Angolosok segítsetek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk pár év múlva nem csodálkozom, ha itt nálunk is elterjedne ez a szar. Sokan tuti beveszik, akik csak néznek és nem látnak.
Taposni ki a belüket az ilyeneknek, aki próbálkozik!
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
PM-be megírom, mert nem ide való.
Sajnos a Google elég hibásan fordítja le én meg vissza szeretnék neki írni ugyanígy angolul.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
"do you think that Larry Hagman died from carrying those eyebrows of his?"
elõre is köszi
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Mert nem tudunk cserét biztosítani, ha az eszköz sérült (karcos)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sorry , you haven't tell me your order number . (Ezt értem )
And only we get your parcel , will we give you our solution .
Because we couldn't change a new one for you if the device has scratches .
Next PC upgrade: 2022
Thank you in advance
"El tudod küldeni úgy, hogy a csomagban a számla kisebb összegrõl szóljon és ajándékként küldöd (ráírod a borítékra) , így nem kell vámot fizetnem az országomban?
Köszi elõre is"
Valahogy igy hangozna a szöveg magyarul.
2. Lehetséges-e úgy feladni, hogy a csomagban a számlán kisebb összeg szerepel, és a borítékon rajta lenne a GIFT felirat, hogy az országomban ne kelljen vámot fizetni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szívesen meg is néztem volna, de sajnos ahol most vagyok nem rendelkezem olyan netkapcsolattal, ami ezt lehetõvé tenné.
😉
Ezt kellene nekem angolra lefordítani! Így meg sem kell nézni a videót. (Bár ahogy nézem eddig sem tette meg senki)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A töltöt rádugva pár másodperc múlva magától bekapcsol.
Az akkumulátor visszajelzésnél nincs hõmérsékletérzékelés és a mV érték sem emlekedik úgy ahogy kellene
Miután lehuzom a töltöt akkor a gép azt jelzi,hogy a töltés folytatodik.
A töltés szinte 99%nál megáll ha bevan dugva a töltö ,de akkor is ha elõtte kihúztam.
Így nem látom használat közben hogy mennyi van még hátra ,mert 99%-ról nem csökken le a töltöttségi szint."
Szóról szóra pontosan nemtudom felirézni miket mondok.
Itt van a felirat a videóban magyarul. Ez kéne angolul.
Aki tud kérem segítsen nekem.Ezt a videót kellene angolul feliratozni a feliratot rá kellene égetni. Magyarul motyogok a video alatt (igaz torzít kicsit a gép ,de szerintem minden érthetõ)
Nagyon fontos lenne mert a gép garanciája ezen a videon múlik (a sima leirást nem fogadták el nekik mindenképpen video kell)
F-15A – 384 db
F-15B – 61 db
F-15C – 483 db
F-15D – 92 db
Ez alapján a lezuhant gépekkel is számolva az 526 db az USAF flottára is kijöhet. Ez egyre zavarosabb. Viszont akkor a megfogalmazást nem értem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A saját 323 plusz a 104 új, és az exportgépeken a maradék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Értelmezési problémám van a fenti sorokkal. Mi a fene az, hogy later? A történelmi háttér az, hogy az F-15A/B gépek egy része lett csak modernizálva, a C/D gépek egy része új gyártású volt. 323 gépet utólag építettek át (modernizáltak), 104 db új gyártású volt. Ebbõl hogy a rákba lesz 526...? Nem értem. Az exportváltozatokat modernizálták, de azokból meg 300+ db van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tehát én nem is a vonakodást kerestem, az elsõ hozzászólásomban is a nem tetszést hangsúlyoztam ki.
+ idioms!
Ugye, engem nem a tükörfordítás érdekel, hanem a jelentésbeli fordítás. Tehát vmi olyan kifejezés, ami azt jelenti, h vmi nem tetszik az illetõnek (és húzza a szája szélét), de nem mondja ki mi a problémája az adott dologgal.
PWA = P&W Alloy.
- Fan / disc-jei és blade-jei
- Compressor / disc-jei és blade-jei
- Az összes 4 turbine discs
- A kettõ darab nagynyomású turbine blade-jei
De hogy melyik mihez kapcsolódik, azt nem látom viszont nem taglalja bõvebben. Biztos vagy benne hogy nem teljesen más részekrõl beszél az utolsó kettõben? Mert ezen kívül csak az alkatrészek típusszámát lehet összehasonlítgatni, mást nem.

Az nem tiszta számomra, hogy a jobb oldali oszlopban melyik rész hanyadik fan, és kompresszor fokozatra vonatkozik. Nem értem, hogy hol beszél a tárcsáról aztán hol a lapátkoról.
Odáig oké, hogy az fan fokozoat tárcsája Ti6-2-4-6, a lapátok Ti8-1-1-bõl készültek. Az elsõ két kompresszrofokozat szintén az. Utána van az, hogy nem vágom, hogy mi van.
Jól értem, hogy elõször felsorolja, hogy 3,4,5,6,7,8,9,10 tárcsaanyag, aztná meg lapátok?
“One wrong move and you’re science!”
The teller replied, “Don’t you mean history?”
The robber said, “Don’t change the subject” 😊
Mint ahogy pont most találkozok azzal a szótárban, hogy humbug ... az angol oldalon <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
tiramisu -
szólás: kenterben legyõzni valakit ~ canter = könnyû vágta [ from Canterbury gallop, after Canterbury, England, toward which pilgrims rode at an easy pace.]