Videókártya probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 hónapja vettem Geforce ENGTS 450-es videókarit. Ha bekapcsolom a gépet véletlenszerû alkalmakkor az alaplap nevét hibásan írja ki (el van csíkozódva), BIOS-ban pedig katyvasz van. Ha így hagyom akkor magától elkezdi futtatni a Win helyreállítóját, persze sikertelenül.
Megnéztem egy lentebb linkelt programot, de semmi különöset nem írt, bár fogalmam sincs meddig kell futtatni. Valami ötlet?
új videokártyám van xfx radeon hd 6790. amikor beillesztem az alaplapra és inditanám a gépet 4-et pityeg majd semmi végül 1-et és a monitor nem reagál. esetleg valaki tudna segíteni?
idegesítõ probléma!!!
a hangszórókon keresztül hallatszik, ahogy húzom a csúszkát a lapon. ez még menne is, de COD alatt annyira hangos lesz, hogy megõrjít. olyan mint valami ventillátor hang, de ahogy mozgatom az egeret hol magasabb, hol mélyebb a hangja. ötlet? lehetséges ez a vga miatt vagy esetleg táp?
köszi elõre is..
Gondom lenne van egy ATI 4870-es videó kártyám szétesik a kép pixelesedik de egy idõ után ki írja hogy a grafikus softver leáll és újra indul eddig nem csinált ilyet legújabb driver van alatta köszi a segitséget.
Majdnem hasonló a problámám az elõttem szólóhoz. Úg gép, a mointor néha csak úgy kikapcsol netezés közben és kiírja, hogy no signal, még csak meg sem erõltetem holmi játékkal.
Leírom a rendszert:
CPU Type DualCore Intel Celeron, 2600 MHz
Motherboard ID DG41TY INTEL
Video Adapter Intel(R) G41 Express lapkakszlet - integrált
2 GB memória
Asus VW195 lcd monitor
Windows 7 ultimate op. rendszer.
System BIOS Date 11/26/09
Video BIOS Date 07/07/08
Video kodek-nak cinepakot, és inetl indeo-t ír.
Kb. két hetes a gép, ezért nem tudom, hogy az integrált kártyára gyanakodjak-e?
A monitor az elõzõ számítógépen simán ment sohasem volt ilyen gondom.
ATI Radeon HD 4830 series nevû videókártyám van és az a problémám, hogy hol játék közben, hol inditáskor kikapcsol a monitor és a videókártya pirossan kezd világitani,ja és eggyes játékoknál (Bioshock 2,fable 3,Cryostasis)szines kockák jelennek meg a képernyõn,és csak resettelni tudok!
én videókártya problémára gondolok,mert mióta ez a kártyám van azóta vannak ezek a problémák, illesztõdriver a legfrisebb.
Köszönöm a segitséget!
Lehet eltérõ a verziója a driver-nek és a CCC-nek. Bár adatok hiányában csak találgatni lehet.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Catalyst Control C. Command line mükõdése leállt hibaüzenettel indult ma reggel a laptop ,mi a hiba oka és mi a megoldás
Köszönöm a segítséget.
Teddy
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
van egy ATI Radeon HD 5500 Series nevû videokártyám.
ÉS véglis az a probléma, hogy amikor Alt+Tab-ot használok vagy lerakom tálcára a játékot (pl CS1.6) akkor mikor visszanyitom fekete a képernyõ. Jön a hang meg hol világosabb, hol sötétebb a feketeség (vagyis dolgozik)
végül jön egy hibaüzenet a videokártyától.(tegnap kezdte)
+ 2-4 hónapos a videokártya
pls help <#worship>#worship>
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Teszteld le a directX 3D-t... Normálisan mûködik? Esetleg vedd le a hangkártya hardveres gyorsítását ha teljes-re van állítva... lehet hogy a kártya nem bírja, mivel nem mai darab.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Olyan problémával küzdök, hogy amikor elindítok egy játékot, teljesen mindegy, hogy melyiket, ez a gyönyörûség fogad:
http://imagerz.com/QEEXWktvAwMGV1JMRQVR
Mi lehet ennek az oka? Egy 7800GTX dolgozik a gépben. Frissek a driverek is hozzá...
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
A megjelenítés beállításaiban meg kell nézni hogy milyen használatra van beállítva a gép, ha alapértelmezetten van, állítsátok át több monitoros-ra.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ezt írják a kari rendszerkövetelményeinél... akkor elég kell hogy legyen.
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Gainward GTX560 Golden Sample-hoz jó/elég-e egy Corsair CX600 V2 tápegység? A kártyának 2db 6-pines tápcsatlakozó kell az megvan a tápegységen, 600W meg remélem elég a kártyának.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Ha instabil a táp és nem egyenletes az áramfelvétel akkor is be-be szokott pörögni a venti.
