DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
Jah van egy külön suli ami amatõr zenészekkel foglalkozik és elég sokan játszanak is szerintem
Másik téma ha esetleg tudja vki, miylen Ma/Msc képzésekrõl hallottatok már itthon?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

BaliBoy
Nah, jó helyre jössz. 😊
Hemzseg a város az amatõr zenekaroktól. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigeroo
hi!

nembiztos hogy a legjobb helyre írom, de legalább pörög a topic!

nos, a továbbtanulást debrecenben szeretném folytatni, már oda tervezek menni (minden felvételit oda jelentettem le)
szóval ha minden jól alakul szeptembertõl ittleszek😄

és azt szeretném kérdezni hogy (amatõr)zenekarok terén hogy áll a város?
funky zenekarok vannak?
mert basszusgitározom majdnem egy éve, és legszívesebben metallicát szeretnék majd játszani valakikkel...(ha ismertek olyat akinek hasonló tervei vannak akkor szóljatok<#idiota>)
bld
ami nagyon jó még a trabant tetõ ajánlom mindenkinek😄 amúgy kijártunk a hármas hegyre meg a nagy dombokra a vénkertben jó volt, és persze rengeteget hógolyóztunk

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

BaliBoy
Bezzeg pesten egy gramm hó nincs. :S

Hát én sem szánkózom épp... 😄
De a búrás királyság nekünk is megvolt.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Magnumrolcsi
Mi is mindig átfagytunk, ruháink átáztak, kesztyû kiszakadt.. seggünk már sajgott a sok buckától. 😄 Próbálkoztunk állva lecsúszni PVC-n, több kevesebb sikerrel. 😄D Érdekes, akkor nem fáztunk meg ilyen hamar, most meg. Mai tizenévesek otthon ülnek a gép elõtt.

BaliBoy
Ne is mond... Hányszor mentünk úgy haza, hogy még a gatya is nedves volt. 😄DD
Ma meg... Alig látok gyerekeket szánkózni, hó golyózni. Mi meg minden idõnket kint töltöttük. Ezek a mai fiatalok.... 😊)

Debrecen, Debrecen..álé..jehahaha.jihááááááááá

Maco13
höhöhö tényleg 😄
bld
Detto, egyszer meg Maco13-mal kutyás szánt is alkottunk egy szépséghibája volt, hogy a kutya nem arra akart menni amerre mi... azok voltak a szép idõk😄

Magnumrolcsi
Emlékszem kb. 8-9éve mindig lámpaburán csúszkáltunk, esetleg PVC-n. Mentünk az Újkertbe a nagy dombra. 😛 Nem kellett szánkó. 😊)

BaliBoy
Hát az elég nagy hiba. 😊)
(Bár lehet a miénk sincs már meg. 😊)

Magnumrolcsi
Nincs szánkónk. 😞

BaliBoy
Jön valaki szánkózni? 😄

Doga végén irodalomjegyzék:
- Molnár Béla: A szociológia alapjai
- Kiss Ernõné Horváth Katalin Dr.: Panel vs. tanya
- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1089307253 , sadvagabond , #3054

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

sadvagabond
köszi!

15-20 ezer ember,szvsz

Ramadamammy rapidrandi

sadvagabond
sziasztok,debreceniek!
lenne egy kérdésem,elég fontos,és kihez is fordulhatnék,mint a bennfentesekhez?
szociológia-projecthez kell pár adat,és csak ezt nem tudjuk sehonnan megszerezni.tehát:debrecenben,az újkerti részen kb hányan élnek panelben?
ha valaki tudna egy számot,ami kb fedi a valóságot,nagyon hálás lennék.elõre is köszi!

bld
hát majd ha esetleg regisztrálnak is már rá😊 amúgy a reklámért bünti járna😉

Debrecen legújabb fóruma! Ajánlom Mindenkinek!!
http://derecenlife.forumx.hu
azért írták ki,hogy megint legyen pénz valahonnan vkiknek
aki többet ad (zsebbe),az nyer

