz.

Ezek mind szuper creature feature horror-ok 😉 Jó filmezést.

Ha több hasonló érdekelne írj bátran

Skynet
Xtro-k megvannak,abból is inkább csak a 2. rész volt ami fõként bejött,de igazából az annyira nem nyomasztós csak van bennük jencike.😊

Nomeg igazából kicsit újabbak érdekelnek (95 utániak), a Thing és a Légy kivétel,azok örök kedvencek.😊

Csak egy ideje nem követem a témát így a napokban néztem a Splinther-t és az Isolation-t így az effélék érdekelnek,számítógépanimációmentesek, számítógépanimációs gagyiból van elég a film+-on..😄

Sorry egyébként,baromi sokat láttam csak egyszerüen nem találok olyan oldalt ahol az összes ilyen jencikés horror össze lenne szedve a mai napig,így fingom sincs mi maradt ki...
Loál János
Basket case <#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

PetruZ
Pl. XTRO 1-3, de a többiek jobban otthon lesznek ezekben. 😊
Skynet
Tudnátok nekem nyomni pár horrorfilm címet? Fõleg ilyen szörnyes kreatúrás torzszülüöttes nyomasztós érdekel. Olyanok mint pl: The thing, Splinter, Isolation, Watchers 2 (ennek csak a 2. része jött be a torzszülöütt kutyaizé és a nyomasztós hangulat miatt),Légy 1-2...Mindet nem sorolnám amiket láttam,de fõleg ezekhez a címekhez hasonló érdekel,szóval ha valaki tud hasonló címeket bombázzon velük. (Dreamcatcher szerû és ilyen Feast szerû cuccok köszi nemérdekelnek, a lényeg hogy randa kreatúra legyen nyomasztó filmhangulattal😄 --> sajna elég ritka)

Köszi!
PetruZ
Jeffrey Combs ismét felölti a doki-gúnyát, ó yee. 😊 És még a sztori is elég hülyének hangzik, hogy megnézzem. 😊
AntiHero
H.P. Lovecraft<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
Le Horde

szar volt, nincs ezen mit szépíteni...

3/10 de csakis a pár jobb bunyóért...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bil Ur Sag
Nincs mit 😉

Seth
A címeket már én is megtaláltam, köszi a linkeket,meglesem

Bil Ur Sag
Én is ajánlok pár Japán Horror-t!
Gyûjtsétek be õket bátran, mert igen jó filmek! Sõt!!! 😉

- Blind Beast 1969 /éjfekete szadizmus, csodálatos film!/
- Black Magic 1975 /idegen fantazma/
- The Killer Snakes 1975 /megrázó, és felzaklató - alapmû/
- Corpse Mania 1981 /A Japán Giallo!/
- Evil Dead Trap 1989 /Argento, Fulci, és Cronenberg mesterek nyomasztó találkozása/
- All Night Long 1992 /totál nihilizmus/ (ez egy széria, de szerintem a bemutatkozó része magasan a legjobb)
- Guinea Pig. Gondolom mindenki ismeri, de a teljesség kedvéért álljon itt. Aki nem ismeri, ez is egy több részt tartalmazó "franchise".

Szerintem mind alapmû. Nem csak Japánban, hanem úgy kb az egész Horror mûfajban. A Blind Beast és a The Killer Snakes-tõl ma is kiráz a hideg. Kegyetlen jó filmek. Természetesen ez itt nem Hálivúd (hála Istennek), így aki tényleg Igazi Horrorfilmekre vágyik azoknak erõsen ajánlott.

Bil Ur Sag
Szia! Szerintem tudok segíteni neked 😉

Igen a Horror Express-re gondolsz. A jó öreg Savalas mester van benne 😊
Amúgy egy igen jó film.

Innen tudod leszedni

Remélem tudtam segíteni neked 😉 A Horror legyen veled!

A másik pedig amire gondolsz szerintem az Uninvited. 1988-as film.

ezt meg innen

Herr Lehrer
the final

Your suffers will be legendary even in hell!

bali789
Helo

1 filmet keresek, hátha valamelyikötök ismeri .
Van valami iskolai bál ahol egy pár különc diák, akit eddig kiközösitettek stb , bedurvulnak és elaltatnak mindenkit és folytatódik a mészárlás, vagy nemtudom ... foggalmam nincs mi a címe, hátha beugrik valakinek. Köszi üdv. (kb 2008-9 es film tudtommal)

Tegnap láttam: Rika the Zombie Hunter. Japán horror, nagyon nagy, aki még nem látta nézze meg!

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Seth
A másik meg szerintem EZ lesz. Horror Express.
Honnan kerítem elõ ezeket azt nem tudom XD

Seth
Ugye? Én is akarom XD

Vmi laborból szállították vhová és kilógott a hajón. Harapdálta le a kezeket meg csibészelve volt, torokra támadt XD

szerk:
áá, szerintem EZ AZ, Uninvited a címe.

