Digitális Videokamera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ahoy all!
videokamera vasarlas elott allunk.
szalagosat nemszeretnenk... miniDVD-ssel nem vagyok baratsagba ( hallottam roluk jot is rosszat is) viszont a JVC EVERIO G digi cameraja nagyon megtetszett.
a GZ MG 50 ezt lestem meg ( remelem jol irtam le) 30 giga tarhely... szar minosegben 37 ora anyag... DVD film minosegben pedig 7 ora
tobb mint kellene.
ha jol emlexem 15x os optikai ( szvsz eleg) es 1.6 mpixeles mozgokep felvetel

szerintem jol hangzik.. de a kerdes hogy tud e valaki valami jot vagy jobbat mondani. esetleg valakinek van vmi tapasztalata ezekkel a kamcsikkal?

termeszetesen ha vki tud amcsi piaci cuccot mondani az ne tartsa vissza magat. hiszen a cucc mindenkeppen amcsiban lenne megvasarolva
Yossarian
akinek Sony-trv225e kamerája van, megmondaná, hogy lehet-e rajta valahogy fehéregyensúlyt állítani? Én nem találom rajta, de nagyon zavar, hogy beltéri világítás mellett készült felvételek sárgás árnyalatúak. Mintha egy gyenge sepia effekt lenne rajta. Programmal, meg nagyon gáz eltüntetni...

Nieleen

Moyko
sziasztok! érdeklõdnék hogy egy átlag dig.fényképezõ ami tud videót rõgziteni is.. képes e webkameraként is funkciónálni? Mit ajánlanátok?

There is only one Boss!

sziasztok!
egy kérésem kérdésem lenne hozzátok.
van egy Panasonic NV-DS29 EG modell-es digitális camerám ehhez kellene nekem valamijen szoftver amivel a számitógépre tudok csatlakozni mert szeretnék feltölteni képeket róla.elõre is köszönöm a segitséget.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=DCR-HC17E&site=odw_hu_HU&pageType=TechnicalSpecs&category=CAM+MiniDV

itt találsz róla leírást
Barni
mekkora a cuccos?
zsebre lehet vágni? vagy van tok hozzá?

Avanti Italia!

Sony DCR-HC17E kamera mellet voksoltam. szerintetek jó ez a típus, és milyen progit ajánlotok hozzá, a mellékelt szoftvere mellet. köszi a válaszokat elõre is
Barni
de ha tudtok ajánlani jó kamerát, ami éjszaka is jó felvételt csinál akkor légyszi tegyétek meg.
nem muszáj dvd-s, csak picike legyen hogy tudjam zsebrerakni 😊

Avanti Italia!

Barni
hello
nekem is ez lenne a kérdésem
én is a sony pici dvd felvevõjét néztem, azért a gép lejátsza nem?

Avanti Italia!

mrzed001
Hát, ezzellen nem véd 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

vettem egy új dv-kábelt, és mûködik! 😊
próbáltam play mellett és több programmal is, de vmi mélyebb probléma lehet, mert az imaging eszközök között sem jelenik meg.
mrzed001
próbáltad play mellett bedugni a kábelt, más digizõ programok ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

hello

a következõ a problémám.
van egy sony dcr-trv255e digital 8 kamerám. vettem hozzá egy texas instruments chipsetes 1394a firewire 400 pci kártyát, amit a windows fölismer, driver telepítve, de a kamerát nem észleli. a laptomopon még mûködött a dolog, most nem. mi lehet a baj?

köszi
videókam vásárlás elõtt állok, és pont DVD-s Handycamot néztem ki... de a lendület megtört 😉 ha az asztali lejátszók nem játszák le /csak Sony/, az elég brutál. PC-s olvasók azért megeszik? más gyártók - Pana, JVC - is ennyire "macerásak miniDVD ügyben? ja, és ha 140k körül tudnátok konkrét típusokat ajánlani, megköszönném...
mrzed001
Próbáld ki, hogy felvételt visszajátszva mennyire hallatszik a mechanika hangja, nekem egy kicsit régebbi 2xx-es sorozatú van, és ott eléggé.
Meg talán felbontásban is jobb a 3xx-as sorozat (ha jól emlékszem), mindenesetre a 3xx-as talán 10-20-al került többe, annyit megér.

