Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól emlékszem ilyen bérgyilkos, de azt a küldivonalat nem csináltam meg.
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
lenne még 1 kérdés: Manaan-on kinyírtam a nagy firaxa cápát méreggel, azt a kolto is befeketedett, ezért kitiltottak a bolygóról. nagy gond ez? szal van olyan Manaanon ami miatt jobb lenne ha nem tiltanának ki? mivel sithet játszok ezért sokkal logikusabb döntés a méreg, meg hát sokkal gonoszabb is😉 csak azt nem tom, hogy nagy baj e ez...
SPOILER VÉGE!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
am a játék baromira tetszik, fõleg hogy sötét oldal felé megyek, azt mindenkit jól beszopatok😄 párszor elég vicces tud lenni, mondjuk néhe elég kegyetlen dehát...ez van😊
szal válaszotokat elõre is kösz!
Spread De Love!
Mindenesetre ha win7-ed vagy vistád van, próbáld ki az általam linkelt fixet, mert az direkt az ilyen összeomlásos hibákra van kitalálva...
Spread De Love!
letöltöttem a játékot, feltettem, de az a probléma hogy 5-6 perc után kidob. fel van patchelve 1.03 asra és olyan crack is van téve hozzá, szal elvileg mindennek klappolnia kéne de vhogy mégsem. vki help pls!!!
Szeretem a cicákat
Elsõ körben szerintem olvass vissza picit, hogy nem-e érint téged is a videokártya driver dolog.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
elöre is kössz annak aki tudna segíteni
Next PC upgrade: 2022
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Adok még egy esélyt a játéknak. Valaki elmondaná, hogy tudom magyarosítani a játékot, ha steam-es??
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
2. Elindítod. A game menübõl kiválasztod a "Star Wars: KOTOR (1024x768 interface)"-t
3. Kiválasztod a browse-nál a játék mappáját
4. Beírod a kívánt felbontást, majd ráklikkentesz a patch-re
5. Ezután a játékban ki tudod választani a felbontást
6. Amennyiben valamiért mégsem tudod a játékban kiválasztani, akkor nyisd meg a swkotor.ini fájlt és itt a Height-hez beírod az 1920-at a width-hez pedig az 1080-at.
"The trees move. Do you not see it?"
Nincs valami olyan megoldás amivel 1920*1080-ra tudnám állítani a felbontást?
[merlinw.org]
A kérdés amúgy jó, csak nemtudom hogy a steames dologgal belepiszkálnak-e a játékba vagy sem.
Csak ezt szeretném tudni,hogy asteam-es verzió megy a magyarítással?