Jiu-jitsu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de neked is csá anita :DD
hogy sikerûltek a vizsgák?? nekem no comment, de nem is szívesen térek ki rá (szégyenemben) :D
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki gyõz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem gyõz.
Csa tyuk :)
Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki gyõz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem gyõz.
mondjuk 30 rugó az nem pite, de most már no wayback
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
De Vlado elött 1000 oss és le a kalappal!!!<#worship>#worship>Igen tudom, hogy Balatonozik<#hawaii>#hawaii>
<#falbav>#falbav><#hehe>#hehe><#kuss>#kuss>
Vlado jó, hogy ott lesz. Õ a jitsu istene. És már balatonon él, ott is van a dojoja.
Az árat pedig tudtam már tavaly nyáron is<#wink>#wink>
Idein úgy tudom 5-6.000-rel több lesz a tábor díja. De almádi nagyon jó hely, ott tényleg megéri bulizni. Bár a víz itt se túl jó, diszkók sincsenek nagyon, de mivel én amúgy se járok oda ez nem különösebben zavart. Zene, pia, lányok s haverok voltak, így az emlékeim is szuperek. Próbáld ki a spéci hot-dogjukat. Azóta se ettem olyan jót.
Go strand büfé :))
A semicontactban mi az izgi?
<#hehe>#hehe>
De nem tõlünk tudjátok.. <#kuss>#kuss>
Te gabe, ha arrol beszelsz amire gondolok, az egy itf taekwon-do meccs volt, ott tiltva vagyon az utes, rugni is csak jelzes ertekkel. De az nem harc, hanem pontvadaszat, az a kiscsaj arra volt felkeszitve, ahogy a legtobb olimpia taekes. Mel dzsibzon meg egy allat meg ha ovatos is, ha nem +50 kg az ellenfele, darabokban kuldi haza, te is tudod :)
Szóval a lényeg a dojonkban olyan nagy arcok vannak, amilyenek sehol máshol! De 1 hét buliért nem érte meg ez a költség fõleg, hogy a szállásokon csótányokra is vadásztunk.
A csaj úgy megütötte az ellenfelét, akirõl késõbb az is kiderült, hogy azelõtt sose kapott ütést, ami miatt szegénykém ápolásra szorulgatott. Ez a komolytalan edzõk hibája. Nem fordítanak elég figyelmet a tanítványaikra és nem készítík fel õket rendesen. De gondolom nem sok ilyen mester rohangál, viszont bunkók vannak sokan. Egoisták a fekete övvel, ész és intelligencia meg semmi.
Tábor is van sok féle, késõbb elmesélem mit sztoriztak az idõsebbek.
És bizony, 1 hét szex nélkül, talán ez a legborzalmasabb benne<#vigyor3>#vigyor3>Hacsak nem invitálod le párodat pár órára<#awink>#awink>
Szóval ha az edzõd így áll hozzá, szerintem sok jóra ne számíts.
Már az érkezés is arról szólt, hogy berúg az egész tábor, kivétel nélkül a mesterekkel együtt. Ami folytatódott az egész tábor ideje alatt. A danosok kevesebbet vettek részt az edzéseken mint a fiatalok, biztos már öregek és nem bírták a strapát. :) Maguk az edzések elég sablonosak, némi ismétlés az anyagban és 8712548154 új technika. A megjegyzésre vagy nevezzük inkább rutin szerû elsajátítására nincs esély, oly keveset gyakorlod. Persze az edzés végén nem maradhat el az egy perces taps. Küzdelem, földharc semmi. Legjobban a saját szántadból megtartott futástól lehet megizzadni. Vagyis, csak attól. Maga a tábor ára igen borsos, s amit továbbá kajára és piára költesz szintén nem semmi. Mondják megéri elmenni a táborba, mivel így ismert lesz az arcod és vizsgáknál jól jön.
(???)
A tóban fürödni nem lehet, mert annyira koszos. Barátnõ nélkül pedig szexmentes hétnek nézel elébe.
Õl tisztában vannak az idõpontokkal és helyszínekkel. Minden verseny elõtt, többnyire értesítve vannak. Továbbá jitsuval mehetsz judo,karate,jitsu és egyéb versenyekre is. Csak a szabályok betartására oda kell figyelni, mert mindenhol kicsit más. Egy barátnõmet "kemény ütés" címszóval zárták már ki, nem tudom honnan.
Az edzomtol nem szeretnek megvallni mert
szemelyes baratsag is fuz hozza.
Konkretan hol tudnek versenyekrol erdeklodni?
Pár szó a jitsu táborról:Szerintem nagyon jó buli! Sunshine, holiday<#eljen>#eljen>Szeretintem tök jó feelingje van, hogy ébredés után elslattyogsz reggelizni, komótosan gíre váltasz és edzel egy jót. Frissítõ zuhany, ebéd és ha nagyon buzgó vagy kíváncsi vagy, akkor jöhetnek a fakultatív edzések, ahol sok érdekeset tanulhatsz. És a mesterek is megjegyzik az arcodat, ami még jól jöhet. (pl. egy esti csocsó partynál <#wow1>#wow1>1szó mint 100, én szeretem ezeket a táborokat...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Komolyra fordítva a szót még nem mentem le. Munka és egyebek miatt. De írtam emailt is, azt olvasd el.
Versenyre elõször menj le mint nézõ ha még nem voltál, hogy késõbb a hely, és a környezet ne legyen szokatlan, valamint pár hónapig szenvedj a sok edzéstõl indulás elõtt. Majd 1 hét pihenés után ki tudod hozni magadból a 110%ot.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Trade, véleményem szerint sürgõsen hagyd ott azt a gym-et. Ha te ennél többet akarsz, akkor bátran járj máshova. Olyan helyre ahol úgy készítenek fel, mintha versenyeznél, vagy akár még "ringbe" is dobnak. Persze csak ha te is akarod. Csak akkor fogsz megtanulni igazán küzdeni, ha olyan szinten nyomod, mintha versenyeznél, vagy versenyzel is. Az edzõdnek igaza van, nem arra való, hogy fitogtasd a tudásod, viszont a versenyzés messze nem a fitogtatásról szól. Szerintem. Lehet, hogy valaki azért megy versenyre, hogy fitogtasson, de te nem... Te csak próbára akarod tenni saját magad és tudásod egy olyan emberrel szemben, aki legalább annyit edzett arra a versenyre, mint te. Ez az igazi kihívás. És ezzel fogsz igazán sokat tanulni. Én még nem versenyeztem, de versenyzõ haverok mindegyike azt mondta, hogy nagyon sokat dob az emberen.
Szal ha ennek csak az edzõd az akadály, akkor válj meg tõle. Sok sikert! :)
Kempósokról csak jót hallani, de mivel nem találkoztam még egyel se nem tudok vele kapcsolatban nyilatkozni.
Másik: www.thaifight.org
Itt is elég szép dolgok vannak, amit kis negatívumként talán meg lehet említeni, hogy nincs szigor. Túl rendesek már az edzõk :D
Szeretnem kiprobalni magam hogy mit is tudnek eled helyzetben.
Kempo versenyekrol hallottam hogy azon jiu-jitsuval is el lehet indulni.
Az edzomtol nem akarok rakerdezni mert az mondja:ez nem arra valo hogy magunkat fitogtassuk .
Kempon kivul mas javaslat?
vezetõ lábbal kicsit balra lép, utána egy jobbos kézhátcsapott, meg sem kell várni, hogy talált-e már lehet is zúzni hátsó kézzel.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....