Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Turn Me On Dead Man
"The trees move. Do you not see it?"
2.00 Celeron
512 MB RAM
Radeon 9200 LE 128 MB
Bármilyen fajta segítséget örömmel fogadok, elõre is köszönöm.
Turn Me On Dead Man
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
és holvannak a videodriver beálitások?
Szukseged lesz a videokartyad driverenek legalabb 81.98-as verziojara, persze ha ujabb van, az elvileg nem jelenthet gondot (2006-ban jelent meg, jo esellyel frissebb van a gepeden). A dologhoz a windows registryt kell buheralni, amivel ha elrontod, karosithatod a windowst, szoval ovatosan!
Start/Futtatasba beirod: regedit. Ekkor el kell induljon a regisztracios adatbazis szerkeszto, ahol oldalt latsz egy csomo mappat. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Video mappat. Itt talalni fogsz egy vagy tobb {CLSID} bejegyzest. Nezd oket vegig, amig nem talalsz egy 0000 almappat egy csomo bejegyzessel benne. Ide kell letrehoznod uj, DWORD tipusu ertek(ek)et. OpenGL eseten a bejegyzes neve legyen OGL_ThreadControl, erteke pedig 2. Direct3D eseten a bejegyzes neve legyen WTD_ExecModel erteke pedig 0.
(de már igyis sokat segitetél)
btw én legszebb emlékeim szerint Gef 2 MX 440-al toltam annakidején elsõ részt és úgy is ment. vagy sem, fene se tudja már.
De sztem ez azért vicces a régi gépen elmegy az ujjon nem XD
De ugyan az a videokártya szoval nemtom.
Mert azt nemtom hogy támogatja e.
és ha jobb videokártyám lesz akkor menni fog az 1?
<#fejvakaras>#fejvakaras><#miaz>#miaz>
ez nagyon fontos remélem tudtok segiteni!
Képzeljétek el hogy letöltötem a játékot belépek mitörténik az egész ugy akad hogy az .... de ez ojan akadás ami nem viselhetö el.
Mindent a leg lowabra állitotam de ugyan az.
A gépem:
3.2 GB-os Processzor
1 GB RAM
Geforce 6200 videokártya
Szerintem ez ek tök jok hozzá de aklad akad akad és akad semmi nemsegit lécci segitsetek mert ez a világ legjobb játéka számomra. Segitsetek köszi.<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#merges2>#merges2>
ide írd be:
EnableCheats=1
Utána játékban Alt+Ctrl+7 lenyomásával megjelenik a konzol. Az 1-ben, a kettõben láthatatlan.
De tárgyak berakasáhához javaslom a savegame editort is, ezen kívül is elég sok mindent lehet benen állítani.
http://knightsoftheoldrepublic.filefront.com/file/TFU_Styled_Backhand_Sabers;96162
Ehhez kellene, szeretném kipróbálni, jónak néz ki, és ahhogy a readme-jét olvastam, a konzolba kell beleírni a kódot h elõ tudjam hozni...
Sikerült már valakinek aktiválni ezt a kieget?? ha igen leírhatná hogy csinálta..
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nem nagyon van már kotorba olyan amit ne tudnék, de most mégis lenne egy kérdésem:
Ismeretlen világba megtámad pár Mandalóriai az õsök templomához közel, legyõztem õket, na de ezután még nem rakja az elvégzett küldetések közé, hogyan tovább? Máshol eddig sose sikerült Mandalóriakat találnom, mi vna még ezzel kapcsoaltban?
Köszi a választ.
Nekem az a problémám, hogy a KotOR-t most újra felraktam, és 2-3 percig enged játszani, utána kilép. (De nem mindig ugyanott lép ki). Hiába raktam fel 1.03 patchet, hozzá magyarítást, ugyanezt csinálta. Próbáltam többféle grafikai beállítást is, más felbontást is de semmi nem változott.
Nem tudom, hogy mi a baj, mert régen többször is végigvittem, és sose volt ilyen gond vele.
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Keresgéltem itt a fórumban megoldást, de nem nagyon találtam. Nekem összekötö videóknál fagy ki a game. Vannak helyek ahol konstans. Csak ugy tudtam tovább menni, hogy havernak odaadtam a save-ket és továbbvitt a videokon. Original game, de ez sztem mind1, vista SP1-t használok. HD2600pro karim van,legujabb driverrel.A játék fut fullon gond nélkül,csak ezek a videók örjítenek meg.
Volt valakinek hasonló baja? Sikerült orvosolni?
G
Lower cityben, a vulkar bázis felé haladva a csatornában hogyan nyírjam ki azokat a bengákat? Egyszerüen mindenki elfogy körülöttem és egyedül meg nem sokra megyek 😄
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"