Ramadamammy rapidrandi

BaliBoy
Lali király egyik kezébõl a másikba rakta a tömegközlekedést. Nem történt az ég világon semmi. Annó úgy indult az egész hacacáré, hogy túl drága a tömegközlekedés vagyis az árak túl magasak. A pályázat végére már csak az maradt az egészbõl, hogy nem lesz drágább. Qrva jó, had tapsoljam meg õket <#taps>

bld
Hát sztem a súlyos politikai kavarások betehetnek nekünk hétköznapi embereknek, de azért valahol reménykedem... egyébként érdekes (naplós hír volt) hogy a Hajduvolán pályázatát el sem fogadták😊 Képzelhetitek, hogy egy akkora cégnél mint a HV mekkora lobbi (és huncutság) lehetett a háttérben...
Aki többet tud esetleg a pályázókról dobhatna pár érdekes infót

smv
http://debrecen.blog.hu/

Már csak ha Debrecen. 😊 Amúgy mit gondoltok a DKV hatalomátvételrõl?

Starcraft + Diablo III - esemve

Köszi!Örök hálám!<#vigyor0>
BaliBoy
2. trolival menjél és az árpád térnél szállj le.

sziasztok!meg tudná valaki mondani,hogy a vasútállomásról,a csapó u 90be melyik a legjobb helyi járat?melyikre szálljak,és hol szálljak le?elõre is köszönöm!
az te vagy ::::😄DDDD

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

yakisha
nem tudja vki lesz vmi party most pénteken a silenceben? v vhol a városban?
mindenképpen a péntekre kéne vmi, fontos lenne😄

bld
campus fesztiválra megy valaki?

Megasztár

Ramadamammy rapidrandi

Magnumrolcsi
Múltkor Nagytemplomnál volt valami forgatás, Palcsó Tomi is ott volt. :S
Néztünk is mi van..

ForzaInter
campusra jön majd vki?

Yo, Bitch!

BaliBoy
Szintén. 😊

Nem is lenne kivel elmenni. :S

Magnumrolcsi
Kihagyom, mint eddig az összeset. 😄

Hayni
ÖHM.Jövõhét szombaton kimegy Fûrdõbálba <#miaz>? 😊
Maco13
nem lettünk okosabbak <#fejvakaras>
bld
A zöldfa utcában milyen az a hely? én csak hallottam róla, meg konkrétan h lehet odakerülni?

BaliBoy
Aki esetleg nem tudna róla, Nemzetközi Katona Zenekari fesztivál van! Tessék kilátogatni! 😉

Háthja, vannak azért arcok...
Magnumrolcsi
Cumíííí 😊)

fácánkakaska
Alternative: János Pince, Ragtime Club, Bajcsy-n a Pince, Teaház Bajcsy és Batthyányi utcákon, volt Lilla, most Unplugged ( ha még az)
...és cáfán

Most /nemrég/ nyílt egy új hely a Zöldfa utcában, el van dugva, de amúgy jó a társaság, van kiûlõs is, inni lehet.
Ezen kívül régeben, amikor még jártam fel : Tornádó-asztalontáncolósizzadós, Bázis-flegmakurvákizommacsók-gépzene
Bohém,Retro,Sikk,Pince,Cool,Orange, idõsebbeknek,kiélt k***áknak élõzenével Chicago - vegyesen válogatott csalamádé mindenki képviseli magát korra,nemre (színre) való tekintet nélkül.
Silence-dizsi-12-16 év
Karaoke Sörözõ-tipikus olyan hely, ahova csakis beba**va...
inni meg: Füredi,Kikötõ,Ibolya,meg minden talponálló.

Remélem tudtam kicsit segíteni

<#vigyor>
Hello emberek!
Most pénteken eljutok Debrecenbe..szóval egy kis segítségre lenne szükségem... tudtok mondani jobb bulis helyket? Inkább az alternatívabb dolgok felé mozognánk de ha nincs más dizsibe is lemegyünk 😄
köszi 😄

meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Maco13
Tiszabecsrõl elkezdünk csorogni nem kevés tudatmódosítóval, egy hét után pedig kiszállunk a csónakból és hazamegyünk.
Holnap írok rendeset, most esti céges bebaszás utáni hajnali meló után vagyok, nem éppen csúcsformában... <#pias>
A nõk kellenek az élethez a fórumban is : D