Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pfuuu, hát ez durva volt. És még azt sem lehet mondani, hogy csak a tizi miatt, mert elõtte már 2 góllal vezettünk. GG Chelsea. Mourinho most elpusztította Wengert, és a felsõbbrendûség jeléül még a kézfogás elõtt elhúzott... GG Special One <#hehe><#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

contraste
Nézitek a City meccset??? EZ A BÍRÓ MI?????

ain't got no history

contraste
Na már csak a Shittynek kéne szopóágra kerülnie.. Mert egyelõre õk vannak nyeregben.

Amúgy ilyen mészárlás után kérdezném meg a csapatot, hogy mégis mi a jupiterf***-át csináltak a Villa ellen?

ain't got no history

Barnabyka
ott is van..
77' Salah!!!
6-0
Matic csodalatos inditasa utan megvan az egyiptomi elso golja nalunk 😊

Barnabyka
Oscar<->Salah

Remelem megragadja a lehetoseget 😊

Barnabyka
66' Oscar masodik talalata!
5-0
K.O.

Barnabyka
De ez a vicc benne h Alex mondott valamit nki, valoszinuleg ezt de marriner szokasahoz hiven egy fasz volt 😄

Felide 4-0
Remelem nem allunk be es meg egy ket golt szerzunk is a masodik felidoben.

contraste
És nem szóltak neki? Bevallja oxlade jót tesz a csapatának, mert inkább támadót állítsanak ki, mint védõt. Mondjuk nekik már mind1 volt.

ain't got no history

Barnabyka
Ugy bizony... szegyen h ekkorat hibazik egy angol jatekvezeto brigad.

contraste
Már 4-0?😄 Az igen! Oxlade kezezett és Gibbs-t állították ki?

ain't got no history

contraste
Na itthon bocs csak mobilrol neztem.

ain't got no history

Barnabyka
42' Oscaaaar!
4-0

Remek Torres talalas utan 😊

Barnabyka
Ezert is kozvetitek neked, leirtam mindent 😄

contraste
Bem latom meg sajna uton haza mi tortent😄

ain't got no history

Barnabyka
Chambarline oriasi kapusbravurja... Gibbs kap erte pirosat DE
17' Hazard tizenegyes golja 3-0
Jogos bunteto, jogos piros csak rossz jatekosnak.

Barnabyka
Eto'o <-> Torres

Remelem nem komoly wz a huzodas, szuksegunk van erre a remek formaban levo Eto'ra.

ez a jó kezdés 😄
Barnabyka
7' Schurrle!!!!!!
2-0
Ujabb labdaszerzes .csodas kezdes csak igy tovabb!

Barnabyka
5' Etoooooo'o
1-0
Fantasztikus Cech bravur utan gyonyoru kontra ... C'mon Blues

Barnabyka
Cech
Ivanovic,Terry,Cahill,Azpilicueta
Matic,Luiz
Schurrle,Oscar,Hazard
Eto'o

Tetszetos kezdo, kotelezo gyozelem, egy nagyon neheznek igerkezo meccsen. Wenger 1000. meccse az Arsenal padjan..szep, sok sikert neki a kovetkezo fordulotol 😊

contraste
Szerintem is jó ellenfelet fogtunk ki. Nagyon erõsek, de van esélyünk legyõzni õket, még egy Real vagy Bayern ellen nem biztos, hogy lenne. Sorsolás elõtt PSG vagy Barcát szerettem volna kapni. PSG a mi szervezettségünkkel nem biztos, hogy tud mit kezdeni, bajnokságukban fickándoznak, de komoly taktikával még nem kerültek szembe sokszor. Barcanak meg azért örültem volna, mert az õ ellenszerüket mi találtuk meg anno, nekünk van a legjobb mutatónk ellenük, már tudjuk, hogyan lehet megfolytani õket és azóta inkább gyengültek.

ain't got no history

Chelsea, Barca, Bayern, Real. Én ezekre a továbbjutókra tippelnék, de a labda gömbölyû, vigyázni kell a PSG-re...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Barnabyka
PSG-Chelsea !!!!

Tobbi:
Barca-Atl.Madrid
Real-Dortmund
Man.utd.-Bayern

Szerintem jo ellenfelet kaptunk, kiszamithato a psg jateka.

