Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a priblémám, hogy miután elindítom a játékot, bejön a repülõgép, de a játék nem indul el. 😞 Valaki tudna ebben a problémában segíteni nekem?
de mostmár müködik minden faszán XD
régebbi videokártya drivert hol találok?
CSAK a Fradi
Mellesleg nálam hiba nélkül futott két magon is, nem kellett bûvészkednem.
Seithennin: A játék csak egymagos rendszereken hajlandó normálisan futni. A kettõ vagy több magú rendszereken a játék állandóan beragad, lefagy, kidob stb. Szerintem próbáld meg régebbi videókari driverrel meg patcheld fel a játékot.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
valakinek van valami ötlete?
elõre is köszi
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Nosztalgiáznék egyet, fel is tettem az újonnan telepített win7-es rendszerre a játékot, de nem indult el. Semmi hibaüzi nem jött, az ebon hawk képe után egyszerûen nem történt semmi.
Utánaolvastam, találtam megoldást. Oké, uninstalláltam a játékot, hogy feltegyem újra, csak most jól. Hát ehhez képest sajnos nem tudom újra feltenni, mert vmiért a gép úgy érzékeli, hogy még fel van telepítve. Vezérlõpultban is úgy látszik, hogy még a gépen van a játék, le is tudom vele töröltetni, de semmit nem segít, ottmarad a listán és ha megpórbálom telepíteni, akkor uninstallálni próbálja. És végig is megy, mintha letörölné, csak épp nincs mit.
Registryben matattam, töröltem minden kotos-os bejegyzést, cc cleanert is futtattam, de ennek ellenére egyelõre nem tudom újratelepíteni a játékot. Van vkinek ötlete?
CSAK a Fradi
Akkor jó, már azt hittem teljesen leszarják milyen választásokat hoztam az elsõ részben.
Turn Me On Dead Man
Én aki soha nem játszott RPG-vel ez lett az egyik kedvenc játékom. És ebben a játékban pont azt szeretem hogy a döntéseid valóban kihatással vannak a történetre. Sõt még a világra is. Gondoljunk csak a vukik rabszolgaságára. Ráadásul rengeteg npc-vel tudunk beszélni. Ezek után a Mass Effect nekem hatalmas csalódás volt... <#szomoru1>#szomoru1>
"The trees move. Do you not see it?"
Na én meg végre 35 óra alatt végig vittem ezt is. A játék vége elég intenzívre sikerült, már azt hittem sose fogy el a sok Sith apprentice, aztán meg Malak rendesen kikészített az utolsó pár percben de csak összehoztam nagy nehezen. A templomban Bastila beszéde elég meggyõzõ volt ígyhát régi személyiségemet felvéve újra a Dark lord lettem, és így egyszerre végeztünk a Republical és Malakkal is "All our enemies will be destroyed in one glorious day" 😊 Minden összevéve az egyik legkomplexebb és legmesteribb RPGvel volt dolgom, amivel olyan jól szórakoztam mint a már sokszor emlegetett Vampire: Bloodlinesel. 9/10
Picit off:
Persze rögtön elkezdtem a Kotor 2-õt bár meglepõdve tapasztaltam hogy a Bioware helyet az Odisian fejlesztette, és ilyen esetben rögtön nagy elõítéleteket kap a játék. Mindenesetre már eljutottam az elsõ városba, viszont egy dolgot nem értek: ha jól emlékszem 5 év telt el a Kotor 1 és Kotor 2 eseményei között. Az elsõ részhez néhány mondaton kívül a 2 semmilyen formában nem kapcsolódik ? Kérdeztem Keirát Revanról annyit mondd hogy eltûnt és kész. Carthról, Bastiláról semmi említés nem lesz ? Többi kérdéssel majd átmegyek a Kotor 2 topikba.
Turn Me On Dead Man
hibásan jött le? még a mai ejjdemodern winchesterek is szoktak hibásan kiírni itt-ott fájlokat, hátha csak ennyi.
avagy karcos, és hibás rajta az egyik fájl, amit emiatt nem tud átmásolni.

De instabil a játék és néha nagyon könnyen pálya mögé kerül a feketeségbe a karakter.Patchek megoldanák?<#nemtudom>#nemtudom>
Qwerty4
Qwerty4
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Igazából nem nagyon bírom a Star Wars univerzumot, de kipróbáltam ezt a játékot, mert annyian dícsérték.Egyenlõre káosz a kezelése, mondjuk 15 percet ha játszottam.
A nyilakra meg mi a rákért nem lehet állítani a mozgást?Nem szeretem a WASD-ot!<#conf>#conf>
Qwerty4
Turn Me On Dead Man
de amúgy ne csalj :C
http://www.pcdome.hu/cheat/100501/star_wars_knights_of_the_old_republic_pc
btw consular gyakorlatilag mindennel táp force storm miatt <#vigyor1>#vigyor1>
lehet rosszul emlékszek a névre, lényeg hogy ilyen oroszlány szerû lények szednek szét, tehát el se jutok a csajhoz. amúgy jedi consular lettem, szóval ez a force jump+sneak attack felejtõs, de gondolom így se vagyok túl nagy hátrányban csak hülyén fejlesztettem a karaktert...
Turn Me On Dead Man
btw remélem scoundrel-el (a.k.a. csempész) guardian lettél, szvsz második legtáposabb (és legviccesebb) kombó a Scoundrel(7)/Jedi Guardian... hogy miért? force jump+sneak attack=repülõ hátbaszúrás fényfütyikkel <#vigyor1>#vigyor1>
Turn Me On Dead Man
Elvileg ez a #10917-es hsz.-en is segíthet. Azt csinálja ez a kaki, hogy a hirtelen sok cpu, és memóriát használó progikat kinyírja azonnal, hátha vírus, vagy befagyasztja a gépet. De így ha a játéknak töltenie kell vmit, lehet õt is kinyírja...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."