Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
jaja...szinte ettõl függ minden (szerintem), hogy ki hogyan viselkedik
amúgy az értelmes dolgok meg minddenkinek mást jelentenek...

krisztike
látod ebben nem asok igazat mert embere válogatja és attól is függ az egész ,hogy milyen környezetben nõtt fel az illetõ ...

krisztike
az a baj ,hogy te az értelmiszinteket a korral párosítod ...:/

laca103
LEhet hogfy a lányok korábban érnek... DE CSAK TESTILEG VAZZE!
Nem találkoztam olyan lánnyal még aki a kinézetéhez méltóan gondolkodott volna...
Lehet hogy hogy úgy néz ki mint egy 20 éves de nem nagyon tudsz vele értelmes dolgokról beszélgetni...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

laca103
sajnálom azt a 27 es pasit aki veled egy szinten van...

akármennyire is ... mégis csak 11 év akárhova is tesszük a liberalizmust...

Milyen lehet az a 27 es férfi aki egy 16 os lány szintjén van?????<#fejvakaras>

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

krisztike
formás esetleg és izmos popo is egyben 1 hapsinál ...<#eljen>

zakika
jes, fak anal

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

sz4bolcs
érett segg i

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

krisztike
Én nem is vagyok rossz boszi és nem mondtam azt ,hogy az almáim rosszak ...nem kell egybõl rossznak hinni 😞

zakika
te lenni rossz boszi?
akkor inkab nem harapok az (h)almaidba

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
de egy papirtol sem

sz4bolcs
De attól nem lesz érett. 😄 Mivel hogy nem piros?

krisztike
de meglehet ...engedélyt adok neked rá 😄DD

krisztike
akkor Én már az vagyok ...<#awink><#taps><#hehe>

krisztike
de lehet ,hogy kukacos vagy mérgezett ...szóval vigyázz ,ha beleharapsz ! 😊

zakika
fuha. egy elarusito nenit a huszas evei vegen mar meg se lehet... sajnalni?

sz4bolcs
Érettségi bizonyítvánnyal rendelkezik

zakika
piros almat

krisztike
mit nevezünk érettnek ?😊))

t0mmy
van még egy két ilyen topik pl az hogy vannak-e lányok itt az SG-n??

banok
hát ja. Nem nagy talány, hogy mit akar egy érett pasi egy "kislánytól".... <#zavart2>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DJ Skyline
csak nehogy elússzon a hajó...nnna,mondom majd beszélünk róla másútt'

GabcsiManó
te ilyen vagy én meg ilyen.. nekem így jó 😊 majd kiderül kinek módszere vált be...

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

DJ Skyline
mióta mondtam a dolgot,azóta lassan 2 hét eltelt...
mind1 majd beszélük még róla

GabcsiManó
mondom, van oka annak a két évnek is... és az az eset közel sem volt olyan "egyszerû" nem véletlen hogy így viselkedek..

na de nem magántopik ez..

DJ Skyline
hát 2 év az nem kevés idõ szerintem! de azóta a bizonyos eset óta is sok idõ eltelt

GabcsiManó
neked lehet úgytûnik hogy húzom, de nagyon nem..

DJ Skyline
nagyon húzod az idõt szerintem! mondtam,hogy akkor SMS,vagy telefon...dehát te tudod...

GabcsiManó
beszéltem vele, és arról ugyan nem, de haladok a célom felé, úgy ahogy tudok... ha beválik igen ha nem nem.. megoldom valahogy 😊

DJ Skyline
és azóta beszéltél az illetõvel,azzal kapcs amit regélek neked?😊 nem hiszem!

GabcsiManó
mindenki más típus.. nekünk is megvan még mindig az oka hogy miért nem.. amúgy én is 1 hónap alatt simán megfoghattam volna..

DJ Skyline
ok...szerintem nem éri meg 2 évig ostromolni valakit...ha 1 hónap alatt nem tudok düllõre jutni a csajjal,akkor annyi,nem erõltetem tovább

GabcsiManó
hoppá 😊 lemaradtam... egy kcsit egyszerûbben ha kérhetem? 😊

DJ Skyline
nem sok az a 2 év? én nem ostromolnék ennyi ideig egy csajt! sõt lehet 1 hónap után azt mondanám,hogy ok,keresek mást

GabcsiManó
nem szokásom egyébként, csak itt van most valaki aki alátámassza azokat amiben reménykedek.. 😊

hnoemi
Segond, megszoktam. 😊)

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

GabcsiManó
😊 hát így jártak a rózsák <#hehe>
ez igen hülye kérdés volt tõlem, belátom 😄

hnoemi
Jó, persze, máskülönben nem lettem volna vele. A mi rózsáink meghaltak amikor kaptam egy kutyát, hehe. 😊)

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

GabcsiManó
jó volt vele azért? 😊
hát, türelem rózsát terem 😊 én is várok 😛 bár kicsit több mint 2 év de 😄 sebaj...

(nyavajgós azt hiszem... én is ötös voltam, de erre a szóra nem emlékszem... 😄)

DJ Skyline
írd be a word-ba aztán kiderül! 😊

hnoemi
Csak biztosra akartam menni. 😊 De akármilyen egy év is volt, most szívok mint egy torkosborz, 2 éve semmi értelmes lény nem tévedt a közelembe. Na de ez nem a "nyavajgós" részleg. (pontos j-vel kell írni hogy nyavajgós? - anyám, pedig ötös voltam nyelvtanból annak idején)

GabcsiManó
kedves mosoly... gúnys kacaj már miért? 😊 örülök hogy nem csak én vagyok iylen felfogású 😄

hnoemi
Ez most kedves vigyor vagy gúnyos kacaj? 😊

GabcsiManó
<#smile>

hnoemi
Egy évig.

GabcsiManó
meddig voltatok együtt? ha szabad kérdezni..

hnoemi
Apu elment vele sörözni aztán megkedvelte. Hozzáállás kérdése. Tudta hogy úgysem tennék marhaságot, ez azért fontos. Aztán végül mindenki megkedvelte a srácot.

t0mmy
és az miért lenn jobb neki ha egy korabelei sráccal lenne aki csak tényleg kihasználja?

DJ Skyline
hát nem tudom,lehet azt mondanám a lányomnak,hogy keress inkább a saját korosztályodban

GabcsiManó
<#wink> pont ezt gondolom... ha egyszer agyban két ember ugyanolyan akkor 10 év se számít szinte..