Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HiPPoNaX
Esetleg regebbi vagy ujabb videokartya driver felrakasa megoldhatja a dolgot

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Helló nekem opengl hibát ír ki. Pedig még régebben tudtam vele játszani ,de azóta újra lett telepítve a gépem. Lehet, hogy ez a baj?
Wanax
Szivesen 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Köszi így már jó ^^
Wanax
Ezt már próbáltad?

swkotor.ini megnyit, sor alá:
Disable Vertex Buffer Objects=1

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom hogy a játékban taris legalsó szintjén és a jedi enklávé udvarán a játék hirtelen beszaggat a karakterem megáll egy fura pózban (bal lába teljesen kinyújtva jobb lába 90 fokban behajlítva és elõredõl) és egyszercsak jóval odébb teleportál ugyanebben a pózban.
Nekem Win7 32 bites op-m van és Ati Radeon HD 5750 (DX11).
Nem tudom mi a gond pedig nagyon jó játék és jó lenne újra kiakasztani ^^.

HiPPoNaX
Par evvel ezelott, amikor utoljara jatszottam vele, egy akkori viszonylatban eleg frissnek szamito catalysttal a radeon 9600-asom gyonyoruen futatta a jatekot, szoval valoszinuleg tenyleg regi drivert kene felrakni, ahogy ollie is tanacsolja.

ollie
Tippre régi drivert kéne feltenni. Én emlékeim szerint pont olyan karin toltam végig elsõre, és minden jó volt.

Sziasztok!

Ati radeon 9600 pro videokártya nem jeleníti meg rendesen a textúrákat. Van aki talált rá megoldást?
Üdv.
Win 7 64biten megoldhat valahogy hogy fusson játék?
N1ggA
Ha nem tudsz angolul, töltsd le a magyarítást (azt megtalálod), onnantól kezdve meg már nem fog kelleni a végigjátszás.

Spread De Love!

Gugli a barátom és nem találtam magyart,ugyanis nemtok angolul.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

BoneDragon
Google a barátod

Tudtok hozzá valahonnan egy végigjátszást?

Üdv!
Feltelepítettem újra a játékot.De a régi mentéseimet nem tölti be.Mi lehet a gond?(old save game ezt írja mindegyik alá)

Elõre is köszönöm.
Van egy kis gondom. Elõkapartam a szekrény mélyérõl a játékot, h újból nekikezdjek, de idõnként kidob. Idõnként alatt azt értem, h kb 10 percenként. Lefagy a játék, a játékbeli egér helyett a rendes windows-os egeret mutatja és simán kivág a játékból mindenféle hibaüzenet nélkül. Szerintem a Windows 7-el van gondja a játéknak. Van valami ötletetek, h mi lehet a megoldás?
Csak úgy megy, hisz patch után mindenképp kell a megfelelõ törés.
próbáld meg úgy h megcrackeled utána megint, mármint a patch után...remélem úgy elindul.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gef 8800GT vga, sóval ati vga miatt sem lehet probléma
Most 1.02-re raktam át de így is kilépked:S ( magyarítás fent van, de szerintem az nem okoz gondokat )
Nem, win xp 32bit sp3, de úgy tudom win7en el se indulna
Win7-ed van?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Üdv.
Valaki megtudná mondani miért lépked ki egyfolytában, másnak is folyton kilépked? 1.03 patch van fent
Korábban 2-3 éve nem volt ilyen gond, pedig ugyanez a gép volt akkor is.
NVIDIA kártyával érdemesebb lenne kipróbálni a game-t...ATI alatt a Swoop versenyek is csíkosak lesznek, egyébként egy ATI-Radeon könnyebben megy tönkre, mint egy NVIDIA

A színes csíkok videókártya haldoklásra utalnak, sajnos nekem is volt ilyen. Eleinte még csak furán jeleníti meg a játékokat, utána már a windows asztalon is megjelennek. Kezdj el új videjó kártyát nézegetni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok nekem is az a hibám mint Domcsikának. Nekem sem indul el rendesen a játék mert csak csíkokat látok!
Képet nem tudok linkelni mert valamiért nem töltõdik fel
config: AMD sempron 3000+(1800mhz)(pipa)
1,5Gb Ram(pipa)
Radeon x1650 (512mb)(és ezt sárgának mutatja)

\"A jövőm oly\' fényes hogy fel kell vennem egy napszemüveget\"-Kirk Hammett :) \"Rocker vagyok vállalom...\"-Ossian

Sziasztok!

Miért lehet az, hogy a játék bizonyos idõközönként kidob egy windows-os hibaüzivel? Pl akkor is ez történik, mikor Taris-on a csatornákban a Rankor holttestét szérnyirbálom. Pont akkor dob ki, mikor eltûnne.

A vidikártyám gf 8800gts.

