DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
na titeketet nem is láttalak még itt

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Hallod láttam az oldaladon a debreceni pláza WC-jét 😄 király 😄

azurrio
Ma van a WC világnapja!
Ezt ünnepeljük Debrecenben (is):
Boldog WC világnapot!

Magnumrolcsi
Köszönöm.
Nem mentünk sehova, meg kedvem se volt már. 23h-kor már aludtam, és 10h-kor már fent voltam. 😄 Majd ha túl leszek a ballagáson bepótolon a szalagtûzõt is. <#vigyor>

Maco13
grat <#eljen> Nem basztál be eléggé tegnap ha már most ébren vagy <#hehe>
Magnumrolcsi
Sziasztok.
Tegnap megvolt a szalagtûzõm(Fõnixbe). 😊

BaliBoy
Hi.

Sajna még saját tapasztalatról nem tudok beszámolni mert még a T láncai kötnek decemberig. De az fix, hogy amint lehetõségem lesz rá, már köttetni is fogom be a digit. Amúgy sincs veszteni való mert nincs náluk hûségszerzõdés. Szóval ha nem jön be, akkor 1 hónap múlva le is mondhatja az ember. De egyébként a http://hwsw.hu/ fórumán nézz körül. Ott van Digis topik. Ahogy olvastam 100%-ig meg vannak vele elégedve.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hello Amigok!

Most költözök a Barna streetre és azt hallottam h van már PPPoE Lan szolgáltatás a Digitv-tõl. A honlapon jól láthatóan igaz a hír. Kérdés: valakinek van-e, milyen a minõsége, illetve tényleg ekkora buli ez a dolog? Ha van ennek topicja vhol,akkor az se lenne hátrány.

Elõre is mély riszpekt, ha vki tud és akar segíteni!
halászlé?esetleg az oothoni ragadozókat eteti meg vele (macska)

Ramadamammy rapidrandi

parizer
egyébként fogalmam sincs 😊

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

BaliBoy
És egyébként mennyinél jár?

parizer
no. küldök neked egy olyan kitöltendõ lapot akkor, tenkjú. egyéb más tócókerti nem adakozna egy kis szellemi vagyonnal? 😄

bld
Én asszem h az aranyászok tette oda magát, ilyen akció volt, h ha iszol egy sört akkor abból 5Ft-ot (v vmi ilyesmi) belefektetnek a nagyerdõ felújítási munkálataiba, egyszer ki is számoltuk h hány rékesz sört kell meginnunk az új kosárpályához, volt még ilyen akciós kupon is egyet fizet kettõt kap, ilyesmi

a Békás tavat meg tepeítsék újra tisztítsák ki
szedjék ki azokat a nagy betoncuccokat legen vmi vízkeringetõ rendszer stb kakor lenne vmi értlme meg zaok a stégek is már nem azért, de, h néznek ki..... szánalmas
de ami még ennél is szánalmasabb az az ahogyna egyesek beleszemetelnek, vagy kipecázzák a naphalakat, de, h minek..... lövésem sincs..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Sziasztok!
Elveszett 3,5 éves sárga labrador kan kutyám a Leiningen utca környékérõl. Tegnap elõtt reggel láttak utoljára, azóta bárhol lehet! Kérem ha valaki tud róla jelezze!!!
Elõre is köszi!
BaliBoy
Attól függ kiket értesz emberek alatt. 😊 Ismerõsöket vagy ismeretleneket is. (tudod, nekem a Sirály 30 méter 😄)

BaliBoy
Hát az a helyzet, hogy a régi iskolatársakkal mentünk fel együtt, de közülük egyik sem debreceni. A gyerekkori barátok meg el-el költöztek már elég régen és megszakadt a kapcsolat...

