Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leszenk ott több milliós gépek, régi kocsik
a 100%-os mentésnél gondolom csak a nyereménykocsik vannak meg, meg ami kellett a 100hoz
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Nem mintha kevés kocsi lenne, de a borítón azt írják hogy: "OVer 700 cars"
Az a többi 500 GT módban van ugye?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A Calibrát ha jól emlékszem a Speedster kupán lehet megnyerni.
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
nitró sincs
Én Arcad modban akarok versenyezni, de ezek szerint az összes kocsi csak GT módban ptóbálhatók ki.
Még mindig nem tudom használni a nitrót...
350Z-be megvettem, beszereltem, R1-t nyomok és nem nitrózik...
Lots of Credits, All Cars Unlocked, All Licenses, Lots of A-Spec Points, & 100% Completed.
Tom h hülye vok, de nekem nem tetszik annyira a Gran Turismo, hogy végigvigyem....
Nitrózni az R1-el kell, nekem nem mûködik, pedig GT módban be is szereltem a kocsimba.
Opel-nél nem találom a Calibrát....
LEhet azért mert csak GT módban van?
Én eddig csak Arcad módban kerestem-
100%-os mentésre miért szorulsz rá? pont a lényeg veszett el...
nitrózni majdnem minden kocsival lehet, NOS a neve
szerinted melyik gyártónál lehet az opel?
egyébként meg ha 100%-os a mentésed, akkor lennie kell Calibrádnak, mert nyereményautó
Opel Calibrát melyik gyártónál találom?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Lehet még választani 420p-t 1080i-t.
Rányomok akármelyik kettõre és kiírja a TV hogy no signal. Megnyomom a kört visszajön a kép, de nem módosult a felbontás.
A PS2-t meg a TV-t SCART-tal dugtam össsze, gondolom azzal nem is lehet HD-ben játszani.
HOgy tudom megoldalni hogy lehessen?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
http://www.nuerburgring.de/2_eventstermine/24h_rennen/index.html?L=1
gamertag: kenobita
ez is sötét mint a többi képem 😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Tudom kicsit szemcsés meg ilyesmi, de egy 3,2 Mp-s fényképezõvel lett csinálva...<#nemtudom>#nemtudom>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kezdõ vagyok a gt4-ben és egy kis segítsége lenne szükségem mégpedig ha valaki megírná,hogy milyen beálítások a legjobbak a havas rally pályákhoz.
Elõre is köszi !
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Memokártyára felmásolod a mentés, és kész.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
26ért még egy jó videókarit sem kapsz😊
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit