DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Nem mentünk sehova, meg kedvem se volt már. 23h-kor már aludtam, és 10h-kor már fent voltam. 😄 Majd ha túl leszek a ballagáson bepótolon a szalagtûzõt is. <#vigyor>#vigyor>
Sajna még saját tapasztalatról nem tudok beszámolni mert még a T láncai kötnek decemberig. De az fix, hogy amint lehetõségem lesz rá, már köttetni is fogom be a digit. Amúgy sincs veszteni való mert nincs náluk hûségszerzõdés. Szóval ha nem jön be, akkor 1 hónap múlva le is mondhatja az ember. De egyébként a http://hwsw.hu/ fórumán nézz körül. Ott van Digis topik. Ahogy olvastam 100%-ig meg vannak vele elégedve.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Most költözök a Barna streetre és azt hallottam h van már PPPoE Lan szolgáltatás a Digitv-tõl. A honlapon jól láthatóan igaz a hír. Kérdés: valakinek van-e, milyen a minõsége, illetve tényleg ekkora buli ez a dolog? Ha van ennek topicja vhol,akkor az se lenne hátrány.
Elõre is mély riszpekt, ha vki tud és akar segíteni!
Ramadamammy rapidrandi
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
a Békás tavat meg tepeítsék újra tisztítsák ki
szedjék ki azokat a nagy betoncuccokat legen vmi vízkeringetõ rendszer stb kakor lenne vmi értlme meg zaok a stégek is már nem azért, de, h néznek ki..... szánalmas
de ami még ennél is szánalmasabb az az ahogyna egyesek beleszemetelnek, vagy kipecázzák a naphalakat, de, h minek..... lövésem sincs..
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Elveszett 3,5 éves sárga labrador kan kutyám a Leiningen utca környékérõl. Tegnap elõtt reggel láttak utoljára, azóta bárhol lehet! Kérem ha valaki tud róla jelezze!!!
Elõre is köszi!
A Békás tó mizériát igazából nem értem, mivel ha jól tudom nem természetes állóvíz, tehát evidens, hogy néha-néha emberi beavatkozás kell, hogy megmaradjon.
Ramadamammy rapidrandi
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ramadamammy rapidrandi
Én már tegnap haza jöttem, de mondjuk hasonlóterveim egyelõre nincsenek. Itthon nem is igazán lenne kivel. :S
Egyébként a Békás-tó tudtommal többször is 'kihalt' már. Aztán újra telepítették.
pl. könyves vasárnap,kihal-e a Békás-tó,stb.
Ramadamammy rapidrandi
aki tud az segíthetne egy kicsit egy barátnõmnek... a szakdolgozatához ki kell töltetnie egy kérdõívet tócóskertiekkel! aki tehát ott lakik, az szóljon ha lehet, nem vesz sok idõt igénybe - elektronikusan történik amúgyis az egész 😊
köszi puszi
Ui.: amúgy mi a helyzet?
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Nem rossz dolgokat alkottam annó. 😄DD Érdemes egy kicsit elmenni nosztalgiázni. Úgy döntöttem ebben az életemben pihizek. Úgy tervezem, hogy 2150 táján kezdek majd újra dolgozni. 😄DD <#idiota>#idiota>
ez a tócóskert tér vagy a mási eleje?😄😄
amúgy dávincsin én magam is agyalok csak sok kicsit, 20 embert meg nehéz összekalapálni
Egyébként. Voltam a Da Vinci kiállításon és megvilágosodtam. Én vagy a reinkarnációja. <#zavart1>#zavart1>
Ramadamammy rapidrandi