Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
swkotor.ini megnyit,
Disable Vertex Buffer Objects=1
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Nekem az lenne a gondom hogy a játékban taris legalsó szintjén és a jedi enklávé udvarán a játék hirtelen beszaggat a karakterem megáll egy fura pózban (bal lába teljesen kinyújtva jobb lába 90 fokban behajlítva és elõredõl) és egyszercsak jóval odébb teleportál ugyanebben a pózban.
Nekem Win7 32 bites op-m van és Ati Radeon HD 5750 (DX11).
Nem tudom mi a gond pedig nagyon jó játék és jó lenne újra kiakasztani ^^.
Ati radeon 9600 pro videokártya nem jeleníti meg rendesen a textúrákat. Van aki talált rá megoldást?
Win 7 64biten megoldhat valahogy hogy fusson játék?
Spread De Love!
"The trees move. Do you not see it?"
Feltelepítettem újra a játékot.De a régi mentéseimet nem tölti be.Mi lehet a gond?(old save game ezt írja mindegyik alá)
Elõre is köszönöm.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Valaki megtudná mondani miért lépked ki egyfolytában, másnak is folyton kilépked? 1.03 patch van fent
Korábban 2-3 éve nem volt ilyen gond, pedig ugyanez a gép volt akkor is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Képet nem tudok linkelni mert valamiért nem töltõdik fel
config: AMD sempron 3000+(1800mhz)(pipa)
1,5Gb Ram(pipa)
Radeon x1650 (512mb)(és ezt sárgának mutatja)
\"A jövőm oly\' fényes hogy fel kell vennem egy napszemüveget\"-Kirk Hammett :) \"Rocker vagyok vállalom...\"-Ossian
Miért lehet az, hogy a játék bizonyos idõközönként kidob egy windows-os hibaüzivel? Pl akkor is ez történik, mikor Taris-on a csatornákban a Rankor holttestét szérnyirbálom. Pont akkor dob ki, mikor eltûnne.
A vidikártyám gf 8800gts.
A válaszokat elõre is köszi.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szeretem a cicákat
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szeretem a cicákat
Spread De Love!
Szeretem a cicákat
van egy problémám a játékkal... mikor játszok, néha random módon úrjaindul a gép, vagy csak szimplán kilép a játékból... :/ nem tuggya esetleg valaki hogy mi a probléma? mér rengetegszer megtörtént, és nem tudom miért :/
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
A segítégeteket kérem.
Felraktam a játékot, és folyamatosan ezzel a hibaüzenettelkidob:
Mit tudnék tenni ellene?
Válaszotok elõre is köszönöm!
Bocsánat az elõbbi hsz-ért véletlenül ment el, és nem tudom törölni.
Lenne egy olyan problémám, hogy a karakteremnek csak a fegyvere látszik, maga a test nem, így olyan mintha egy pisztollyal mennék😊
Ezt vettem észre az átvezetõ animációkban is, akik velem vannak azoknak csak a fegyvere és a feje látszik. Valakinek volt hasonló problémája? Feltettem az 1.03-as patchet ugyanúgy rossz.
www.gphungary.hu