Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencee7
A lényeg, hogy Jm egy fsz Matával, vitathatatlanul az õ hibája az egész, nem Matáé. Most komolyan, ki hiszi el, hogy az az ember, aki ilyen fiatalon kb mindent megnyert, amit lehet, zsinórban 2 évig az év játékosa a csapatnál és elfelejtett focizni??? Ezt nekem ne akarja beadni...

Igazából már csak 1 hét van talán az átigazolási idõszakból, egyre meredekebb dolgok lesznek, fõleg Matával kapcsolatban, mert nem játszik és mert 1x bosszúsan jött le a pályáról amikor lecserélték, ezért. Ennél csak rosszabb dolgok jönnek a neten, mert minden semmirekellõ szenny szar azt akarja h az õ faszság cikküket olvasd.
Tegnap kb minden fos lehozta, hogy 37 milláért megy a junájtidbe //igen abba a szrba, amit Mojszi elpusztít lassan-no offense MU fanok//. Sõt, este még azt is olvastam, hogy a Real-ba megy 😄

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Valaki mesélje el ezt a Mata-ügyet, mert egy ideje nem olvasgatom a pletykákat vagy kiszivárgott bennfentes infókat. Ha jól emlékszem tavaly õt választották meg az év Chelsea játékosának, idén meg el akarják adni? Van valami oka, hogy Zsozé ennyire hanyagolja? Vagy egyszerûen csak döntenie kellett Oscar és Mata közt, és a fiatalabbikat választotta?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

contraste
Sporthiradós cikknek szerencsére nem hiszek. Ettõl függetlenül lehet, hogy igaz, próbálom magam felkészíteni, de szörnyû belegondolni.. DeBruyne távozása is belémrúgott, de Mata... nemár😞

pillboy: Ezzel tisztában vagyok, és csak remélni tudom, hogy ennek ellenére marad és José elkezdi játszatni, hogy hol azt nem tudom, mert most tényleg a kezdõ összeállni látszik. Sehogyse jó...

ain't got no history

Barnabyka
Mata a Mu játékosa - sajtóhír
Én kezdem elhinni, és szerintem ezzel mindenki jól jár, annak ellenére, hogy mi elveszítjük az egyik legjobb játékosunkat, de mivel JM nem játszatja így mennie kell, hogy részt vehessen a VB-n, és ha igazak a hírek, kapunk érte 37millió fontot(45millió euró) az azért nem rossz! .. tény, hogy nem a MU-ba kellett volna mennie, de hát meg kell ragadnia a lehetõségeit.

arra lennék kiváncsi, h van-e más kérõje.
amennyiben nincs, akkor érthetõ lenne, h eligazol (akárhova is), hiszen ne feledjük, h a vb évében vagyunk. játék nélkül esélye sincs, hiszen nem a magyar válogatottról van szó 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

contraste
Ha Mata elmegy, sosem bocsátom meg Josénak.. De neki sem, ha riválishoz megy.

ain't got no history

contraste
Szerintem most húzzatok el innen, nem bírjátok elviselni, hogy a "kis csapatunk" legyõzte az inkább kiscsapatnak látszó divatcsapatotokat. Már lehet nem is annyira divat MU-snak lenni? Ahogy olvasgatlak titeket néha nem vagytok túl kitartóak. Mi a Kékekkel voltunk a legnehezebb idõkben is, amikor ti nyertétek sorra bajnokságokat, és mégsem ugattunk, hogy jaj pénzes csapat jaj Glazerek stb stb. Nyavajogjatok csak.

ain't got no history

miezviz
Én nem kívánom ezt és persze hogy nem lesz így, csak legalább akkora hülyeséget akartam írni mint te.

attiGT
ezt mondták már párszor és mindig pofára estek 😉 nem kell válaszolni nem nézek ide többé

miezviz
5 év múlva a gyerekek meg a united röl nem fognak hallani.

Oziris666
Jajj ne kezdjétek már megint ezt az Abra tmát!
Minden csapat pénzzel és pénzbõl mûködik nem gyufaszálból rakják össze basszus...

