DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik téma ha esetleg tudja vki, miylen Ma/Msc képzésekrõl hallottatok már itthon?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Hemzseg a város az amatõr zenekaroktól. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nembiztos hogy a legjobb helyre írom, de legalább pörög a topic!
nos, a továbbtanulást debrecenben szeretném folytatni, már oda tervezek menni (minden felvételit oda jelentettem le)
szóval ha minden jól alakul szeptembertõl ittleszek😄
és azt szeretném kérdezni hogy (amatõr)zenekarok terén hogy áll a város?
funky zenekarok vannak?
mert basszusgitározom majdnem egy éve, és legszívesebben metallicát szeretnék majd játszani valakikkel...(ha ismertek olyat akinek hasonló tervei vannak akkor szóljatok<#idiota>#idiota>)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
De a búrás királyság nekünk is megvolt.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Ma meg... Alig látok gyerekeket szánkózni, hó golyózni. Mi meg minden idõnket kint töltöttük. Ezek a mai fiatalok.... 😊)
(Bár lehet a miénk sincs már meg. 😊)
- Molnár Béla: A szociológia alapjai
- Kiss Ernõné Horváth Katalin Dr.: Panel vs. tanya
- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1089307253 , sadvagabond , #3054
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Ramadamammy rapidrandi
lenne egy kérdésem,elég fontos,és kihez is fordulhatnék,mint a bennfentesekhez?
szociológia-projecthez kell pár adat,és csak ezt nem tudjuk sehonnan megszerezni.tehát:debrecenben,az újkerti részen kb hányan élnek panelben?
ha valaki tudna egy számot,ami kb fedi a valóságot,nagyon hálás lennék.elõre is köszi!
http://derecenlife.forumx.hu
aki többet ad (zsebbe),az nyer
Ramadamammy rapidrandi
Aki többet tud esetleg a pályázókról dobhatna pár érdekes infót
Már csak ha Debrecen. 😊 Amúgy mit gondoltok a DKV hatalomátvételrõl?
Starcraft + Diablo III - esemve
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
mindenképpen a péntekre kéne vmi, fontos lenne😄
Ramadamammy rapidrandi
Ezen kívül régeben, amikor még jártam fel : Tornádó-asztalontáncolósizzadós, Bázis-flegmakurvákizommacsók-gépzene
Bohém,Retro,Sikk,Pince,Cool,Orange, idõsebbeknek,kiélt k***áknak élõzenével Chicago - vegyesen válogatott csalamádé mindenki képviseli magát korra,nemre (színre) való tekintet nélkül.
Silence-dizsi-12-16 év
Karaoke Sörözõ-tipikus olyan hely, ahova csakis beba**va...
inni meg: Füredi,Kikötõ,Ibolya,meg minden talponálló.
Remélem tudtam kicsit segíteni
<#vigyor>#vigyor>
Most pénteken eljutok Debrecenbe..szóval egy kis segítségre lenne szükségem... tudtok mondani jobb bulis helyket? Inkább az alternatívabb dolgok felé mozognánk de ha nincs más dizsibe is lemegyünk 😄
köszi 😄
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Holnap írok rendeset, most esti céges bebaszás utáni hajnali meló után vagyok, nem éppen csúcsformában... <#pias>#pias>