A Békás tó mizériát igazából nem értem, mivel ha jól tudom nem természetes állóvíz, tehát evidens, hogy néha-néha emberi beavatkozás kell, hogy megmaradjon.

jelölj ki egy idõpontot,valszeg nem sok mindenki tudja átszervezni a ma estéjét

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
hát végülis van mit takarítaniuk nekük is..😊

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
ki lenne benne egy késõ esti "meetingben"?..bor, lájtos "presszó"(sirály😄)...nah...emberek!Lééécci!😊

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

tudtommal a Békás -tó megtisztitását talán a Soproni Sörgyár vállalta részben

Ramadamammy rapidrandi

Maco13
régi oszt.társak, haverok?

Békás-tó reinstall rulz <#idiota>
Maco13
énizs téged <#puszis>
BaliBoy
Látom megtaláltad a debreceni témát. 😄
Én már tegnap haza jöttem, de mondjuk hasonlóterveim egyelõre nincsenek. Itthon nem is igazán lenne kivel. :S

Egyébként a Békás-tó tudtommal többször is 'kihalt' már. Aztán újra telepítették.

Membrah
😄....löködék..😄

Maco13
holnap megyek haza bebaszni :|
Debrecen témát már!
pl. könyves vasárnap,kihal-e a Békás-tó,stb.

Ramadamammy rapidrandi

BaliBoy
Kb igen. 😄
Pillanatnyi kihagyás és 3... 😄

bld
akkor ez olyan mint a láncfûrész és a tangabugyi esete...😊

BaliBoy
Hááát... nem könnyû. Nagyon oda kell koncentrálni. Egy pillanatnyi kihagyás ... és ..... 😄

bld
milyen volt?😄

BaliBoy
Én már túl vagyok rajta. 😉

bld
én beszállok segíteni jöhet pm-be a kommunikációs csatorna

parizer
na háló fór óll 😊
aki tud az segíthetne egy kicsit egy barátnõmnek... a szakdolgozatához ki kell töltetnie egy kérdõívet tócóskertiekkel! aki tehát ott lakik, az szóljon ha lehet, nem vesz sok idõt igénybe - elektronikusan történik amúgyis az egész 😊

köszi puszi

Ui.: amúgy mi a helyzet?

BaliBoy
A tócinak csak 1 eleje van. 😄D Az pedig a Kishegyesi út felõli, mivel a Derék strassze számozása is onnan kezdõdik. 😊

Nem rossz dolgokat alkottam annó. 😄DD Érdemes egy kicsit elmenni nosztalgiázni. Úgy döntöttem ebben az életemben pihizek. Úgy tervezem, hogy 2150 táján kezdek majd újra dolgozni. 😄DD <#idiota>

bld
a 40 melyik?
ez a tócóskert tér vagy a mási eleje?😄😄
amúgy dávincsin én magam is agyalok csak sok kicsit, 20 embert meg nehéz összekalapálni

Maco13
köszi Leo, rápróbálok 😉
BaliBoy
Hát engem a fodrászom fogadott múlt hét szombat délután. De ez lehet, hogy csak az én kiváltságom. <#crazya> Egyébként õ a tóci elején lévõ heliker melletti házsoron van a 40 szám alatt a karát szomszédságában. De hogy ott lesz-e most is... azt nem tom.

Egyébként. Voltam a Da Vinci kiállításon és megvilágosodtam. Én vagy a reinkarnációja. <#zavart1>

Maco13
mondjatok egy fodrászt aki nyitva van szombat délután plz <#lookaround> Pláza esélytelen
hátéiksz!

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
köszönöm midenkinek!😊

AntiHero
bocs

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BaliBoy
ez egy szép, kulturált komment volt <#levele>

Maco13
neked nem is lett volna szabad megnézni 😄
AntiHero
szar zene😄

BaliBoy
Mindenkinek aki a héten ünnepelte a szülinapját. Katt!

hogy miket nem talál az ember 😊)

AntiHero
Boldog Szülinapot Nóri<#wave>

BaliBoy
Csatlakozom. Én is Boldog Szülinapot Kívánok! <#bohoc>

Maco13
Boldog Szülinapot Nóri + ugot2know <#puszi><#integet2>
Maco13
htx srácok ^^
bld
HBD Mac ha benézel még ide😊