Oziris666
Jó mondjuk Luiz rossz példa én õt még Chelseasként se védeném😄

attiGT
nagyon gázul próbálod védeni a kis csapatod 😄 vajon mi lenne veletek abramovic nélkül, fogadjunk azelõtt chelsearõl se hallottál 😄

nem, luiztól térd fölötti rúgást láttam, amire gondoltam, tényleg, az sokkal jobb<#wow1>

contraste
Amúgy meg Vidic hiába akar kemény fiú lenni, amíg a fõ feladatát nem hozza le a védekezést, több komoly védelmi hibája volt, többek között egy gól az õ helyeszkedési hibájából jött létre.

ain't got no history

contraste
Nem a keménységgel van baj, hanem, hogy rosszindulatú volt. Ezért féreg. Luiz is kemény, de ilyet sosem láttál.

ain't got no history

max továbbmegy, sosem játszott kisasszony focit, mint nálatok luisz
ja az a luizs, aki okozott már nem kicsi sérüléseket mu ellen

contraste
Rafael is eszes gyerek... Na, de sebaj megvertük õket rendesen ez a lényeg!

ain't got no history

contraste
Féreg Vidic, remélem az egy meccses eltiltása után valaki lehenteli és lesérül örökre. A rohadék, csak Hazardot akarta lekaszánli már egy számukra elvesztett meccsen... Csak azt kívánom neki, hogy valaki ugyanígy csússzon oda.

ain't got no history

Oziris666
Az a baj h ezekbe mi nem látunk bele!Olyat is hallani h edzésen nem parádézott eléggé!Tehát bármi lehet!
Legalább korrekt áron adtuk el!

contraste
Hu bazmeg akkor muszaj nyernnk én még akarom látni játszani😄

Egy kis stat Edenrõl:

Most chances created in the Premier League? Hazard with 50. Twenty more than the next Chelsea player. Most completed dribbles in the Premier League? Hazard with 76. That's 19 more than anyone and more than three times as many as the next Chelsea player. Go-to man hardly does it justice.

Magyarul:
Legtöbb helyzetkialakítás a PL-ben eddig: 50 (20-szal több, mint bárki a CFC-ben)
Legtöbb végrehajtott csel a PL-ben eddig: 76 (19-cel több, mint bárki a PL-ben, és 3 szor több, mint bárki a CFC-ben.)

ain't got no history

szucsy89
Zlatan Ibrahimoviæ: "Ha a United legyõzi a Chelsea-t vasárnap, befejezem a futballt!"

😄S😄S😄SA_d😄SS😄ASA😄:SDAsda
contraste
Én sem bánom már.. De azért fájó szívvel tekintek vissza arra az Essienre, aki vitte a hátán a csapatot anno, és aki bõdületes bomba gólt lõtt a Barcának.

Viszont De Bruyne távozása nagyon rosszl érint.. szörnyen sajnálom, inkább ne vettük volna meg Williant, vagy Schürrlet (bár õt is bírom). Idén még elmehetett volna kölcsönbe mondjuk Everton,Villa,Castle,Soton,Swansea valamelyikébe, és jövõre fasza lenne már. Nem tudom mit várt Jose, hogy alig játszott a PL ben és rögtön berobban, alig kapott idot..

ain't got no history

Bencee7
Nem bánnám, épp eléggé hátráltatják a játékot, fõleg Essien. Mikel is sokszor csak alibifocizik, de el tudom képzelni, hogy a feladata a labdaszerzés/tartás, és semmi más, azt pedig jól ellátja, csak szerintem ezért külön embert a pályán tartani felesleges...

Remélem Matic beválik, ha már ennyi lóvét kiadtunk érte 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Oziris666
Valamelyikük tuti távozik vagy lehet mindkettö!

contraste
Egy Essien/Mikelnél csak jobb lehet.

ain't got no history

Oziris666
Oziris666
Úgynézki hivatalos Matic jött 25milió euroért... (anno 5millióért ment el)

contraste
De sztem az ok okozati összefüggés úgy épül fel Mata esetében, hogy miután kikerült a csapatból, azóta nem tud kiemelkedõt nyújtani, nem pedig ezért került ki. Nem felejtettel el az elmúlt két szezon óta játszani.

Mi az már, hogy újravásároljuk Maticot?😄 David Luiz dealben volt benne, kb 3-5 m euró súlya volt, és most 20 körül vesszük:S

ain't got no history

Oziris666
Hát ez kicsit olyan Robbenes,ha nincs rá szükség vagy nem illik bele a taktikába akkor adjuk el jó áron,neki se jó ez a helyzet meg a csapatnak se!

