Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

késõbb majd megkeres egy alak, és akkor a Manaanra kell menni.
ha jól emlékszem ilyen bérgyilkos, de azt a küldivonalat nem csináltam meg.

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

lightjack
hát igazából madjnem minden mellékküldit megcsináltam, volt egy maszk amin vaciláltam h megvegyem e de végülis nem vettem mert korribianon van jobb, majd azt veszem. csak egyetlen mellékküldi maradt, asszem az amikor különleges állatokat kell leszállítani annak a selkathnak...de hát akkor jó, megyek tovább, nem érdekelnek a halfejûek. ty a választ!

Ha megcsináltál mindent, akkor nem lesz belõle gond... lagalábbis nekem nem lett.
lightjack
SPOILER!
lenne még 1 kérdés: Manaan-on kinyírtam a nagy firaxa cápát méreggel, azt a kolto is befeketedett, ezért kitiltottak a bolygóról. nagy gond ez? szal van olyan Manaanon ami miatt jobb lenne ha nem tiltanának ki? mivel sithet játszok ezért sokkal logikusabb döntés a méreg, meg hát sokkal gonoszabb is😉 csak azt nem tom, hogy nagy baj e ez...
SPOILER VÉGE!

lightjack
köcc

Ha csak a creditek miatt aggódsz, akkor megveheted... DS karakterrel félelmetesen sok pénzed lesz, ha megcsinálsz minden küldit(legalábbis én már nem igazán tudtam mit kezdeni velük a játék végére). Egyébként a wedge által linkelt maszk valóban jó, és még ingyen is megszerezheted.
wedge31
Ha sith akarsz lenni akkor inkább ezt vedd meg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lightjack
hello. az lenne a kérdésem, hogy indítottam egy új karit, nem rég szálltam fel Dantooine-ról és Mannan-ra érkeztem. utána betörtem a sith bázisre elcsórtam amit kell, aztán kijöttem, és most ott vok egy boltban és azon vacilálok, hogy van egy maszk ami 5500kreditbe kerül, és azt írja hogy tudatbefolyásolásra immuntitást kapok. namost mivel Jedi defender vok, ezért nincs immunitásom a félelem, meg egyéb kábító erõk ellen, így elõfordul ugye h lebénítanak ami elég idegesítõ. az lenne a kérdésem, hogy érdemes ezt megvenni? mert 5500 kredit, szal azért mégis csak meggondolom, hogy megvegyem-e.

am a játék baromira tetszik, fõleg hogy sötét oldal felé megyek, azt mindenkit jól beszopatok😄 párszor elég vicces tud lenni, mondjuk néhe elég kegyetlen dehát...ez van😊

szal válaszotokat elõre is kösz!

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

N1ggA
bug. Dantooine nekem is akadozott mindig is (patch mentes tört verzióval legalábbis)

Spread De Love!

Sziasztok segítségeteket szeretném kérni hogy Star Wars Knight Of The Old Republic a datooinon AKADOZIK de a gépemnek simán kéne hogy vigye mi lehet a probléma......
Egyetértek. Mostanában jöttem rá, hogy milyen hülye voltam, hogy egyáltalán a feliratokat bekapcsoltam(pl. Mass Effectben). Amíg azokat olvassa az ember, elsiklik maga a játék fölött...
köszönöm
gerey
Egyiket sem használom, angolul a legjobb, de neked ez fog kelleni.

Hello, az lenne akérdésem hogy ti melyik magyarítást használjátok?, ugyanis a magyarítások.hu-n találtam 4 félét.
Látom a DAO topikban már van egy megoldásod.... Nos, nem tudtam, hoyg az erre a problémára is jó, az ini beállítás általában csak az újabb nvidia/ati kártyákkal való laggolást kéne hogy megszûntesse.

Mindenesetre ha win7-ed vagy vistád van, próbáld ki az általam linkelt fixet, mert az direkt az ilyen összeomlásos hibákra van kitalálva...
Közismert hiba, töltsd le ezt, és másold be a KotOR könyvtárába(felülírva a régit).
N1ggA
Probléma lehet, hogy mondjuk win7ed vagy vistád van. Próbáld meg úgy, hogy a kompatibilitási módot átállítod xp sp2re ésvagy rendszergazdaként futtatod

Spread De Love!

lightjack
csáó!
letöltöttem a játékot, feltettem, de az a probléma hogy 5-6 perc után kidob. fel van patchelve 1.03 asra és olyan crack is van téve hozzá, szal elvileg mindennek klappolnia kéne de vhogy mégsem. vki help pls!!!

azert 632 forintnal joval tobbet er ez a jatek. kiadhatnanak vmi remake/et (Mass Effect 2 szerencsere jon PS/re de valszeg koze nem lesz ehhez a feelinghez)