batman
Nos csak info gyanánt. Elvittem a szervízbe, és ott azt mondták kb 30-35e huf lesz a javítás. Persze lehet, hogy átbasznak, de nem értek hozzá 😞

[...] Te romboló állat! Te sátán!

a Sony DCR-TRV 238-as kameráról szeretnék véleményeket olvasni Tõletek? megéri megvenni, vag yinkább lebeszéltek errõl a típusról?
batman
Tehát ha mondjuk 2 részben nézzük a kamerát (ami lehet, hogy hülyeség, csak azért hogy egyrõl beszéljünk), akkor mondjuk azt, hogy van egy LCD kijelzõje, meg a lencse, vagy hogy hívják itt. Na most nekem úgy tûnik, mintha a lencsénél lenne a gebasz, és onnan jönne rossz jel. Ennek van valami értelme?

batman
Azt még nem próbáltuk, de az az ijesztõ, hogy akkor is csíkos a kép az lcd-n, ha csak simán "nézek a kamerával", tehát ha nem felvételt nézek, csak be van kapcsolva.

azt írod hogy a régebbi felvételekekt tökéletesen meg tudod nézni a kamerán.
Tehát a kamerának valszeg nincs semmi baja.
Nem lehet hogy a kazi gebaszos,amit legutoljára használtál??
Próbáltál új kazira felvenni??

batman
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem!
Egy Canon MV630i típusú kameráról lenne szó. Az a probléma lépett fel vele, hogy új felvétel esetén függõleges színes csíkokkal lesz teli a felvétel, sõt talán már akkor is ,ha csak simán "nézel" vele, vagyis hogy nem felvétel közben, hanem csak ha be van kapcsolva az lcd-n is ilyen csíkosan jelenik meg. Viszont a régi felvételeket az lcd-n is tökéletesen lejátsza.
Van elképzelésetek arra, hogy mi lehet a baja? Azt már kiderítettem, hogy a hivatalos márkaszervíz a Camera Kft a Somogyi Béla u-ban. Van róluk tapasztalata valakinek? Illetve ha elviszem oda szervízbe mire vigyázzak? Felírjam a mozdítható alkatrészek (pl. aksi) gyári számát, vagy megbízhatóak? Sorry ha sok hülyeséget kérdeztem, de abszolút nem értek a dologhoz, és nem szeretném, ha átbasznának.
Köszi elõre is!

cloud.strife
Sziasztok!!

Tegnap meglátogattak minket, csak nem voltunk otthon, magyarul betörtek.

Sikerült nekik minimális kp-t is vinni, de a durvább dolgokat lentebb összeállítottam.

Kérlek benneteket, ha esetleg felbukkanna vmi ezek közül jelezzétek!

Próbálok én is nyitott szemmel böngészni a net-en, hátha felkerül egy pl apronet.hu-ra, ha tudtok ebben is segíteni megköszönném, több szem többet lát.

A kamera egyébként kicsit máshogynéz ki mint gyári állapotában, pl rajt a fejlámpa, a nagy akku, az objektív nem szögletes (az a kupak megmaradt otthon) hanem kör alakú és van rajta egy fénytörõ, a keresõjén pedíg egy nagyobb gumi van ovális alakú.

Sony HDR-FX1 digitális kamera
gyári száma: S01-1025668-E
Sony VCL-HG0872 objektív rászerelve a kamerára
Sony HVL-50DW fejlámpa kamerára rászerelve
Sony LCS-VCB kameratáska tele kábelekkel, lámpaakkuval, Cokin készlettel, polar stb filterekkel.
Sony NP-F970 akkumulátor a kamerában

Elõre is köszi!! 😞

cloud

20/9167-290
[email protected]

www.digimomentsvideography.com

Bocsi meg van a topic, de tudtok ajánlani valamit azt azért elfogadom.
Bocs hogy ide irom, de ti már biztos szakértöi vagytok ennek.

