Orvosi Igazolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna küldeni vki nekem egy igazolást? Nagyon fontos lenne!!! Elõre is köszönöm! Puszi!
[email protected]
kihalt a forum? Steve1990 ha még nem kaptál igazolást és kell akkoe irj és küldök 1et
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
For sale: thedronewebshop.com
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Mit csináljak akkor ha csak ellenõrzõben fogadják el az igazolást? Papíron nem. Orvosom meg nem ad igazolást hiába színészkedek bármit is mert tudja, hogy csak lógni akarok. Szülõi meg kimerült😞
Nem tom érdekel e még vkit, de itt 1 oldal, ahol vannak egész használható igazolások és 1 tesi felmentés!!!
http://ragnar88.fw.hu/
köszi elõre is!
kicsit késõn jött rá hogy a Mehet! gomb nem enterrel mûködik <#vigyor5>#vigyor5>
*hihi ** *
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
tomben.
Nem éri meg hogy gyárts egy hamis igazolást , ha gondolkodsz egy keveset rájössz hogy miért nem !!!
tomben
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
idézem egykori tanáromat: "Inkább mond azt, hogy Erzsikével kimentek az erdõbe hm... jól érezni magatokat, akkor egész napra elengedlek. de ne hazudj a szemembe!"
Mennyire igaza volt...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Mert nagyon kéne
LEssz pecsét,de csak külön lapra
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Amugy par csepp leesik majd, de annyit siman el fogsz nyaladzani a sok nyalas miatt.
Szamitasaim szerint nullara fogsz futni😄 ...ha nem, akkor meghivlak egy kolara!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
EN vagyok a producered, mivel az EN topicomnak koszonhetoen lettel hires. Minden bevetel az enyem! Te kapsz az egeszbol 1%ot😄

Én is tettem föl régebben egy csomó igazolást!😊)
Megiscsak...en nyitottam a topicot es nem olvasok pletyi magazinokat.