DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Hát szó mi szó nem pörög úgy a topik mint régebben. :S
Mióta Parizernek is felvitte az Isten a dolgát azóta ide sem nézett. Membrah sem járt erre már régóta. Mondjuk nem is csodálom mert van egy-két retardált aki sportot ûz abból, hogy kiutálja a lányokat az SG-rõl. Na mind1.

Én már vagy 3-4 hete végeztem a vizsgákkal. <#beka2> Nyári emló híján nyárára egy kõkemény kockulás van betervezve. 😄D Sajna az ithoni ismerõsök száma a tavaji 0-ról nem növekedett, amit igazából nem is csodálok, tekintve, hogy a tanév nagyrészét pesten töltöttem. Nem irigyellek egyébként. Még ilyenkor is vizsgázni.... 😄 Ez a Tiszatúra mit takar?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Maco13
topik ápp!

Mi van veletek? Vizsgák, nyári programok? Nekem van még 1 vizsga meg 1 szigo, nyáron meg dolgozni fogok majdnem végig, 1 hétre lépek Tiszatúrára :S
Magnumrolcsi
Lovardába megy innen Valaki? Showder Club lesz vagy mi a szösz.

Magnumrolcsi
hali
Van itt Valakinek telefonos ismerõse aki kitud cserélni kompletten egy Nokia N80-as házat(csúszkával, elõ-hátlappal). Járkáltam ma a városba és benéztem pár üzletbe és 3-4000Ft-ot mondtak. Ez most kicsit sok lenne. 1000-1500Ft-ra gondoltam.

Szakmai titok, nem árulhatom el, hogy random. Anno (kûfõdön) egy pap az ablakából lefotózta, amint egy ittasállat szájbaszeretkezi a gépet : D

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Maco13
jah amugy egy haverom majdnem belehugyozott egy ilyenbe, mikor Szoboszlón részegen mászkáltunk, az meg mindig elkezdett németül pofázni pont mikor elmentünk elõtte <#nevetes1>
Maco13
és van benne képfeldolgozás, vagy randomra kiír valami fasságot?
BaliBoy
Nem hülyültem tán meg. 😄

Nem jövök. : D
(Csak nem pénzt dobtál _abba_?!)

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

BaliBoy
Akkor jössz egy lotto ötössel! 😄DD

Kis játékgépes cégnél. Talán láttad már azt a teddakezedaszámba jósgépet, aminek a monitorán egy kéz forog, és amit sokan utálnak (én is), mert nem ad papírt (holott ad, csak odatapad a kiadórekesz falára). Arra én kínlódtam össze a programot.

Maco13
én is programozok, szerencsére gyakorlatban is <#hehe>
BaliBoy
Hát egyértelmü, hogy nem kapásból a rendezõi székbe ültetnek. 😊))
És te pontosan hol dolgozol?

: D Akkor zöldfülû lótifutiként kezdesz te is, mint mindenki más mindenütt másutt. Én elvileg programozó vagyok, gyakorlatilag még a külföldi megrendeléseket is én csinálom, mert picit konyítok az angolhoz. Vicces. Ja, a mûszerészeink pedig füvet nyírnak, házat építenek... Jó vásár vagyunk.

BaliBoy
Egyelõre a video grafikai részlegre kerültem, valószínüleg a 3D studio maxos ismereteim miatt. De hogy valójában mit fogok csinálni, az majd csak szeptemberben fog kiderülni, ugyanis a fickó akivel beszéltem, a feliratozástól kezdve a hang ill. kép keverõn keresztül felsorolt mindent a közvetítõ kocsiig. 😊)

Arra is

BaliBoy
Villamosmérnök. 😊
Vagy arra vagy kíváncsi, hogy mit fogok csinálni?

bld
MTV-be? mit végzel?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
2 év hátra, meló mellett.

Amugy tükörték <#smile>
BaliBoy
Ezzel már elkéstem. Mostmár nem nagyon van mibõl megbukni. 😊))

Még éppen nem dolgozok, de szeptemberben kezdõdik a 10 hónapos kóperációs képzés. Megyek dolgozni az MTV-be. 😊)

Neked mennyi van még a BME-bõl?

