1848
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedem a gémet, aztán nyomhatnánk párat egymás ellen! <#pias>#pias>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
ilyen sereget ugye nehéz megálitani:137000ember 120ágyu 9652 lovas
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Én próbálkozom vele, de rohadt nehéz. Az erdélyi hadjáratot próbálgattam, de a célt se tudom, hogy miket lenne a legfontosabb elfoglalni. Nincs leírva sehol. Aztán ha erõdöt ágyúzok az MINDIG hatástalan, akárhány ágyúval akármilyen tábornokkal csinálom. Így várat elfoglalni esélyem nemvolt még a gyakorlóküldetést kivéve.
A toborzás mocskosul sokáig tart, gyakorlatilag alig befolyásolja a dolgokat.
Akinek voltak sikerélményei a játékkal, adhatna 1-2 tippet.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nekem most 1K val rohan lefele..
*hihi ** *
Mondjuk szerintem az se lenne butaság ha a multiba a magyar oldalt pl többen is irányíthatnák. Pl erdélyt más, délen más, meg az osztrákok ellenit is más.
Mindenki kapna pár olyan várost amin lehet gyártani, és azt csinál a saját hadseregével amit akar... Az megdobná a játékot szerintem.
Nekünk jönnek az amcsik... me hogy kell a kõolaj... hozzák a Shermant... mi meg visszük a Tast <#eplus2>#eplus2>
Lehet, hogy a II. világháború elmaradt volna. Vagy legalábbis 1-2 hónapos kis ütközetté szelidül <#vigyor0>#vigyor0>
Csak ki kéne bõvíteni a játékot, hogy utána oroszországot is el lehessen foglalni <#eplus2>#eplus2>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Rákóczi-szabadságharc szuper!!
Bocskai-szabadságharc mégszuperebb!!! Mivel a családi hagyomány szerint õseim hajdúk voltak és Bocskai telepítette le õket. Akár igaz, akár nem, keménykezû hajdúként harcolnék. <#vigyor0>#vigyor0>
Amerikaji szabadságharc nem kell! Abból amúgy is annyi van, hogy dunát lehetne vele rekeszteni, na meg azt csak fejlesszék az amerikajiak.
Ingyenesen elérhetõ az a magyar fejlesztésû stratégiai játék, mellyel az 1848-as szabadságharc eseményei játszhatók újra. A játékot a fejlesztõk eredetileg fizetõsnek szánták, ám az Oktatási Minisztérium fantáziát látott a programban, és támogatása révén ingyenessé vált a szoftver.
Az 1848-49-es szabadságharc eseményei elevenednek meg abban a magyar fejlesztésû játékprogramban, melynek teljes verziója mától tölthetõ le a 48.sulinet.hu címrõl. A hazai Hydrogame által fejlesztett stratégiai játékban újrajátszható a szabadságharc teljes egésze vagy akár csak egyes hadjáratai is. A program terjesztését az Oktatási Minisztérium vásárolta meg közel 10 millió forintért - ennek jóvoltából lett a játék ingyenesen elérhetõ.
A játék a korabeli Magyarország térképén játszódik, a játékos ezen irányíthatja a hadseregeket. A játékban három nemzet színeiben, 14 féle hadegység fordul elõ, hetven tábornok, képpel és egyedi tulajdonságokkal vezetheti a csapatokat. A történelmi múlttal ellentétben itt választható, hogy a cári csapatok beavatkozzanak-e a küzdelembe, vagy se - ezzel is nehezítve vagy könnyítve 48-as tábornokaink dolgát.
A program fejlesztõinek korábbi nyilatkozata szerint talán még idén elkészül egy, a Rákóczi-szabadságharcot feldolgozó játék, várható továbbá az amerikai függetlenségi háború, a Bocskai-felkelés, továbbá az egyetemes történelem több nagy háborúja, mint például a porosz-osztrák és porosz-francia harcok. A távlati fejlesztési tervek közt szerepel az egyes csaták játszhatósága is - jelenleg még a számítógép futtatja le a csatákat, s számítja ki az egyes seregek erõsségébõl, moráljából, ellátottságának fokából, hogy ki a gyõztes.
Végülis ez sok embernek nem számít, de én majd a teljeset szedem le, illetve a javítottat. :-)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://48.sulinet.hu/letoltes.html
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
...tényleg marha jó lenne, ha tovább is lehetne játszani, és lenne benne "fejlesztgetõs része" is <#beka2>#beka2>.
amúgy BELGRÁD figyel a térképen. Aminek van úgye szép magyar neve is, ha már Európában képes mindenki a magyar nevén is említeni.
sok Nagy-Magyarországon(az akkori "Nagy" mert ugye volt "még Nagyobb is" :D... kivüli városnak van magyar neve is.
mint a játékban Bécs (Wien), és Bukarest(Bucuresti), és gondolom ha nagy lenne a térekép, Lipcse lenne Leipzig helyett. pl szerintem jó, hogy Brno-nak is a német neve szerepel nem pedig a cseh.
Ezeket a településeket 1848-ban például magyarul hívták. (+Zsilvásárhely és Karácsonykõ városneveket pedig a mai napig lehet hallani Erdélyben.)
Belgrád -> Nándorfehérvár
Tirgu Jiu -> Zsilvásárhely
Piatra Neamt -> Karácsonykõ
Sinaia -> Szinaja
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!