Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából már csak 1 hét van talán az átigazolási idõszakból, egyre meredekebb dolgok lesznek, fõleg Matával kapcsolatban, mert nem játszik és mert 1x bosszúsan jött le a pályáról amikor lecserélték, ezért. Ennél csak rosszabb dolgok jönnek a neten, mert minden semmirekellõ szenny szar azt akarja h az õ faszság cikküket olvasd.
Tegnap kb minden fos lehozta, hogy 37 milláért megy a junájtidbe //igen abba a szrba, amit Mojszi elpusztít lassan-no offense MU fanok//. Sõt, este még azt is olvastam, hogy a Real-ba megy 😄
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
pillboy: Ezzel tisztában vagyok, és csak remélni tudom, hogy ennek ellenére marad és José elkezdi játszatni, hogy hol azt nem tudom, mert most tényleg a kezdõ összeállni látszik. Sehogyse jó...
ain't got no history
Én kezdem elhinni, és szerintem ezzel mindenki jól jár, annak ellenére, hogy mi elveszítjük az egyik legjobb játékosunkat, de mivel JM nem játszatja így mennie kell, hogy részt vehessen a VB-n, és ha igazak a hírek, kapunk érte 37millió fontot(45millió euró) az azért nem rossz! .. tény, hogy nem a MU-ba kellett volna mennie, de hát meg kell ragadnia a lehetõségeit.
amennyiben nincs, akkor érthetõ lenne, h eligazol (akárhova is), hiszen ne feledjük, h a vb évében vagyunk. játék nélkül esélye sincs, hiszen nem a magyar válogatottról van szó 😄
http://www.powerplaymanager.com/r57633
ain't got no history
ain't got no history
Minden csapat pénzzel és pénzbõl mûködik nem gyufaszálból rakják össze basszus...
ain't got no history
ain't got no history
ja az a luizs, aki okozott már nem kicsi sérüléseket mu ellen
ain't got no history
ain't got no history
Legalább korrekt áron adtuk el!
Egy kis stat Edenrõl:
Most chances created in the Premier League? Hazard with 50. Twenty more than the next Chelsea player. Most completed dribbles in the Premier League? Hazard with 76. That's 19 more than anyone and more than three times as many as the next Chelsea player. Go-to man hardly does it justice.
Magyarul:
Legtöbb helyzetkialakítás a PL-ben eddig: 50 (20-szal több, mint bárki a CFC-ben)
Legtöbb végrehajtott csel a PL-ben eddig: 76 (19-cel több, mint bárki a PL-ben, és 3 szor több, mint bárki a CFC-ben.)
ain't got no history
😄S😄S😄SA_d😄SS😄ASA😄:SDAsda
Viszont De Bruyne távozása nagyon rosszl érint.. szörnyen sajnálom, inkább ne vettük volna meg Williant, vagy Schürrlet (bár õt is bírom). Idén még elmehetett volna kölcsönbe mondjuk Everton,Villa,Castle,Soton,Swansea valamelyikébe, és jövõre fasza lenne már. Nem tudom mit várt Jose, hogy alig játszott a PL ben és rögtön berobban, alig kapott idot..
ain't got no history
Remélem Matic beválik, ha már ennyi lóvét kiadtunk érte 😊
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Mi az már, hogy újravásároljuk Maticot?😄 David Luiz dealben volt benne, kb 3-5 m euró súlya volt, és most 20 körül vesszük:S
ain't got no history
Birom Matát de azt is be kell látni h ha játszik se parádézik mint tavaly,mert azzal legalább megcáfolná Mourinhot!De így nem teszi nehézzé a portugál dolgát... Mert Willian vagy Schürle se játszik sokat de azért vannak kiemelkedõ meccsük elvétve!
Persze örülnék ha maradna!
Más, Matat akarják a francia gazdag csapatok és állítólag A Bayern is:S De Bruyne után (majdnem done deal) szörnyû lenne elveszíteni az egyik kedvencünket.
ain't got no history
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ez a Mata dolog viszont rohadtul kezdi felbszni az agyamat. Többször is elmondta, mindkét fél, JM és maga Mata is, hogy NEM megy el, MINDENKÉPPEN marad. Ma Mou is mondta, hogy marad, nem adják és egyébként sem kaptak megkeresést más csapatoktól. Mata is monta, valamikor a múlt héten talán, hogy ha most elmenne, az azt jelentené, hogy megfutamodott és ezt nem akarja.
Persze, most, amikor dühösen jön le a pályáról, meg nem megy neki ezek a szenny szar lapok mindjárt kitalálják, hogy iszonyat nagy baj van, megy a picsba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami számomra érdekes, hogy Kakuta-t és Hutchinson-t pedig visszahívták onnan...
Szerintetek mi lesz DeBruyne és Mata sorsa? Elõbbi szinte nem is játszik, Mata pedig látványosan ingerült volt a Soton ellen miután lecserélték(persze lehetett más oka is ennek)...hát nemtudom :/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mondjuk várom már mikor nyerünk egyszer sok góllal mert idén a bajnokságban nemigen megy a gólparádé!
ain't got no history
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ain't got no history
Erdekesek Savage gondolatai. Pl valoban erthetetlen miert nem cserelt az oreg.
ain't got no history
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ain't got no history
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Valahogy RDM mellett jobban ment a játék, nekem az sokkal jobban tetszett...
ain't got no history
ain't got no history