DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Jó, én meg viszek hagymát. <#nevetes2><#idiota>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ForzaInter
elnézést😄

Yo, Bitch!

Maco13
gyere, lezuzzuk egy rud kolbásszal 😄
Maco13
már a kérdés is sértõ, pesten élõ debreceni vagyok <#nezze><#nevetes1>
BaliBoy
Szójjá mikor mész! Megyek, segítek. 😄

ForzaInter
te is pesti vagy?😄

nem lenne nehéz dolgod van vagy 15 éves😄
erre hozta fel nekem hogy hol lakok.

Yo, Bitch!

Maco13
szerezd meg a címét, odamegyek megverem <#gun><#idiota>
ForzaInter
persze hogy pesti😊

Yo, Bitch!

bld
Irígykednek, mert gyorsan fejlõdik a város😉
amúgy egyedül az Európa kulturális fõvárosát sajnálom, de hát ugye ott meg politikai nyomás volt...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

BaliBoy
Egyetértek. Sztem is pikkelnek ránk. 😛

Maco13
hurkások vagyunk nigger <#idiota>
bld
miért pont kondás? nem kolbászosok vagyunk??😄😄
Am ha egy tuskó pesti akkor szard le😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ForzaInter
John Cena 2 db büntetõpont 2 db büntetõpont
ma 20:51 | privát | galéria | válasz erre | #35
Város: Debrecen
BOCS KONDÁS ok
Válasz 'ForzaInter' üzenetére (#34)
Lineage II | sanyix LvL:55 SpellSinger
www.kepfeltoltes.pirateclub.hu

srácnak baja van a debrecniekkel:c

Yo, Bitch!

bld
disznó😄

Maco13
ezt a vádat visszautasítom. reggel 7-ig netezni a kockaság <#nezze>
BaliBoy
Biztos CS-ztek. <#vigyor3>

bld
minket elvitt volna egy tanárunk de vhogy találtam jobb programot is😄
amúgy téleg nagy kockaság fél 4 kor netezni😄

BaliBoy
Szipál Márton kiállítás nyílt a Kölcsey-ben.
Ha olyan a többi képe is, mintahogy a naplányokat fotózta a HAON-nak akkor semmi rendkívüli. 😊))

(hajnal fél4kor netezni... <#buck>)

Maco13
joreggelt Nóri! Én már dolgozok, itt is nagy a csend, de igencsak kirugnának ha systemet tennék be <#nevetes1> Bár ma vagyok itt utoljára, ugyhogy lehet be fogom játaszani, meg a barom ügyfeleket fogom osztani egész nap hehe <#eplus2>
Membrah
Üdv emberek! Halódunk úgy látom..nagy a pangás!
A koliban nagy a csend..ami elég meglepõ..
Másfél éve nem volt ekkora csend..Azt hiszem, beteszek egy kis Systemet...😄

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

BaliBoy
Jah. Jut eszembe. Jövõhéten Yamato koncert lesz a Fõnixben. Aki megteheti feltétlenül nézze meg õket. Sajnos ahogy elnéztem elég húzós jegy árak vannak, de cserébe egy nagyon jó élménnyel lesz gazdagabb az ember. Én a tavalyi koncertjükön voltam. Nagyon jó volt. Most idén a Stomp koncertre kellene elmenni. CSak arra meg még húzósabbak a jegyárak.

BaliBoy
Közben én is elintéztem a tesit. Annyira nem is baj, hogy leszedtek róla, mert a TSI-is ügyintézõ megfelelõen csini. <#vigyor3>

bld
thx!
amúgy szekönd round😊 nem fogadták el anyám tákiszos jövedelem igazolását
emrt a srác nem látja ki belõle (szó szerint így fogalmazott), valszeg méág nem látott olyan szülõt aki nem önadózó😄 aztán mostkértek egy apeh-es papírt, ami viszont 2006 os, szal ismét meghajlok a rendszer elõtt, ha vki ismer olyat aki a TK-ra felvételizik lõjje le vagy kötözze meg ilyesmi

BaliBoy
Csak annyit mondok: vasutas sztrájk....

Egyébbiránt nem sok semmi. Elég sima volt az évkezdés, bár most vettem észre, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a felvett tárgyaim közül eltünt a tetstnevelés. Úgyhogy most jöhetnek a túrák a TO-ra. 😊

BTW: Boldog névnapot kívánok! 😊

bld
nagyon felpörgött a topic, úgyhogy feldobok egy témát: sulikezdés, ki miylen káosszal találkozott a saját felsõoktatási intézményében?
pl nálunk: kiderült h egy adminisztrációs hiba folytán (elhagyták a lapot amire feliratkoztam) nem vagyok mégsem szakosodva, aki közvetlenül felettem volt a lapon az mégis😄

BaliBoy
Szasz 😊

Maco13
csuma
AntiHero
<#wave>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Barnabyka
hello everybody

bld
HTX! BÚÉK

Maco13
BUÉK minden Debreceninek!
B.U.É.K.!!!

PS3 ID:ggeerryy87

AntiHero
BÚÉK minden debreceninek és környék belinek.

ForzaInter
lekjopp hely, búék

Yo, Bitch!

BaliBoy
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! <#wave>

Maco13
DEMÉGMENNYIREHOGY <#eljen><#taps><#bohoc>
BaliBoy
Boldog Szülinapot kívánok Bld! <#pias><#integet2>

BaliBoy
Hát az annyira nem jó. 😊

Na annyi hó esett, megyek szánkózni meg hóembert építeni, legalább egy seregnyit. 😄 <#idiota>

Maco13
már csak 6 vizsga a 6ból. És még csak hétfõn kezdõdik a vizsgaidõszak 😊
BaliBoy
Már csak 2 vizsga az 5bõl. És még csak hétfõn kezdõdik a vizsgaidõszak. 😄D Ti hogy álltok?

bld
hát errõl tényleg lecsúsztál😊 amúgy a lovardában volt, kár h nem fért el rendesen a tömeg, de attól függetlenül fantasztikus volt a hangulat

AntiHero
<#gonosz1>

Túl vagy'é rajta, szvsz.<#zavart2>
AntiHero
Hun'e lesz a party?<#idiota>

bld
mongyuk a nyílvános vécék elég guztuzstalanog... de védjük😊
A debreceni, (hazafiasabb érzelmû) lakosoknak meg üzenem, h ma Kárpátia koncert lesz a lovardában gyertek hozzátok anyut aput😄

Cívisváros, cívisváros!!!!!!!! olé-olé-oléééé
szavazzon mindenki a WC-inkre, aztán meg mindenki nézze meg a párjával a díszkivilágítást szombaton!!!!!!!
Ez ari 😊 Igenigen, védjük meg a debreceni nyilvános WC-k becsületét! 😄 Én már szavaztam párszor 😉 Ti is, lécci!!😊
Egész jól álltok, de nem szabad elbíznotok magatokat..

KLIKKK
Kedves Cívistársak!

December egyedikén lámpaoltás, vagyis díszvilágítás ON! Aki teheti nézze meg! Akit nem érdekel az meg mennyen borér'!
Pisz
Maco13
üdvözlésnek szép volt <#idiota>