Maco13
dolgozol már valahol?
amugy bukj meg mindenbõl és nem kell még befejezni <#hawaii>
BaliBoy
23 <#sniffles>

Nem is ez rémít meg. Hanem, hogy egy 10 hónap és vége a sulinak is. És akkor végleg felnõ az ember... <#szomoru1>

Maco13
22,23?
BaliBoy
Köszönöm szépen! 😊))

Maco13
HB Bali! <#taps>
BaliBoy
I will go home today too. 😊)

Maco13
at home again <#integet2>
Maco13
höööhhö ezt se hallottam 4 éve 😄

Jó hétvégét Debrecen, bld elvtárssal lelépünk Írországba 4 napra inni! <#pias>
bld
hát akkor az egyéb aljasságokra is képes😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

na szép,Dakarra (?) kimegy,de a critical mass-t kihagyta

Ramadamammy rapidrandi

Maco13
jövõre talán meglesz <#fogmosas>
ReTeK
hopp <#idiota>

Maco13
nem késtél egy napot? <#idiota>
ReTeK
van valami idõpont is ? mikor kezdõdik ?

Gyûlnek már a Fõnixnél? Én fél óra mulva megyek ki!
és hol?
AntiHero
pedig lessz😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bld
érdekes, én nem is tudtam h lesz itt is😊

Sziasztok!
Valaki nem tudja hogy holnap mikor és hol lesz a Dakar Debrecen-ben?
BaliBoy
Hát igen. Az már ciki.

Maco13
én dolgozni megyek, reggel és délután is pont el fogjuk kapni a csucsforgalmat <#gunyos1>
BaliBoy
Szobatársam kifejezetten örül a dolognak. Nem kell suliba mennie. 😊

Maco13
inkább örüljetek hogy a DKV nem sztrájkol... még szerencse hogy gyõrben leszek holnap és nem kell szopnom pesten
BaliBoy
Áhhh.. ez semmi. Sztem ezen az útvonalon az a legszebb mikor a tesco-nál szeretnék felszállni vmire. A 24, 26, 27 mindíg egyszerre mennek el!! Az agyam eldobom, hogy, hogy a fenébe tudták így összehozni, hogy 3 különbözõ útvonalon közlekedõ busz mindíg 1x-re ér a tesco-hoz. És persze mindíg akkor mennek el amikor az ember még a parkoló közepén vagy még az épületnél van. :S

bld
Ja itthon meg nem tudok közelekedni, mert pl a 24 es busz soha nem jön a menetrendnek megfelelõen (1. megállónál lakom) tegnap volt a kedvencem
35 helyett 42 kor érkezik a 26 27 és a drága 24 es is😊 5 percig álltak a megállóban mert egy csaj vett jegyet az elsõn addig a másik kettõ nem tudott beállni a megállóba szal kb gyenge 15 perces csúszással indultunk. Ja és persze az a legjobb az egészben h ha emiatt én elkések én vok a hibás, miért nem jöttem a korábbi busszal😉

BaliBoy
Jah, azt nem is meséltem még. Zuglóból mentem a múltkor vissza a koliba, és egy Solaris típusú busz jött. Találjátok ki milyen felirat volt az oldalán..... Hajdú volán. 😄DDD
Nem semmi, hogy már mi adjuk pestnek kölcsön a buszainkat próbajáratra. 😄DD

bld
áá tuti nem, ált. suliban osztálytársam volt😉
meg amúgy is igazam van😄

Maco13
ha Parizer egyszer visszanéz a topikba ezért kapni fogsz <#beka3>
ForzaInter
igazad van.

Yo, Bitch!

bld
én meg hurkát!😄😄
am egy 15éves pesti mit tud a vidékrõl? szerintük akkora az ország, ameddig a budai hegyrõl ellátnak tiszta idõben😉 kapják be😄 ja és még valami: egyenek parizert!😄