Digitális Videokamera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A probléma oka az hogy van egy mini dv kamerám pamasonic NV-GS17.Számitógépre firewire kártyával és VideoStudio 9.3-al teszem fel a felvételeket,az az csak tettem mert egy ideje gyorsítva teszi fel a felvételt akármit csinálok. Az sem segít ha ujrarakom a progit.Gondolom valamit elállítottam vagy ehhez hasonló de nem tudok rájönni.A felvételek SP-ben vannak de úgy rakja fel mintha LP-ben lennének rögzítve.Már tiszta ideg vagyok.Ha esetleg valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Az analóg kamerákat mivel tudnám a PC-hez kötni?És mennyivel lenne rosszabb a mínõsége, mint egy miniDV-s nek?<#help>#help>
Válaszotokat elõre köszi.
galmat
Jövõ héten akarok videókamerát venni. Az már el van döntve hogy miniDV-s lesz mert jobb a minõsege mint a HDDseknek.
Panasonic GS320
Panasonic GS500
A 2 között még gondolkodok, ezért írok ide hogy segítsetek választani.
Néztem sampleket, semmi különbség... na most nekem mikrofon bemenet nem kell, a fókuszgyûrût meg nemtudom hol használnám ki.
Fõként otthoni videózásra, kint-bent, sport események /gyors mozgás/(tenisz, foci, kosár) és félprofi filmkészítésre lenne használva. Ezt úgy kell érteni hogy ilyen GreenScreen elõtt is videózunk majd (After Effects), erre elég lesz a minosege? Mert pl egy fenyképezõvel készített felvételbõl nem lehet kivenni a zöld színt mert nagyon alacsony a felbontás.
THX! BYE
Xilisoft 3GP Video Converter
Köszi a segítséget.
Használj premieret a másoláshoz.
fel akarom tenni a videókat a gépre egy "PANASONIC NV-GS27" típusú kamerával (firewire kábel jön ki a kamerából és USB megy bele a gépbe)
de nem tudom mert nem ismeri fel a gép... szerintem valami driverhiányzik... CD-t nem adtak a kamerához... mit kéne tennem?
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Bocs, ha nem lesz túl idevágó a téma, de kellene egy kis segítség. Van egy miniDV kamerám (Pana nv-gs17) és sehogy nem jövök rá, hogy miképp tudom úgy visszanézni tv-n, hogy ne a kis zümmögõ kamerahangszórón, hanem a tv-n szóljón a felvett hang. Kép van, hang meg csak a kamerából jön... svideo kábellel próbáltam, utána meg jack(kamera)--->rca(tv) kombóval is. Nem értem. Légyszi segítsetek, ha tudtok!
Köszi!
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Mi a véleményetek a sony dcr hc23-as kameráról?
55ezerért megéri újonnan?
kérdésem az lenne, hogy egy BENQ CD c630-as készülékért jó ár e a 30.000? állítólag amúgy 70e körül van az ára
másik kérdésem hogy nekem a munkához kellene egy nagyon egyszerû, totál alap menürendszeres, bõven elég 2 megapixeles digitális fényképezõgép. tud e rá vki típust és árat mondani ?
Bocs érte, úgy étrettem, hogy nem érdekel a 3CCD!
mert Pana- nem tetszik annyira, fõleg mert nincs 0LUX-os módja :/
még egy fontos része lenne hogy ha lehet leghamarabb 2005-ben gyártott lenne a kam, mivel eddig amiket találtam alant megadott linkeken (magyar nyelvû) csak 2005elõttiek voltak, amik megfeleltek a követeléseimnek
Ha tudtok akkor linket is küldjetek már, elsõsorban ahol magyarul van írva, és hogy hol lehetne venni köszi
szeretném olyan ember/emberek segítségét kérni akik nagyon otthon vannak a témában!!
Sony vagy Samsung videókamerán gondolkozom, mivel ezeknek van rendesebb nightshot funkciója, tehát nem a színes éjszakai (1LUX-os) hanem a 0LUX-os éjszakai felvételmódja
(azért kértem olyan embert aki érte hozzá mert az megérti abból is ha nem pont azt írom le😄 )
na folytatva a dolgot olyan 80-90körüli árban gondolkoztam, de nemtudom ebben az árfekvésben lenne-e éjszakai módos kamera
Ha véletlen még van valamelyik másik márkának is ilyen, 0LUX-os opciója akkor írjátok már meg...
a legfontosabb az lenne hogy áron belül persze miniDV-s legyen, DVD-kben nem bízom, meg úgyis videóvágáshoz kellene
(3CCD nem lényeg, ha véletlen lenne valamelyiknek is ilyen kamerája 😄)
Az érdekelne, hogy milyen fényképeket készít.
A hasonló kategóriájú JVC GZ-MG505 képeit valaki nagyon leszólta.
Hi8 es a sima 8mm kompatibilisek egymassal? Mert ezeket kene rajatszanom DVDre, aztan nemtudom, hogy menni fognak e a Hi8as kazik is a 8mm-es videokameran.
