Lada
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
Az autóban 1,6-os motor lesz ami 125Le-t (6200 1/min) tud, végsebessége 195km/h.
Most azt tanácsolták nekem hogy az alapjárati léptetõmotor is okozhatja és azt nézzem meg!
Ha ez nem jön be akkor a légtömegáram mérõt is megnézem.
köszi, james!!
http://indafoto.hu/priora/image/3894127-6c0e8cdb/88301
Van egy Lada 2110 1.5-ös 1999-es évjáratú. Alapjáraton normálisan megy de ha nagyobb gázt kell adni vagy emelkedõn megyek fel akkor elkezd rángatni és már-már meg akar állni. Már szét lett szedve oda-vissza mindent megpróbáltam de nem sikerült rá jönni a hibára.
Volt valakinek hasonló problémája???
Mit tegyek vele? (A márka szervízeket szidják😞)
Válaszok elõre is köszönöm!
Üdv James
(az itthon kaphatóba jobb oldali légzsák is van)
Videó itt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lada G222 gyári orosz, új, nem felújított generátor eladó Budapest és környékén.
Ár: 15.000.-
Elérhetõség: [email protected]
(telefonszámot itt tudok adni)
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De te tudod 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
persze ez eladófüggõ. nekem az unónál 30 ezret engedtek annak idején.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Normálisan kell beállítani, normálisan kell vele menni, máris nem eszik a Zsiga olyan sokat, mint amennyit kibír.
De persze van némi igazság abban a mondásban, hogy az olasz autó szerelem, éjjel-nappal szerelem. 😄
Bár én még most is azt mondom, hogy vannak típushibák, szériahibák, de megfelelõ gondoskodás esetén a legnagyobb tragacs is hálás társ lehet.
Ezzel együtt nem akarok senkit Fiatra beszélni, az sem kizárt hogy egyszer még Ladára váltok én is.
Hajrá Magyarország!
sajnos nemtudom h milyen lesz de én vagy a ladát v a civicet szeretném
\"If in doubt, flat out!\"
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
Múltkor jöttem hazafelé, körforgalomból jön ki egy Wartburg meg egy eléggé új BMW. Mindenki nézi a BMW-t, én meg megszólalok: de szép ez a Wartburg! Amúgy a BMW is kedvenceim közé tartozik, de a régebbi típusokat mindenbõl jobban csípem szinte.
De tényleg, városba én ezres Swiftet, vagy 1.0 esetleg 1.1 Unót ajánlanék. De mint mondtam, az Uno is produkálhat érdekes fogyasztást.
Viszont ha felmerül a Lada, arról soha nem beszélnék le senkit! 😄
Hajrá Magyarország!
Én mondjuk városba vennék egy 1000-res suzukit azt' jó'van, ha olcsón kell megúszni az üzemeltetést.
Mondjuk én is városba használom a Ladám 90%-ba, de egyrészt én eleve Ladát akartam másrészt vidéki város, szal dugók meg ilyenek nincsenek, emiatt városba se eszik sokat annak ellenére h benzines 1500-ös, nyáron rövidtávokon (2-5km, leáállít kihül, majd megint 2-5km... szóval nincs 5km-nél több folyamatos üzem) használva megáll 8 literbe.
Amit a gazdák általába mondanak arra meg nyugodtan rátehetsz kb. +1litert 😄
Nem csak Ladánál, hanem minden márkánál, sõt Ladánál levonhatsz egyet mert 10-bõl 9 szarul van beállítva és túlfogyaszt, szóval jó beállítással sokat lehet javítani rajta.
de most szobajött más pl egy civic ami csak 5-t eszik vagy akörül...szoval egyelõre teljes homály van, majd eldõl de vonz a lada nagyon
Várhatóan mennyi lesz az éves futása?
Ebbõl mennyi város, fõút, autópálya?
A benzines se eszik sokat, csak ha el van hanyagolva.
Meg persze nem árt egy rendesen karbantartott blokk bele.
ezzel valami tapasztalat? hozzányulni igy mennyire nehezebb v kockázatosabb?
Hajrá Magyarország!
van itt Ózdon egy ütött-kopott, eladó 250-ért, de mostmár arra sem esküdnék meg hogy az nem 2106-os. 😄
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Mióta nálam van 6,8 volt a legkisebb fogyasztás.
Aztán felugrott 11,4-ig, most legutóbb szinte kerek 10-es, pedig már nincs túl hideg sem vagy ilyesmi. Benzinpumpa, lambdaszonda, stb. csere megvolt. Ötlet meg már nem nagyon van.
Ja, aki nem tudná, annak mondom, hogy ezres Unóról van szó. 😄
Vezetési stílus szinte mindegy neki, direkt megpróbáltam egész óvatosan menni, és nem lett kevesebb, sõt.
A rövid utak is ugye problémát jelenthetnek, de azért injektorosoknál ez már kevésbé kellene hogy befolyásolja a fogyasztást, meg azért 10 km körüli út egyszerre mégsem 2-3 km. Továbbá a 6,8-as fogyasztás is ugyanilyen távokon volt.
A válaszokat pedig köszönöm Nektek. Apának volt 2 ezerkettese is, 8-ból ki tudott jönni vele ha muszáj volt. Továbbá az is a Lada mellett szól hogy azt a családban többen is becsukott szemmel is képesek megjavítani, az Uno sem egy bonyolult szerkezet, de azért más világ. Csak ne szeretném ennyire. 😄
Hajrá Magyarország!