Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Van nyílpuska a játékban? nem is tudtam.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Plussz még ha odafigyelsz mindenre akkor találnod kellett volna egy nyílpuskát is.....
Asszem BOWGUN a neve....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah én...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sacano1
mijen nyilakat hisz csak a pisztoj a tmp és a mesterlövész van

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

aabyssx
Robbanónyilakat bele - amiket eddig tartalákoltál 😉 -, aztán kész.

www.youtube.com/aabyssx

sacano1
valaki megcsinálta már a csajal a küldetést én már azon a szinten voltam hogy öszetöröm a lemeszt a komandost a végén lehetetlen kinyirni

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Prince of Máté
tvhez is van ám hangfal 😄

Tekken5
PS2-m van 😄

Tekken5
Van memocardom, ami nem eredeti 😄

DarkSector
Van hangfalad? Feltekerted a hangerõt?😄D

Kaplan
Van memória kártyád? Az írógépnél mentesz? 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tekken5
A legnagyobb baj, hogy nem lehet elmenteni. Néha nincs zene, amikor az ellenségek meglátnak. Kb. ennyi lenne.

Seth
mert mi a gond vele?

Tekken5
Kinek bugos a gammája? Az enyém az és eredeti... XD

DarkSector
Mond meg hogy hol akadtál el.És chaptert is ...<#whatever>

dinomano
Háááát eegen...Ez mar nem a régi RESIDENT...ott el lehetett akadni rendesen... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Lammer
ebben a jatekban elakadni...
ahhoz azert tudas kell... <#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Petter Szajmon
Nincs valahol egy végigjátszás a játékhoz? Jó lenne néha elakadok benne mint ahogy most is.

DarkSector
Ha valakinek kell akkor tudok egy bugot a gémbe amikor Krauser-t kell elilyeszteni a 5-3 chapterben mindjárt a legelején, ahol egy rácsos ajtó zárja el a továbbvezetõ utat.Ez segíthet a megölésében....<#ravasz1>

dinomano
nahmindegy, nekiallok szerintem a game-nek...

JGTC
naná h úgy érezted mert sz@r is az irányítás nehéz megszokni...

lehet használni láncfûrészt??????????????????????,

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Anubys
Vegyél... Az eddigi egyik legjobb Resi... 😊
(persze csak ha nem baj, hogy nincsennek zombik, és kevesebb a logikai feladvány. Itt fõleg a hentelésen van a hangsúly)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

dinomano
Nekem picit PS2es iranyitas is fura(jo a game, de az iranyitast szoknom kell-igaz egy orat nyomtam csak a game-et, de tök bénanak ereztem magam..valahogy nem allt rá a kezem/agyam iranyitasra); elhiszem hogy a PC-s meg pláne az... :-)

Prince of Máté
talán nem itt kéne keresni, van PC-s topik, annak a keresõjébe beírod és kész...

és azt a progit hol lehet megtalálni?
Seth
pc verzióban nem lehet,abszolut nem használja az egeret. Sokan gondolták hogy ez így szar és csináltak hozzá vmi progit,amivel lehet használni, de nem tökéletes. Mellesleg 1-2 órán belül szokható a billentyûzetrõl is

pls.
de lehet benne egérel fordulni és lõni vagy nem?
hi, légyszi valaki segítsen már nekem. Nem tom hogy vegyek e resi 4 et????
Imádom a resi sorozatot. Fõleg a remaket gamecube on! De úgy tudom ez egy kicsit másabb a régieknél. Van itt õs resi fan?? Kérlek segítsetek!!!
Nem vágom én most ezt az új stylet!!!!
bye<#fejvakaras>
de a pc verzióban lehet ugye pls nagyon fontos.
elöre is thx
Seth
mivan?? ez a konzolos topic

lehet benne egérel fordulni és célozni?
Esetleg próbálkozhatsz még azzal is hogy bezárod de elég hamar kijön.
Seth
hát pedig csak lõni kell, illetve van ott 1-2 robbanó hordó az segíthet

valaki lécci segítsen nemtok továbbmenni
Hogyan kell a vége felé kinyiffantani azt a szõrnyet aminek lóg a nyelve(már visszajött a szakadékból) kinyírtam a felsõ részét de most ollókkal abálja a testem. Az a gáz hogy nincs sok lõszerem,de mi a fenét kell csinálni h meghaljon? köszi
JGTC
jó lesz

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Okami Amaterasu
majd csinálok képeket és teszek fel párat..

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Okami Amaterasu
már megvettem a fürészt..nagyon komoly cucc ilyen kis vitrinbe van..ott figyel a polcomon mellete a resi 4 game..és igy ki van világitva..mint vmi muzeumba..amugy kiprobáltam..frank láncfürész hagngot adi ki mint a játékba..meg oan hogy ha lefelé tartod leonnal akkor lehhet mozogni ha meg a fûrész részet a képernyö fle..tartod akkor célzol..szval igy nagyin komoly cucc..ja és sorszámozva van az enyém a 28222. az 50000-böll ha vki még venni akar siessen az alant látható linken lehet tájékozodni(de már csak 1 van) a másikat én vettem megresident evil 4 chainsaw controller

Prince of Máté
link
Itt a láncfûrész😮OOOOOOO

Prince of Máté
amúgy az nem uzi hanem TMP😊

ajjaj eddig eladtam mindent ilyen kavicsot 😊 na akkor mostmar nem adom el megvettem uzit azzal szaggatok szerintem ! thx a helpet seth😊
Seth
háát, uzi nem egy nagy szám, én azt mondom hogy a pisztolyt meg a shotgunt érdemes fejleszteni . Pisztolyból majd lesz a red9, az vedd meg ha lehet (akármilyen szarnak tûnik, nagyon brutális tud lenni😄), aztán shotgun-t is fejlesztheted egy kicsit , de ne túl sokat,nem érdemes kimaxolni,mert lesz helyette majd a striker,addíg meg bõven elég a sima shoti. Akkor nem árt még egy rifle, abból az automatát. Uzi is jó ha van,mert jó sok töltény van hozzá, csak kár hogy gyenge. Ja és ha találsz vmiolyan kincset,amibe bele lehet illeszteni drágaköveket,akkor azokat ne add el, lehet hogy csak fejezetekkel késõbb lesz belevaló cucc, de megéri mert az eladási ára így megsokszorozódik

hali! most kedzdtem a r4et a 2. foellensegnel jarok... na van 40.000 pénzem es nemtudom mire költsem??? megéri tuningolni a fegyvereket? vagy vegyem meg az uzit és szakitsam azzal a húst???
dinomano
Ez a lancfürész valami infrás móka? Vagy csak egy fura alakú kontroller?

Prince of Máté
bazz ezzel játszani...
mennyi egy ilyen?

Okami Amaterasu
véletlenül nincs vkinek elado?fürésze?monnyuk ujonnan is tok..de érdekelne..háth..természetesen csaj bontatlan érdekel:p

deep
Nálam akad egy, de nem gyaláztam meg azzal, hogy kivettem a dobozból😊
JGTC
láncfûrészt lehet szerezni? én is szeletelnék vele szívesen 😊

Okami Amaterasu
ilyennel rendelkezik vki?