1848
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék kiadását a jövõ évre halasztottuk. Az új megjelenési dátum 2005. 02. 21.
A halasztás oka:
A Hydrogame alapvetõ stratégiája, hogy csakis teljesen kész, hibamentes és kidologozott játékot adunk ki. Az utóbbi másfél hónapban az összes tagunk nagy erõfeszítéssel dolgozott, de sajnos a 2004-es megjelenésrõl így is lecsúsztunk. Sem a nekünk, sem a vásárlóinknak nem érdéke, hogy kiforratlan, hibás termékkel jelenjünk meg. A tegnapi napon ezért úgy döntöttünk, hogy a játék megjelenését elhalasztjuk. Nehéz döntés volt, de úgy érezzük ez volt a jó választás.
A jövõ évi megjelenést semmi sem veszélyezteti, legkésõbb 2005 február 21-én a boltokban lesz a játék. Az extra idõt elsõsorban tesztelésre és a hibák javítására fogjuk fordítani. Emellett lehetõségünk van arra is, hogy néhány olyan fejlesztést megvalósítsunk ami a 2004-es megjelenés esetén nem kerülhetett volna a játékba.
Kárpótlásul a halasztás miatt még idén játszható demót adunk ki a játékból!
Sok új béta képernyõ a letöltés szekcióban!
jóvanna
de elismerem ezt elb*sztam
1-5-6
150éve volt a pákozdi csata :D
a rendszer mennyire "panzerGeneralos"??
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
mikor jön ki???

Motorola Defy
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hát, ha mást nem is ér el, legalább remélhetõleg ösztönzi a többi céget magyar történelem témájú játékok kiadására(?). Bár, most így nincs nekik közvetlen konkurenciájuk... ;)Csak épp magyar témájú játékot nem nagyon csináltak...
de ebbõl a full ithoni kiadásból meg nem tom mi sül ki, mivel ahoz hogy egy fejlesztõcsapat befusson nem elég ennyi szvsz
szóval akkor biztos nem ettõl lesznek "felkapottak" ha emg igy áll a helyzet legyen bármilyen jó is a game kitugya lehet e számitani rendes támogatásra a gamehaz 8patchek , etc.) vagy esetleg egy új részre vagy a fejlesztõcsapat valamilyen új termékére :)
mert szvsz a cél mégis csak az lenne hogy minnél több magyar fejlesztõ legyen (legalábbis szerintem, én igy látom, na persze a minõség van az elõtérben nem a mennyiség :) ) igy viszont kétes menyire fognak talponmaradni...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
4e forintért tervezik árusítani.
Amúgy szerintem ez full itthoni kiadás lesz, legalábbis nekem nem úgy tûnik, mintha nemzetközi kiadást terveznének.
De javítsatok ki, ha tévednék.
azért remélem hogy nem igy lesz :)))
Nem tom milyen lesz, de hogy valaki elõhozta a magyar történelmet, és nem amerikai tankokkal nyomulunk megint, ez alapból dícséretes. :-)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hát ez nem valami jó hír, amolyan Rizikó feeling tör rám...
Miért nem lehet valami jó kis AI t betenni aki ellen lejhet vezetni a scatákat?
Volt régebben egy játék, szintén Napóleonos volt, a nevére már nem emlékszem, de ott lehetett mozgatni az egész hadsereget, a tábornoktól kezdve a hadnagyokig, az egész kopániát vagy csak a mezei ütegeket.
Na az stratégia volt...
Emléksik valaki a nevére??
Sõt volt ugyanez az Amcsi polgárhháborús idõke téve...
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

A fontosabb funkciók nagy része a multiplayert és az MI-t kivéve már megvannak. Ha ezek elkészülnek akkor néhány hónapos béta fázis fog következni. A megjelenést idén õsszel tervezzük, ennél konkrétabbat egyenlõre nem tudok mondani.
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy kész játékot adjunk ki, sajnos manapság sok cég félkész állapotban adja ki a játékot. Szerencsére a Hydrogame független csapat, az anyagiakat saját magunk fedezzük, így nem kell attól félnünk, hogy a kiadó ránk kényszerít egy korai megjelenést."
Szeretnénk a játékot kibõvíteni úgy, hogy a nemzetközi piacra is alkalmas legyen. A folytatásba más nemzetek szabadságharcai fognak bekerülni a idõben XIX. század környékérol. Ezek várhatóan a következõk lesznek: az amerikai függetlenségi háború 1775-83, a lengyel szabadságharc 1830-31, az olasz szabadságharcok 1848-49 és 1859 és a görög szabadságharc 1821-29. Természetesen a folytatásban is gondolunk a magyar játékosokra, játszható lesz a Rákóczi szabadságharc is (1703-1711).
Hosszabb távon, a játék sikere esetén bõvíteni akarjuk a csapatot, hogy a csatákat a Total War-hoz hasonlóan le lehessen játszani 3D-ben."

Alapvetõ célunk, hogy a játék megfizetheto legyen egy átlagos magyar család számára is. A várható ár 4000 Ft körül lesz."

A játékos fõ feladata a hadtestek összeállítása és irányítása. Eközben fontos döntéseket kell hoznia: hol, milyen erõket összpontosít, támadásra vagy védekezésre áll-e be, mely erõdöket ostromolja meg.... Ez egy klasszikus stratégiai játék ahol foként három paraméterre kell odafigyelni, a seregek harci szellemére (morál), ellátmányára és a készenlétre.
A tábornokok szereznek-e tapasztalatot, tulajdonságaik javulnak?
Nem. A játékban csak a különféle egységek szerezhetnek tapasztalatot ha csatában vettek részt. A történelmi hûség is megköveteli ezt, nem szeretnénk ha például Dembinsky lenne a legjobb magyar hadvezér. Ez a szerep mindenképpen Görgeié, aki több mint húsz csatában és ütközetben vezette gyõzelemre a magyar seregeket.
Milyen egyéb tényezõk befolyásolják a hadjáratokat?
Fontos szerepe van az idõjárásnak, amely akadályozhatja vagy segítheti a hadmûveleteket. A játék a talaj állapota és a csapadék mellett a folyók vízállását is nyomon követi. A folyók nagy hidegben be is fagyhatnak, ami megkönnyíti az átkelést a csapatok számára.
Különféle véletlen események gondoskodnak arról, hogy ne legyen minden játék egyforma.
Hogy zajlanak majd az ütközetek?
Többféle csata is létrejöhet a játék során. A nagy hadseregek megütközése a csata, míg a kisebb hadtestek ütközetet vívnak. Az erõdöket meg lehet rohamozni ha nehézütegekkel már sikerült a falat lerombolni, illetve az erõdök helyõrsége is kitörhet és megfutamíthatja az ostromsereget. A csata vagy ütközet kimenetele befolyásolja a nemzetek (osztrákok, magyarok, oroszok) lelkesedését. Ez egy olyan paraméter amely hatással van az összes hadtestre.
A csaták menetébe a játékos csak kis mértékben avatkozhat be, a gyõzelem az összecsapó ezredek állapotán, az ütközet helyszínén, a hadvezéren és a szerencsén múlik. A csata minden történése nyomon követhetõ szöveges üzenetek formájában."
és lehetne rajongó modokat készíteni!
...és újraírni a történelmet pár esetben :)
A medve nem játék.