A válaszokat elõre is köszi.

Lord Myn
Nem, nem azért nem indul el, mert csak 32MB-s a kártya, hanem mert nem képes hardveresen a TnL-re (Transform & Lighting). Szóval nem támogatja hardverbõl még a DirectX 7(!)-et sem. Ilyen kártyával játszani felejtõs (btw. használtan 1000 Ft-ért kapsz olyan zsugát, amivel elfut a játék, feltéve ha a többi komponens megfelelõ).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Optimus Prime
Így érthetõ, de konzolt eladni...? Így elesel a meglévõ játékaidtól. Én ezért használok még XP-t, félõ újabb OP-n nem menne minden játékom és van pár antik/classik.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

HiPPoNaX
A kartya nekem kevesnek tunik alapbol, de a hibauzenet szerint valami trial verzios driver lehet fent a gepeden, ami lejart es azert nem moccan meg a jatek.

xbox 360 mellett netezésre bõven elég volt ez a gép is, csak sajnos attól meg kellett válnom, viszont az elvonási tünetekkel nem számoltam amikor eladtam 😄

Szeretem a cicákat

Optimus Prime
Hát akkor ideje egy kis upgrade-nek. Én se gyakran cserélgettem a cuccom és nem csak pénzügyi okok miatt. De Rage 128 2010-ben... 😄

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

valamilyen oknál fogva az az oldal nekem se Firefoxon, se IE-n nem akar mûködni, pedig elõtte is próbáltam mielõtt kérdeztem 😄 mindenesetre most nézem hogy a videokártyám 32 megás szóval, valószínûleg EZÉRT nem indul el 😊

Szeretem a cicákat

Optimus Prime
Hát Rage 128... Ha jól emlékszem a játék minimális igénye anno Geforce3 volt. Esetleg nézd meg a Can you run it? oldalon.

N1ggA
Nem vagyok benne biztos, hogy ezzel a kártyával élvezhetõ szinten elfutna a játék.

Spread De Love!

üdv. van egy "kis" problémám skaczok. ATI 128 RAGE Videokártyán elfut a játék ? Minimális rendszerigény szerint 64 mbos kártyán elvileg már futnia kéne, ennek ellenére én indításnál a következõ szöveget kapom: SciTech GLDirect Driver The Product Evaluation period has expired ! Most én vagyok hülye és nem töltöttem le valami egyéb drivert, vagy el is felejthetem hogy ezen a videokártyán elfog indulni ?

Szeretem a cicákat

HY pls valaki segítsen mikor a meg akarom nyitni az erõt kidobb és nem tom mért pls segitség
Optimus Prime
Hát akkor nem lehet tápegység vagy VGA, esetleg hangkártya inkompbatibilitás. Bár a hangnál lehet forced software sound beállítást használni és lõdd ki az EAX-et.

csak ennél a játéknál 😞 a Windows meg... XP SP3
Optimus Prime
Csak ennél a játéknál? Ha nem milyen Windows.

Üdv!

van egy problémám a játékkal... mikor játszok, néha random módon úrjaindul a gép, vagy csak szimplán kilép a játékból... :/ nem tuggya esetleg valaki hogy mi a probléma? mér rengetegszer megtörtént, és nem tudom miért :/
valaki tudja h hogyan lehet elindítani a kotor 1-et windows 7 alatt próbáltam a kompatibilitási módon állítani és ms32.dll-et is másoltam már be amit a kotor 2nél mûködik de itt nem :S

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

Próbáltam.De semmi!
N1ggA
patchet próbáltad már felrakni?

Spread De Love!

Helló!Nagy gondban vagyok.Ugyanis amior betöltõdik az elsõ szint nem tudok normálisan játszani mert mindenféle csíkok ugrálnak be.Nem is látok semmit a szinten.Hgyan lehet megoldani a gondomat?Már mindennel próbálkoztam.A játék az elején kiadta hogy a számítógépnek megvannak a megfelelõ hardverei.
Üdv!

A segítégeteket kérem.
Felraktam a játékot, és folyamatosan ezzel a hibaüzenettelkidob:

Mit tudnék tenni ellene?
Válaszotok elõre is köszönöm!
Bocsánat az elõbbi hsz-ért véletlenül ment el, és nem tudom törölni.
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/royonik/nvtelen.jpg
Hát a nagy cirkáló, ami majdnem kerek, csak az eleje kockás.
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy a karakteremnek csak a fegyvere látszik, maga a test nem, így olyan mintha egy pisztollyal mennék😊
Ezt vettem észre az átvezetõ animációkban is, akik velem vannak azoknak csak a fegyvere és a feje látszik. Valakinek volt hasonló problémája? Feltettem az 1.03-as patchet ugyanúgy rossz.

www.gphungary.hu