Herr Lehrer
mutáns macska <#wow2>
mustsee<#nyes><#taps>

Seth
Keresnék egy filmet. Nagyon régen láttam már, de annyi rémlik, hogy vmi tengerjárón voltak és egy mutáns macska ölte ott az embereket.Tényleg csak ennyi rémlik,de szeretném újra látni mert akkor tetszett😊

Illetve lenne egy másik, de abból még szinte semmit nem láttam,mert kicsi voltam mikor apám ezt nézte és csak az eleje maradt meg,tovább nem nézhettem XD. Egy vonat fut be vhová és az ember aki átvizsgálja a szállítmányokat, talál egy hullát aminek a szeme tiszta fehér. Késõbb láttam még belõle pár dolgot de mindíg az volt benne, hogy aki meghalt annak ilyen fehér lett a szeme

Vmi tipp vmelyikre?

PetruZ
Szerintem a többi sem az, legalábbis a nagy része inkább "csak" B. ZS kereséshez mondjuk ott a ZS-kat blog, biztosan ad pár ötletet. 😊
Kösz, majd utánanézek. De én a Menekülés New Yorkból-t és a Kobrát nem mondanám zs-nek.<#vigyor0>
Bil Ur Sag
Azaz! 😉

PetruZ
Bunyós Jackson = Action Jackson
Bil Ur Sag
Invasion Usa (Norris), Revenge Of The Ninja (Sho Koshugi), Usa action, Bunyós Jackson (nem emlékszem az eredeti angol címére, Silent Rage (Norris), Hero And The Terror (Norris), Bronx Warrior, Escape From New York (Kurt Russel), Cobra (Stallone), Turkey Shot (a.k.a Death Camp Thatcher), Airwolf (Jan Michael Vincent), Shogun Assassin (ez az egyik legnagyobb kedvenc filmem - ha nem ismered ajánlom neked. Alap film!! 😉),BMX bandits, Savage streets, Dead Heath (szintén alap)...
itt van pár válogass. Sokuk szerintem a mai napig is nagyon jó film. Sõt vannak benne teljesen alapok is. Lsd. Shogun Assassin, dead heath stb... Ha több cím kellenne ennél is írj.

Szevasztok!

Valaki tudna-e ajánlani valami jó kis 80-as évekbeli zskategóriás akciófilmet, az "annyira szar, hogy az már jó" kategóriából? Lehetõleg olyat, ami hozzáférhetõ szinkronnal vagy van hozzá felirat.
Herr Lehrer
de tényleg jó lenne egy meghívó arra a hentelésre 😊

Hálás köszönet, Azrael23!
Bocsesz, a külföldi linket elba... elpuskáztam<#circling>
Íme a helyes:
külföldi

Rejtõzködõ borzalom - a keresett filmed, Tron.
Íme két link:
magyar
külföldi

Nagy gyerekkori, VHS kedvenc volt nálunk is <#wink>
Mai szemmel már látni, hogy csak egy kis közepes B-horror, egy Alien kopi, de ha neked régi emlék, szerintem jó lesz újranézni <#wink>
Én is így voltam vele!
Herr Lehrer
én is pont ugyanezt akartam kérdezni 😄

stonesour
Valaki tudna erre a henteles.hu-ra meghívót küldeni?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Sziasztok!

Valaki már írta itt egy mutáns-horror film lényegét: valami nukleáris "vegyianyagtól" mutánsok alakulnak ki egy erdõs részen, ebben van az a bizonyos infra síp amivel a kutyát hívják, ezt viszont a mutánsok füle nem bírja... van benne egy csaj is akit az erdõben találnak eléggé legyengülve megviselve, s beviszik a bázisra, kiderül, hogy állapotos, megállíptják, hogy x hónapos, másnap már hat hónapos stb... mutáns fejlõdik benne, el is szabadul a bázison... a végén valahogy kiszöknek a bázisról, s a csávó egy domb tetjérõl felrobbantja az egészet a mutánsokkal együtt...

Na, szóval ennek a filmnek a címe kellene nekem, kb. 90-es évekbeli film! Hátha beugrik valakinek a leírása alapján (kb. ennyire emlékszek), még anno VHS-en néztem és nagyon megfogott...
megint szopat valamiért...
fifi
tökéletesen mûködik...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csak nálam van dráma a hentelés.hu-n?
Bil Ur Sag
Nincs mit<#eljen>

Willenbrock
Köszi! Már sok helyen kerestem a filmet.

Bil Ur Sag
Hali!

Itt tegyél egy próbát
SSD 2008

Sok szerencsét 😉

Willenbrock
Az S.S.D.-t meg sehonnan nem sikerült beszerezni(ruszki horror-állítólag jó)
Nem tudja valaki honnan lehet megszerezni?E-bay meg külföldi rendelések nem érdekelnek-annyira nem azért nem érdekel az a film.

Willenbrock
Szerintem is jobb volt egy fokkal,bár gyakran nagyon látszott hogy nem amatõr felvételek hanem rendezõi vágások meg kamerabeállítások vannak benne.Miközben home videónak volt beállítva.Nagyon erõltetik a dokumentumszövegeket is az elején meg a végén-mostanában divat hitelesnek feltüntetni az ilyen filmeket mint a Fourth Kindben is volt.

grebber
Paranormal Entity.
Az Activity után nem sokat vártam de szerintem annál bõven jobb volt.

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Miért ne lehetne...