Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Újra felratam a kotor 1-et, de nincs minden rendben vele. Amikor be akarok menni valahova,/másik városrészbe/ akkor állandóan kilép a játék fõmenüjébe. Légszíves ha tudtok segítsete.-
Elõre is köszönöm!
"The trees move. Do you not see it?"
tök régóta nem játszottam semmivel, most minap láttam az Old Republic videóját és nagy kedvem támadt...beszereztem a k.o.t.o.r. II-t, de nem indul el. Hibás a lemez, csak ennyit ír. Valaki segítene?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
REAL MADRID
REAL MADRID
elindítom és kiírja hogyg a kotor 2 mûködése leállt -->APPCRASH és pecselni se tudom gondolom sejtitek hogy miért...:S nincsen ötletetek hogy mi a gond? vagy csak vista alatt nem megy?
kicsit csalódott vagyok, a "vizibolygón" a khm...jó megoldást választottam és 1 light side pontot nem kaptam az egész questsorozat alatt....
kicsit idegesítõ, de gondolom ha megölök minden questadót meg npc-t akkor kapom a DS pontokat, az óceán megmérgezésérõl nemis beszélve
eddig semmi crash nem volt! remélem a 2 is stabil lesz =)
X64 Vista alatt fut a KOTOR 1 és a 2.-ik része is?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
btw, nincs meg valakinek az eredeti banner? ultraweb törölte úgy néz ki.
REAL MADRID
Disable Vertex Buffer Objects=1
...és már ezen az oldalon leírtam egyszer. <#rinya>#rinya>
dantooineon, mikor kiértem az enclavebõl..kemény 2 FPS, a karakterek meg beragadnak, kifagynak mozgás közben
én egyszer sem tudtam sithként játszani (de azért volt pár logikátlan döntés ahol akaratlanul is bekaptam pár DS-t...)
Egyébként bár én szándékosan az abszolút pozitív karakterre mentem, én éppen az ellenkezõjét éreztem: a DS pontokhoz nem elég mindig csak gonosznak lenni, kell hozzá gyakran taplóság is, vagy legalábbis antiszociálisnak kell lenni a hozzá. Persze lehet, hogy manapság ez számít józan gondolkodásnak <#idiota>#idiota>
Engem még az zavart, hogy lopkodni lehetett büntetés nélkül, azért nem jár DS, de a csúnyán nézésért igen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy tigeroo: én sem arra mentem h "jajj sith leszek, dejó", simán eljátszottam rendesen a karakterem... az más kérdés h 100% sötét oldal lett a vége <#vigyor2>#vigyor2> egyszerûen annyi olyan helyzet van KotOR-ban ahol józan gondolkodással a "dögölj meg ott ahol vagy" az egyértelmû választás, h el sem igazán tudom képzelni h tud valaki jókisfiú maradni <#vigyor1>#vigyor1>
REAL MADRID
Különben attól, hogy egyesknél bugmentesnek bizonyult a játék, másnál még jöhet elõ önhibáján kívül némi kellemetlenség. Mondjuk komoly dologba én sem futottam bele, inkább az lepett meg, hogy még 6600GT-n is képes volt szaggatni némi AA mellett.
REAL MADRID
az tény, hogy amikor megjelent az elsõ rpg-m volt a kotor, elõtte csak fps/tps-ek... ezen tanultam meg angolul😊 ó istenem, mennyi dialógust szótáraztam...
de sohasem voltam sith 😛 pedig az elsõ részt is kijátszottam párszor, a második részt talán egyszer...de az borzalom volt szerintem!
amúgy tényleg hatalmas játék a kotor, ehhez kétség sem fér! egyszerûen zseniális. nomeg star wars. nincs mirõl beszélni 😊
megéri, egyik legjobb szerepjáték (csak ez egyik - A legjobb még mindig Baldur's Gate elsõ része) ever, már csak azért is amit Manaan végén lehet mûvelni <#vigyor1>#vigyor1> az tényleg legjobb pillanat bármelyik általam ismert CRPG jelenetei közül <#ravasz1>#ravasz1>
REAL MADRID
summázva: a hiba az ön készülékében van.
ha a második részrõl beszélsz - ami tényleg bugos - azt itt.
most letölteném megint, de egy az hogy nemis nagyon találom az elsõ részt. másik hogy pár éve újraraktam még szarabbul ment a peccsel mint legelõször (kevesebb fps, random errorok stb.)
most vállaljam be megint? szívesen lennék újra jedi 😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
olvastam hogy a kotorban ki lehet választani a fejen kívül,a karakter megjelenését és hangját is.nos amikor belépek a játékba akkor csak a fejet lehet kiválasztani.lehet hogy ez azért van mert nem eredeti a játék?Valaki Segítsen!!<#worship>#worship>
És a fõszereplõm nõ, és gondoltam, hogy össze kéne hozni Carhtal. Csak nemtom, hogy ez a Dustil killing megakadályozza-e...