Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ain't got no history
hogy a képérõl a bõr nem sül le?
Milyen gólt lõtt😄 Hazard óriási gólpassz.
ain't got no history
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ain't got no history
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de ez a Mourinho-féle Chelsea nekem nem tetszik. Idejött és felborított mindent. Folyamatosan azt hangoztatja h nem vagyunk bajnok esélyesek, hát most tett érte. Ilyen defenzív felállással nem csoda h kevés gólt lövünk. Mi a ráknak húzzuk az idõt 1-0s vezetésnél? Nem tanultuk még meg h 1gól kb nem gól?? Miért kell kihúzni, miért nem lövünk még 2t?? Benne van a csapatban. Meg ez a hátra passzolgatós biszem-baszom kiborít, rossz nézni.
RDM-féle játék volt a kedvencem, azt sokkal szívesebben látnám inkább...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
Nem hiszem h nekünk van olcsó ár ,ha a Chelsea érdeklõdik vki iránt akkor ott minimum 3szoros az ár😄
Én Mandzukicot választanám, õ illene szerintem a legjobban ebbe a Chelseabe és szerintem a legolcsóbb választás is õ lehetne(nem mintha ez utóbbi számítana).
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Hétvégén kíváncsi leszek, LPool - Arsenal...Newcastle ellen pedig kötelezõ nyerni!
Alapvetõen nem Agüero hiánya volt a szerencsénk, mert sok momentuma nem volt a csatáraiknak, mint inkább a csapatuk taktikai felkészületlensége, na meg egy nagy hiba a kezdõben: Demichelis, mint védekezõ középpályás. Megvették a hihetetlen jó képességû Rodwellt, és helyette berak egy buta bekket egy olyan posztra, ahol ész is kell😊
ain't got no history
Észrevétel: Matic játéka tetszett, jó lesz 😊 viszont Ramires hihetetlen milyen botlábú...én nem tudom mit csinál az edzésen, de a Mester biztos tudja miért nevezi kezdõbe 😄
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
"It was a long and fair negotiation with Liverpool but it took two-and-a-half months - too long. Both clubs could not agree on terms."
Ne is csodálkozzanak, ha nem tudnak normális keretet összerakni.. Sajnáltak 11m Salah-ra?
Csodálom amúgy, hogy Suárezt, hogy tudták elvinni.
ain't got no history
ain't got no history
😞(
ain't got no history
Szerintem szép gesztus, és abszolút tisztelendõ szavak felétek 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ain't got no history
Sajnálom, nekem nagyon fog hiányozni <#rinya>#rinya>
Érdekes mostanában már nem hallani, a Kagawa féle nagy ajnározásokról, hol van most a 'Kagawa>Hazard' felkelés? Ja most Mata kell, mert lószart nem csinált még mióta odament? hát igen.
ain't got no history
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Nagy kedvencem!Nah õ kurvajólenne jobbszélre...