Szünetmentes áramforrások (UPS-ek)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És vannak cégek, akik (sok esetben elavult)technológiákat vesznek vagy koppintanak, esetleg csak megvesznek valami kínai olcsóságot és rászitáztatják a brandjüket.
Amúgy hány wattot tud leadni ez a 600-as blazer?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Kicsit bõvebben kifejtenéd? Nem szeretem a szerencsejátékot... 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Véleményekre kíváncsi lennék, Centralion Blazer 600 -ast néztem.
Menyire megbízható? Chieftec 450W-os tápom van.
Vagy milyent lenne érdemes nézni, ill. mekkorát?
(csak mert lentebb Chieftec-el gondok voltak)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
És ez történik, ha játszol és a gép elkezd fogyasztani?
Nem lehet, hogy túlterheled a tápot?
Hány wattot tud az a chieftec?
A fenti videón látható hogy mi történik ilyenkor. Viszont ha már elõtte kihúzom 230-ból, és úgy indítom el a játékot, hogy már akksiról megy a gép, akkor bírja.
A Chieftec kényesség lehet az oka talán?
A szünetmentesre meg ráállítok egy kamerát, hogy vegye föl mit csinál akkor.
Szinuszos kimenettel.
Vagy az UPS ad valami hangot, villan rajta valami?
Van egy szünetmentes (APC Smart-UPS 700-as, 450W) a gépemre kötve. A gépem 260-270 W-ot, a monitor kb 30 W-ot fogyaszt maximum. Simán Windows alatt, renderelés közben, stb. simán elbírja, csak játék közben nem. Ez mitõl lehet, hiszen a kijelzõjén az 5 LED-bõl csak 4 világít játék közben, tehát nem is megy maximális terhelésen?
4 éves. Valszeg elérte a vég. Az van, hogy az akksi kiszedésével megszûnt mûködni, de a visszarakásával nem kel újra életre. A 220-ra sem reagál, kibekapcs gomb sem csinál semmit.
Az APC MO szerint valszeg javítható, és filléres dolog lesz, max ha az akksi is halott (ami ezekután valószinû) akkor az lesz x ft.
Szal most el kéne juttatnom pestre...
Legalábbis hallottam már ilyenrõl.
Szóval nem értek hozzá, én csak rásózom az emberekre, de azért 8-9 év alatt ragadt ez-az.
Milyen típus konkrétan?
Szerintem tönkrement !
Folyamatosan akksiról megy, és melegszik mint az állat. Mostmár mindent kihúztam meg lekapcsoltam róla, és még mindig. A ki/be kapcsoló gombjára meg nem reagál..
Én a gépekhez értek, de az UPS-hez még nem nagyon.De akkor várom az alternaítávakt 😄
Nem Back esetleg? Vagy SC650?
Amúgy képzelheted, mekkora biznisz eladni egy 20 rongyos UPS-t😊
(példa2: smart 650 pár éves akkuval 15k)
Bocs hogy belerontottam a bizniszedbe, sok szerencsét.
HP+
Saor Alba
És mit kezd valaki 15-ért egy akku nélküli AP1000-essel?
Abba szvsz kell legalább 2db 12V/12Ah akku.
Ha nem fullgagyit veszel bele, az is egy 10-es legalább.
JBQA!
HP+
Ugyanazt tudja, csak jobb a szoftvere és kedvezõbb az árfekvése is.
Rengeteg PC Planetet, Alfát meg Syncrot adunk el és nem nagyon lázadnak a vevõk, szal vagy senkinek nincs aktív pfc-je, vagy továbbra is csak a delta gyártmányúak a szarosak.
Mondjuk kétlem, hogy nem tudatos lenne, az újabb tápok, ha jól tévedek mind aktív pfc-sek, a neten pedig sehol, ahol ups-t árulnak, nem láttam olyat, hogy hülyegyerek, ez kváziszinusz, ilyet nevegyél, ha aktív pfc-d van. Sõt még a gyártó oldalán sincs írva, hogy milyen a kimeneti jelalak. 😊
Ha apc-t veszel, még ennél is több.
Ezért írtam egy 210 és egy 240W-os UPC-t. A fogyasztó tényezõket csak azért írtam ide, mert lehet valaki azt mondja, hogy hülye vagy ez simán 250W. Én 200-ra tippeltem, de nem tudom kimérni. 😊
ez az egész gépedben lévõ cuccokat szabja.. max 350-ert vehet fel a tápod akármennyi cucc van benne.. szoval a vinyokat meg ijeneket simán kihagyhatod. de amikor én voltam érdeklõdni ezügybe aszonták kb 200W-ot eszik a táp ugy mindennel ami fut a gépbe.
a pfc miatt szopóka az egész. én amitt szoptam be :|
http://loal.atw.hu
Csak a gép és a monitor lenne rajta, ami így néz ki:
- 17" TFT, névleges teljesítmény: 55W
- Coolink AP-400DX (A/PFC) 350W és aktív PFC-s.
- P4 3.0 CPU
- 2x512MB RAM
- Ati 9600 (kicsi, nem kell neki külsõ tápáram)
- 1 sima SATA-s vinyó
- 2 optikai meghajtó
- 1 hangkártya
- 2 Wifi kártya
Nem kell hosszabb üzem idõ, 5 perc elég, hogy mentsek ha kell és lekapcsoljon a gép.
Kérdés, hogy õk ezt menyire bírnák:
- APC Back-UPS CS 350VA/210W
- APC Back-UPS ES 400VA/240W
Illetve a kimeneti jelalakjuk milyen, mert azt nem találtam, és nem szeretnék négyszögjelet a tápomra tenni az aktív PFC miatt.