Szeretem a cicákat

Wanax
Elsõ körben használj írásjeleket, és akkor nem kell 3x elolvasnom amit irtál, hogy megértsem 😊
Elsõ körben szerintem olvass vissza picit, hogy nem-e érint téged is a videokártya driver dolog.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

sziasztok ha valaki tudna abba segíteni hogy feletelepítem a játékot és ki hozza az ûr hajót amikor elinditom aztán eltünik az ûrhajó aztán ki lép nem tudja valaki mi baja lehet az írjon:[email protected] az msn [email protected] meg az email
elöre is kössz annak aki tudna segíteni

grebber
Az nem tudom mi és a magyaritasok.huról szedtem 1 db dialog.tlk fájlt kell felülírni és kész!

Next PC upgrade: 2022

pisztácia
egy exe fájlt szedtem le:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

grebber
Felülírod azt a fájlt amit letöltesz magyarítás gyanánt ennyi 😄

pisztácia
Üdv!

Adok még egy esélyt a játéknak. Valaki elmondaná, hogy tudom magyarosítani a játékot, ha steam-es??

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Wanax
Én is próbálkoztam átrakni 16:10es arányúra a képet, de nem sikerült, ahogy néztem beirtam mindent jól, de mégse ment a dolog, úgyhogy hagytam a fenébe. Jó volt az eredetiben is. Talán 1280*1024-ig engedte a felbontást.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

grebber
Nem baszkurálodok a steam-el inkább félek 😄
Jó 1280-ba is.

Beszarok. Nem engedi. Na szóval. A steam-es verzióhoz le kell töltened a 1.03-as verzióhoz való no-cd patchet a www.gamecopyworld.com-ról, mert különben nem lehet megcsinálni a felbontás patch-et.
Nem jó a link. Szóval ezt <#bohoc>
Jaj, azt elfelejtettem mondani, h a steam-es verzió esetében ezt le kell töltened <#idiota>
grebber
Nem tudom melyiket rakta fel a steam nem néztem! De ezek szerint annál régebbit.

Fel van patchelve 1.03 verzióra a játék? Most olvastam, h a korábbi verziókat nem támogatja.
grebber
4 pont az lehetetlen sajnos 😞 Nem enged be a mezõbe így nem is tudom beírni a felbontást 😞

Miért nem néztél utána Youtube-n, vagy bárhol, h milyen a játék? Jómagam számomra ismeretlen játékot nem szoktam venni, ameddig meg nem nézem, h milyen. Akármilyen olcsó legyen is.
1. letöltöd ezt
2. Elindítod. A game menübõl kiválasztod a "Star Wars: KOTOR (1024x768 interface)"-t
3. Kiválasztod a browse-nál a játék mappáját
4. Beírod a kívánt felbontást, majd ráklikkentesz a patch-re
5. Ezután a játékban ki tudod választani a felbontást
6. Amennyiben valamiért mégsem tudod a játékban kiválasztani, akkor nyisd meg a swkotor.ini fájlt és itt a Height-hez beírod az 1920-at a width-hez pedig az 1080-at.
pisztácia
Hát, ez nekem nagyon nem jön be. hiba volt megvennem. Eleve ez a támadási rendszer, meg hogy másik emberrel kell néha mennem... nem értem miért olyan nagy szám ez.

grebber
Leírnád magyarul mit kell ha már úgyis megcsináltad és mûködik?

Megelõztél. <#vigyor>
Nekem ezen az oldalon leírt módszerrel sikerült megcsinálnom, h 1920*1080 legyen. Egy ideig szenvedtem vele, de végül összejött a dolog.
Calver

pisztácia
Küldön kell feltenni, vagy alapból van benne magyar nyelv?

Calver
jól hallottad <#hawaii>

grebber
Mûködik hozzá a magyarítás.

Nincs valami olyan megoldás amivel 1920*1080-ra tudnám állítani a felbontást?

pisztácia
Én most vettem meg. 2 óra és mondok infót. Amúgy én még sose játszottam ezzel a game-el, csak hallom mindenhol, hogy Isten játék. Szóval megvettem. Remélem nem nehéz game...

MerlinW
Nem piszkálnak bele. Illetve csak a védelem szintjén, de minden más ugyanaz, mint a lemezes kiadásban.

[merlinw.org]

Wanax
Ejha, nem semmi, ennyiért még meg is venném, ha lenne Steamem 😊
A kérdés amúgy jó, csak nemtudom hogy a steames dologgal belepiszkálnak-e a játékba vagy sem.

grebber
Van valakinek steam-es verzió??(Most akciósan 632ft.)

Csak ezt szeretném tudni,hogy asteam-es verzió megy a magyarítással?

már megoldottam
Azt, hogy kell? Mert még nem csináltam ilyet.