1848
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig a szabadságról volt szó, meg hogy a kiadó nem szól bele semmibe így februárra halsztották a kiadást a tökéletes munka érdekében.
Azért a hozzászólásból kiderül, hogy nincs még kiadó. Talán majd a teljesen kész mûvel kopoktatják végig õket.
Azért ez egy picit nagyképû beírás, hogy "Kiado eseten nem az a kerdes, hogy lesz-e, hanem hogy melyik ceg.". Valami konkrétumot is írhattak volna. Mondjuk azt, hogy az EA és az Activison öldöklõ kûzdelmet folytat a kegyeiért, míg 3 másik árgus szemekkel figyeli ki kerül ki gyõztesen bár meggyengûlve a kûzdelembõl, akire majd ügyvédek hadával lecsaphatnak.
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy Playboy-os címlaplány lesz a holnap esti csajom, de még nem döntöttem el melyik :-))
Varhegyi
Elküldve: Kedd. Dec. 07, 2004 7:26 am Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
Demo: Karacsony elott lesz varhatoan.
Ket dolog hatraltatja a demot:
1. Nincs vegleges megegyezesunk kiadoval.
2. Multiplayerrel vannak problemaink, otthon LAN-on mukodik, de egyik teszterunknel se fut.
Kiado eseten nem az a kerdes, hogy lesz-e, hanem hogy melyik ceg. A demo kiadasat lehetoleg a kiadoval kozosen kidolgozott strategia alapjan szeretnenk megtenni.
Részlet a FAQ-ból:
" Nagyon fontosnak tartjuk, hogy kész játékot adjunk ki, sajnos manapság sok cég félkész állapotban adja ki a játékot. Szerencsére a Hydrogame független csapat, az anyagiakat saját magunk fedezzük, így nem kell attól félnünk, hogy a kiadó ránk kényszerít egy korai megjelenést."
Még a végén kevesebben hinnék el a kommunisták hazugságait.
Összességében elmondható, hogy nagyon kényes talajra tévedt az 1848 készítõinek csapata. Ilyen "magyarkodó" programok készítését nem nézik szívesen és ezért nem is találtak kiadót és szponzorokat.
A Panzersben is voltak magyar jelek. Ott valami elindult, bár az a játék nem ide szólt. De ha 1x elég pénzük lesz rá, hogy csak itthonra is "termeljenek", remélem megteszik.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy fejlõdnek a hadseregek, meg tapasztalati pontokat gyûjtenek. Szerintem ez elég.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
\"Never say never!\" W Churchill
iagzság szerint a demókat szinte mindig kihagyom, mert "megszakad a szívem" hogy ilyenkor csak 1-2 hadjárat van, de a 48at nem tudtam kihagyni.
Mondjuk érdekes volt ahogy nándorfehérváron rommá vertem a császáriakat<#nevetes1>#nevetes1>.
Wysocki-ra, Kiss Sánodorra érdemes 1-2 gyengébb tábornokot kicserélni. (hadsereg kiválasztása, jobb klikk -> menü: tábornok)
Elõtte persze volt pár, de az TheAO volt az egyik nagy wargamer stílusú mérföldkõ. Amúgy letölthetõ innen:
Stratégiák
:P
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szóval nem egyedi ez a témakör, úgyhogy ne szajkózd folyton a PG-t, mert csak a lámák maradtak le ennél az egyetlen táblás játéknál.
#131: izlések és pofonok
A medve nem játék.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
amugy milyen nehézségen játszatok/játszottatok? valaki lejjebb irta hogy hobbibol bevette bukarestet,én a legnehezebben keztem 1et, hát még nagyszeben közelébe se értem <#idiota>#idiota> söt játék végén, vesztettem is <#rinya>#rinya>
Nagyon tetszik. Erdélyben szétvertem néhány osztrák ezredet.
Nagyon részletes egy csata leírása. lassúra vettem az ütközetek lefolyását, de így is nehéz követni az eseményeket. Az nagyon tetszik, hogy külön számolja az egységek morálját és tapasztalatát.
Hogyan lehet csapatokat összevonni? Azonos mezõre áltam két egységgel, de nem találtam megfelelõ ikont, amivel megtehetném az összevonást.
A medve nem játék.
Ez a program egy igazi kuriózum lesz. A magyar történelem eseményeit nem szokták programokban feldolgozni. Csak ilyen fanatikus próbálkozásokra számíthatunk, amikor egy maréknyi lelkes csapat összeáll és mindenféle anyagi támogatás nélkül létrehoz valamit a semmibõl.
Egy pillanatig sem vártam csili-vili grafikát, de egy táblás stratégiánál erre nincs is szükség.
Ez volt az elsõ program amit beterveztem megvételre. Itt tényleg a készítõket támogatod a vásárlással, ellentétben a többi magyar fejlesztéssel (impérium Galaktika, stb..) ahol a külföldi kiadó zsebébe vándorol a pénz.
ha ráklikkelek LEFAGY :(
(A háttérképek lehetnének élesebbek (installmenüben és a fõmenüben)
(2 Human mód csak a demoban nincs??? a normalban már lesz??? nem mintha nagy lenne a tolongás hogy osztrákot nyomjon vki..de szükség lenne rá?..!..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
A medve nem játék.
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^