Kellene vennem egy web kamerát milyet és mit kell nézni?
ja és hogyan tudnám elérni a másik felet(Látni egymást)?
Milyen web oldalon keresztül?(Progon keresztül)
zakika
gondoltam
mi lehet a bibi es menyibe kerulhet?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

utóbbi

zakika
mostanaban a kameram bekapja a kazit. gondoljatok a kazi rossz vagy vigyem el a kamerat doktor bacsihoz?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Itt egy kis info
Digital

Helló!
Egy egyszerû kérdésem volna, a digitális kamera mitõl digitális? Konkrétan technikailag, mûszaki szempontból. Mert attól, hogy egy szalagra rögzít, nekem még nem lenne az.
ffxi
Császtok! Lenne 1 kérdésem: Van 1 Sony digitális kézi kamcsim(kazettás), amellyel állóképhez hangot is rögzít. Készítettem képet, de a kamcsihoz kapott progi nem ismeri fel, h az kép, hanem kaziról felvett cucc mind avi-ba teszi. Szal a képet is. Hogyan lehetne képfáljba(JPG, JPEG...)? THX

Fákjúal!

Barni
amúgy a sony-k milyenek?
lehet kapni autós töltõt a gépekhez?

Avanti Italia!

Barni
esti felvétel meg minden?

Avanti Italia!

Jano
Pana NV-GS 35, és még pénzed is marad. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Ó, köszi. 😮))))

Barni
na nem tudtok tippet adni kis kamerához?
max 170-180e legyen

Avanti Italia!

Ezt még nézd meg,de hihetetlen,hogy miylen szar a supportja a Samsungnak.
Dvc media

Isten éltessen soká, köszönöm a segítséget 😊)

Ügyes. Én nem találtam semmit... de ezek sajnos csak patch-ek. 😞

Mindenféle módban próbáltam ofkoz. Semmi... :-/

Jano
Lejátszás módban van? Vagy esetleg nincs külön átjátszó mód?

Viszont még az a bibi,hogy miért nem ismeri fel a winfos a usb eszközt??

Nézd csak meg ezt

dvc

Közben megtaláltam a neten a manualt. Ebbõl az derült ki, hogy egy "DVC Media 5.0" nevezetû program kellene ahhoz, hogy átjátszható legyen a felvétel a gépre.
Természetesen Samsung original cd-n kellene lennie, sehol nem találtam letölthetõ változatban 😞
Szopás.

Sajna ezt találtam róla

Strengths: Easy to use and good picture and sound quality for the price.
Weaknesses: The capture drive is INCOMPATIBLE with Windows XP!! You are totally unable to use ANY computer video editing.
Summary: I would not recommend this product to anyone until they release an updated driver! If you don't plan on editing your videos then there are camcoders that are non-digital and cheaper that delever comparable performance.

De firewire nincs. 😞
Manual sincs. Sajnos.
Csak usb van. Meg az Ulead movie factory, ami állítólag giga-mega jóság.

😞(

Jano
USB-n keresztül nem alap, hogy át lehet játszani a dolgokat, inkább firewire szokta engedni az ilyet. Manuál nem ír valamit róla?

Jano
0.8 mpixel a felbontása, nem tud nagyobb képeket csinálni. :/

Hello,

valaki tud segíteni? Samsung scd23 kameráról szeretném a gépre másolni az elkészített filmet, de az ulead sem ismeri fel és a win xp sem. Usb rádugva, de nincs kommunikáció a kamera és a szgép között...
Kell valamit állítani a kamerán? Vagy mit kell rajta megnyomni, hogy mûködjön a dolog...??