De emiatt sztem ne aggódj, max akkor ha indokolatlan újraindulás vagy fagyás történik.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
The Game-o-Meter detects that your video card has 64 MB onboard video memory. You need to upgrade to a video card with at least 512 MB onboard video memory.
Az érintett videókártya: egy Gigabyte Radeon HD 6990 4GB GDDR5
Segítségeteket és ötleteiteket elõre is köszönöm!
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
Ma betettem az új VGA-mat a gépbe (Ati Readon HD 4650) felteszem a programokat... Minden okés. Bemegyek játékba (ebben az esetben Battlefield 2) és mondom kipróbálom max grafikán, ezzel a kártyával megtehetem, hisz bírja. NA DE! Felmentem egy pályára és a kép szétfolyik, villog, csíkok minden fele (nem akadozott a játék).... Visszavettem ultra low-ra és ugyan az a jelenség. Nem tudjátok mit kell beállítani?
Operációs rendszerem Windows XP.
Catalyst verzió 11.7
Megoldható valahogy? :/
Amúgy az én gépem is rendszeresen kékhalálozik, de más azt mondja, hogy az alaplapi hangcsip miatt, asszenm Realtek. Szintén fõleg netezés közben.
Lusta voltam berakni az Audigit egyelõre, hogy leteszteljem.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A hozzáértõ haverod sem tud segíteni?
Vagy másik gépben kipróbáltad? Több ötletem nincs. Sry
A memóriás kálváriát teljes mértékben átérzem, velem is megesett hasonló, ráadásul akkor még egy kis faluban laktam 40km-re az üzlettõl ahol vettem a memóriát, kb. 2x-3x megjártam az utat:D
Egybe konfigot vettél? Vagy összerakattad, raktad?
Én is, anno mikor alanti ram-ot vettem, 2x cseréltettem.
Hazahoztam, összeraktam a gépet. Fagyott. memtest hibát írt. Már vittem is vissza. Kicserélték, hazahoztam, megint fagyott. Memtest újra hibát írt. Vissza a boltba. Cserélték megint. 3.jára már hibátlan mem-et kaptam. :D Végre. Erre most meg nem tudom húzni a procit.
Bevittem megint, h nézzék meg miért nem lehet húzni. Ennyit bír. :S PFf
PC tuning topicba leírtam mi van vele. Am stabil a gép így! És hibátlan.
Próbálj meg egy kimondott tesztet futtatni!
Vagy a CPU-t, vagy csak a GPU-t, vagy csak a VRAM-ot! Ne komplett tesztet futtass. Ha 3-4 órán át nem szólal meg a kacsa, és nem ír error cheksum v vmi hasonlót, akkor nincs hiba a gépedben. De amint hápog a kacsa, valami hibázott. Alap órajeleken járasd a procidat és a vgat is ha lehet. Legyen fennt a legfrissebb direcx, és vga driver is.
Ez nem rossz jel.
guru55:
Próbáld meg, ha tudod másik vga-val! Ha ott is ua, akkor máshol kell keresni a hibát.
Vagy tegyél fel másik OP-ot.
De egész nyugodtan futtathatod te is ezt a progit. Ellenõrizd külön a GPU-t és a VRAM-ot is. De tesztelheted Prime95-el a cpu-ram stabilitását is. Ha valameik hibát ír, akkor valami hibázik!
Eszközkezelõben 6000-et fogsz látni. De inkább Aida-val, vagy GPUZ-vel nézd meg. Az a tutit foglya írni.
Akkor a vga-nak annyi. Mondjuk már nem egy mai darab :D
Ha 4-5 órán át megy, és nem ír hibát, akkor más a ludas.
Jó a memtest86+ is, igaz az csak a RAM-ot teszteli.
Ez a progi a VRAM-ot teszteli! De csak nVidia kariknál.
De tudja a gpu-t is tesztelni, hogy hibázik -e.
OCCT Perestroïka 3.1.0
Futtasd ezt, ha ez hibát ír, akkor a vga a rossz.
nvidia kari am.?
Nem biztos, de ilyen jelenségeknél (90%) a vga memória adja meg magát!
Ha a másik vga-ra felmegy a driver, és nem "kockás" a kép, akkor a vga a ludas.
Kipróbálhatsz egy totál gép takarítást! VGA-t is kipucolhatod, és a csatoló felületet is lemoshatod és kifújhatod. Memóriákat is kiveheted, áttakaríthatod.
Ha a másik vga-val jól megy, akkor ha lehetõséged van, nézd meg másik gépben a "hibás" vga-t. Ha ott is szemetel, akkor bizony kuka.
De megpróbálhatsz futtatni vga memória tesztelõ progikat is.
Azok kiírják, ha a vga-n hibás a memória.
De ha nem, akkor mehet tovább a keresgélés.
RAM, proci stb... elõbbutóbb kibukik.