(Mas, csak hatha itt is tudja vki): Firewire--->USB kabel letezik egyaltalan?)
Thx
(van egy Sony HD 3CCD miniDV cucc amivel meg dolgozok, az made in malaysia 😊)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Típus: MiniDV
Márka: Sony
És mindenképp nézd meg a #341-es kommentemet.
amugy altalaban az xp magatol felismeri es a kepeket at tudod huzni. ha nem, vegyel egy kulso kartyaolvasot.
amugy meg ha van hozza szoftver akkor a pana oldalan.
csak kicsike költõi kérdésem lenne:
rendelkezem egy pana gs27 minidv kamerával. persze ehhez mivel olcsóbb példány már nem adtak szoftvert. :o((
internetre szeretnék róla fotókat feltenni, de hiányzik az usb driver.
tudnátok ajánlani egy helyet, ahol megtalálnám letölthetõen?
elõre is köszi!
3 lux vagy a 10 lux
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Sony DCR-SR30E katt ide
Buy Sony!!! Több millió tv csatorna, tv stáb, hobbi filmes, hobbi kamerás nem tévedhet egyszerre. 😊
Így láttatlanban az a véleményem, hogy halódik a kamerád. Az egyik szín túlzott elburjánzása a képen a CCD lemez halálát jelzi elõre. Egyszer volt a kezemben egy ilyen halódó Samsung MiniDV, amely a piros színnel nagyon szimpatizált. A többiek mondták, hogy ez javíthatalan (ha a CCD betojik, akkor nincs az a ügyes mesterember, aki kijavítja, tehát csere. vagy az egész kamera, vagy a CCD.
Az a védõ hibajelzõ problémára passz. Nemtom. Nem tört bele valami tüske a védõkupakról?
De mindezek csak találgatások, szal mielõtt becélzod a kukát, ajánlom az Index Digitális videókamerák fórumát. Ott vannak a profik.
lenne egy problémám nem tudom tudtok-e segíteni de 1 próbát megér.
1 éve egy JVC gr-d24e típusú mini dv-s videókamerát vettem ami eddig jó is volt csak most a kép elég furcsa színû meg néha azt írja hogy vegyem le az elejéról a védõ valamit pedig nincs is rajta
nemtudom mi lehet a gond
a garancia lejárt és csak nagyon messze van szervíz
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
60 gigas, 1080p ben vesz fel!! omg nagyon zsir es draga is😄
Van egy univerzális tömörítõ program, amit úgy hívnak, hogy Virtualdub. Ez minden avi-t "megesz". Viszont gõzöm sincs, hogy a DV kamerád által rögzített fájlok milyen formátumban vannak, mert az a baj, hogy a Virtualdub csak avi-t képes beolvasni, viszont utána a legtöbb fontos formátumba képes átkonvertálni.
(Ha valaki észrevenné, hogy írtam esetleg valami nagy hülyeséget, akkor kérem javítson ki, mert már eléggé késõ van, és a karácsonyi beijglitõl is besokaltam, szóval nem vagyok valami toppon.)
Van egy ilyen kamera: Panasonic NV-GS27
amit rögzit azt fel tudjuk tenni a gépre csak túl nagy a mérete.
Tudna vki ebben segiteni hogy mivel lehet tömöriteni amit felvettünk?
Hogyan??
Elöre is köszi
Kellemes ünnepeket!!!
\\__/) (O.o) ( } { )
rá kell szánni pár napot. megnézni a felhozatalt, aztán leülni guglizni és minél több fórum találatot elolvasni. Ott az adott cucc tulajdonosai írják le a tapasztalataikat, kinek miért (nem) tetszik benne és csak ezután dönteni. Úgy kell odamenni a boltba, hogy tudd mit akarsz venni, és elballagsz a legjobb áron kínáló helyre, esetleg neten megrendeled.
Nieleen
Nem is olyan rég nézegettem digifényképezõket a Photo Hall elnevezésû boltocskában. Egybõl kiszúr az eladó (szintén középkorú hölgy):
-Segíthetek?
ÉN: ÁÁ, csak nézelõdöm. Digigépet.
-Óh, akkor ezt javaslom itt!
-ühüm. Ez 5 Megapixeles? - kérdem
-Igen - válaszolja, és rögtön hozzáteszi: "tudja, ez azt jelenti hogy hány kép fér rá.."
Erre elmosolyodtam és megköszöntem a segítségét. Bár látszoitt rajta hogy nagyon nem érti mi olyan vicces 😊
Szeretnek 1 ilyen kamerat venni hazi celre es,hogy konnyen tudjam pc-re atnyomni!
Sony DCR-HC94E
Van vkinek ezzel tapasztalata?
Sony DCR HC 24
és a
panasonic GV (vagy GS ? ) 37
közül melyik a jobb ( kezelhetõség, képminõség), vagy tudnátok ebben az árkategóriában ( kb 100e forint) jobb kamerát mondani akkor nagyon hálás lennék 😊