Oziris666
Áhh szépen búcsúzott,jókor ment el,sztem hülyeség lenne visszajönnie minden szempontból!

Akkor Torres meg Eto'o mehetne hozzátok😄

limperatore
most azt olvastam h lehet droga visszatér hozzátok

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Oziris666
Hazard kapta azért tegnap is rendessen!

contraste
Hát igen, ebbõl látszik, hogy kell gólszerzõ csatár. Mandzukic vagy Costa jöhetne. Sajnálom, hogy a Barcától távozó Ibrá-t nem mi vittük el..

ain't got no history

Oziris666
De elöl még mindig sok helyzetet elszórakozunk,ha lõni kéne passzolnak ha passzolni kéne lõnek!Itt is azért kis odafigyeléssel 4-5gól simán lehetett volna!

contraste
Igen, de nem tudom, hogy mi nyomjuk el õket vagy õk fogtak ki rossz napot.
Mindenesetre végre nem kell izgulni😊

ain't got no history

Barnabyka
Cahil!!!!!! 2-0

Barnabyka
De azert azt is figyelembe kll venni h qva gyenge eddig a galata, ennel tudnak ok jobbat is..

contraste
Meglepõen pörgõsen és jól játszunk! És ez az elsõ félideji játékunkat tekintve ritka!

ain't got no history

contraste
Igen szép volt látni, hallani!

ain't got no history

contraste
JUHUUUU😄

ain't got no history

Barnabyka
Ott is van!!!!!
1-0 Eto`o!

Barnabyka
Fantasztikusan fogadta a helyi publikum, es legyen igy minden ahogy leirtad 😊

contraste
Annak örülnék, ha úgy nyernénk, hogy Didier ver azért egy gólt ellenünk és az egész Stamford állva tapsolná a gólját, persze ezt már a 80-90-ik perc között, 3-0 ás hazai vezetésnél😊

ain't got no history

contraste
Egyedüli angol csapatként tovább kéne jutni bizony😊

ain't got no history

Barnabyka
Cech
Ivanovic-Terry-Cahill-Azpilicueta
Ramires-Lampard
Willian-Oscar-Hazard
Eto`o

Nyerni kell ma, oriasi blama lenne kiesni... C`mon Blues!

contraste
Nem lehet* bocsanat.

Tiszta impotens támadások...

ain't got no history

contraste
Ez vicc komolyan. Mi a szarért nem sallangmentesen szétlõni a kapujukat? Semmi nem akadályozta volna õket... Kell ide egy Diego Costa szintû csatár...

ain't got no history

Oziris666
Két buta fasz brazil!

Hülye volt a bíró ,de a piroslapok simán jártak...
Idegenben a kis-középcsapatok ellen nagyon szenvedünk!

contraste
Nem hiszem el... Willian piros, Villa meg már vezet 86. perc..

ain't got no history

Barnabyka
Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Torres
Subs: Schwarzer, Kalas, Mikel, Lampard, Schurrle, Salah, Ba

contraste
Remélem utoléri Giggset!

😊

ain't got no history

Oziris666

contraste
Na Kiesett a City az FA bõl (is, merthogy a BL bõl is ki fognak). Ez nem biztos, hogy jó nekünk a PL miatt, de mai teljesítményük alapján, simán fognak hibázni még idén, úgyhogy kinéz idén a PL glory😊) egyre inkább elhihetõ.

ain't got no history

Barnabyka
-Mi a különbség a Chelsea és Leonardo Dicaprio között?
-???
-A Chelsea-nek van Oscar-ja.
<#vigyor5>

miezviz
André Schürrle: "Mourinho azt mondta, hogy meg kell változtatnom a saját játékomat, és a fizikumomat. Ez az, amit tettem az elmúlt két hónapban. Nagyon keményen dolgoztam, így volt kellõ agresszivitásom, és a testem is jó állapotba került. Készen állok a játékra. Sokat dolgoztam az edzõteremben, mivel erre volt szükségem. Meg akartam változni, és azt hiszem, sikerült. Készen állok!"

Azért Williant sem egyszerû kihagyni mostanság, akkor inkább már Oscar pihenjen.
Elõl nálam
Torres
Hazard-Willian-Schürrle

contraste
Padról viszonylag nehéz gólt lõni😊 alig játszott eddig.

ain't got no history