Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://data.hu/get/1541994/RAD_Files.zip.html
És igen, 3 hsz-t kellett volna visszaolvasni 😛
REAL MADRID
[merlinw.org]
van valami ötletetek?
REAL MADRID
Szerintem ez a problémája, de nem tudom mit kellene csinálni.
REAL MADRID
Valakinek volt hasonló problémája?
REAL MADRID
nagyon megköszönném (sötét oldali karaktert játszom)
Itt a savegame linkje
Spread De Love!
Az ajtón egy helyben állva lép párat, becsukódik az ajtó. Rendesen lefagyasztja a többieket, beszélek is vele, de az ajtó mögött marad, és amikor harcolni kéne, nem tudok vele, és a két lefagyasztott társamat jelöli ki enemynek. Malak viszont sehol. Nem tudom hogyan kéne ezen túljutni, mert már próbáltam mindenhogyan, még egy tök régi save-t is betöltöttem, de úgy se megy. Ez szörnyû, mit tegyek???
Spread De Love!
ja, és h Jolee-nak Manaan-on van küldije, egy régi barátjával kapcsolatban.
"The trees move. Do you not see it?"
nagyon régen játszottam és már teljesen elfelejtettem
Spread De Love!
Spread De Love!
Most kicsit több idõm van mint eddig, (és még egy darabig 😄), úgyhogy nekiálltam készíteni Kotorhoz egy módot, kicsit komolyabb mint az eddigi. Röviden Endar Spire DS mód. A párbeszédek már kész is vannak magyarul, csak mivel kotorfilesra nem tölthetem fel csak magyar verzióval 😄 Angol-magyar verziót kell feltöltenem. Nos az angol tudásom az utóbbi idõben eléggé elhomályosult 😄 Így megkérnék valakit, hogy le e fordítana pár dialógust? Nincs olyan sok, már az összeset kimásoltam Wordbe, nem gond ha nincs meg a játék, csak át kell írni, onnan meg visszamásolom.
Aki vállalná írjon a: [email protected] mail címre. Köszönöm.
Már próbáltam azt az inis átírós megoldást (#10836), de nem változott semmi... Régebbi drivert nem teszek fel, mert újabb játékokkal is játszom (pl. Mass Effect) és ahhoz kell az új driver.
valaki segítsen mert már tiszta ideg vagyok,fel raktam az 1.3 patchet és crackeltem,ati radeon 9600 pro-m van a legújabb driver van fent jelenleg ,de próbáltam már régebivel is,és az a baj hogy amikor be lépek rá meek hogy new game el kezd tölteni és van ott egy választó hogy milyen akarok lenni rá viszem az egerem és bumm ilyen hegyes barna szarok jönnek ki ,nem tudom mi lehet a baj itt egy kép is hogy el lehessen képzelni.
valahogy az eleje sose hatott meg a taris-i rész
hogy lehet pályát lépni mert ez a warp-os dolog nem akar müködni mert nem csinál semmit. nincs valami más kód véletlenül???
A programban 1024x768-at válaszd, alul írd be az 1680x1050-et, patch-eld, majd másold be a szintén oldalon található 1680-as gui képeket az override mappába. Ezután a játékban megjelenik az 1680-as felbontás.
Pont most játszom újra negyedszer, már a végén járok😊
[merlinw.org]
csak gratulálni tudok, remekül csináltad, jó sok hozzászólást visszaolvashattál mielõtt írtál.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Amúgy nem tudja valaki miért csinálja azt a játék, hogy amikor állítok valamit a grafikai beállításoknál, mondjuk a felbontást, és vissza akarok menni a játékba, akkor fekete képernyõt kapok, és csak az egér látszódik, hangok is vannak meg minden, csak épp nem látok semmit, csak az egeret. És ez általában visszatöltésnél is elõjön :S
Gando, használd inkább hozzá a widescreen hack-et.
Nyisd meg a játék mappájában található "swkotor.ini" nevezetû fájlt, majd ebben keresd meg a Graphic Options rész alatt a "FullScreen=1" részt és írd át az 1-est 0-ra, majd pedig mentsd el a fájlt.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudnám ablak módba varázsolni a game-et? Mert widescreen monitorom van, és így ritka nagy segge van a karakteremnek 😄
Egyébként az AA-t és AF-t is lejjebb vettem, de ha csak azt csináltam uyganúgy fagyott, tehát talán most már visszakapcsolhatom. De elõbb inkább tesztelem még, a 4xAA úgyis bõven elég.
2. Úgy emlékszem hogy igen. Már Sith voltam és át akartam téríteni hogy ne Malakot szolgálja hanem engem de makacs volt ezért meg kellett ölni.
3. Ha jó oldalon vagyunk akkor vissza lehet téríteni a sötét oldalról és segít nekünk a csatameditációs képességével.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nézegettem is a hozzászólásokat, de nem találtam a megoldást. Láttam a szaggatásra megoldást, de azzal nincs gond, mert maximális grafikával szaggatás nélkül megy 8as élsimítással és 16xos textúraszûrõvel.
Elõrre is köszönöm a segítséget, ha valaki tudja a megoldást.
Pár éve már végigtoltam a gammát (full light side), most pedig újra megvan. Na szal még az endar spire fedélzetén úgy 5 percenként exe hibával elszáll a játék. Eddig nem volt vele gond. 1.3 as peccs meg a hozzá való crack is fenn van. Kérlek segítsetek ha tudtok!
\"Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.\"