Birom Matát de azt is be kell látni h ha játszik se parádézik mint tavaly,mert azzal legalább megcáfolná Mourinhot!De így nem teszi nehézzé a portugál dolgát... Mert Willian vagy Schürle se játszik sokat de azért vannak kiemelkedõ meccsük elvétve!

Persze örülnék ha maradna!

contraste
Kezd tényleg kiemelkedõen jtszani, és egyre durvább cseleket ad be, amik be is jönnek. Még mindig nagyon fiatal, remélem kijön belõle az a tehetség, ami benne van!

Más, Matat akarják a francia gazdag csapatok és állítólag A Bayern is:S De Bruyne után (majdnem done deal) szörnyû lenne elveszíteni az egyik kedvencünket.

ain't got no history

Jagumo
Sírok ezen a Hazardon... Minden meccsen megindul a szélrõl és gólt lõ 😄 eszméletlen amit mûvel.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Bencee7
Szerintem DeBruyne el lesz adva, Mou mai nyilatkozatában is volt szó róla, õ is elmondta, hogy nem úgy megy neki, ahogy kellene, hiába óriási tehetség, és mondta, hogy több klub is érdeklõdik iránta - legalábbis ha jól vettem ki a szavaiból. Õszintén szólva én is hagynám, vagy adják kölcsönbe megint egy idõre, vagy adják el.

Ez a Mata dolog viszont rohadtul kezdi felbszni az agyamat. Többször is elmondta, mindkét fél, JM és maga Mata is, hogy NEM megy el, MINDENKÉPPEN marad. Ma Mou is mondta, hogy marad, nem adják és egyébként sem kaptak megkeresést más csapatoktól. Mata is monta, valamikor a múlt héten talán, hogy ha most elmenne, az azt jelentené, hogy megfutamodott és ezt nem akarja.
Persze, most, amikor dühösen jön le a pályáról, meg nem megy neki ezek a szenny szar lapok mindjárt kitalálják, hogy iszonyat nagy baj van, megy a picsba.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha lehet egy kérésem, annyit tegyünk már meg a topikban, mi páran, akik írunk, hogy az irreális hülyeség híreket ne hozzuk fel mindig. Egyébként is undorítónak tartom, ami az átigazolási idõszakban megy, ne menjen itt is. Ha reális hír van játékos érkezésérõl, akkor persze, írjunk véleményt, de ami kacsa, azt ne ide...

Bulykin
Nyáron a felkészülési meccseken remekül szereplõ(3meccs/2gól) fiatal Bertrand Traoré aláírt 5 évre és máris ment a Vitessébe kölcsön 😛

Ami számomra érdekes, hogy Kakuta-t és Hutchinson-t pedig visszahívták onnan...

Szerintetek mi lesz DeBruyne és Mata sorsa? Elõbbi szinte nem is játszik, Mata pedig látványosan ingerült volt a Soton ellen miután lecserélték(persze lehetett más oka is ennek)...hát nemtudom :/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

contraste
Soton ellen 3 gól nem szar!

ain't got no history

Oziris666
Most kivételesen elég tetszetõsen játszottunk!De ha a kicsik ellen nem húzzuk be a 3pontokat kegyetlenül akkor nehéz dolgunk lesz!

Mondjuk várom már mikor nyerünk egyszer sok góllal mert idén a bajnokságban nemigen megy a gólparádé!

contraste
Megvertuk a poolt es sehol senki??😄 jo igy fordulni, lassan at is vehetnenk a vezetest, sztem a vegere a cityvel fogunk harcolni!

ain't got no history

banok
16.00 Chelsea-Swansea
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

contraste
Boldog karácsonyt minden Chelsea szurkolónak😊 ünnepeljünk gólokkal!

ain't got no history

contraste
Team v Swansea: Cech; Ivanovic, D Luiz, Terry (c), Cole, Ramires, Mikel; Mata, Oscar, Hazard; Eto’o.

ain't got no history

contraste
http://m.bbc.com/sport/football/25500994

Erdekesek Savage gondolatai. Pl valoban erthetetlen miert nem cserelt az oreg.

ain't got no history

Smithie
Te jó isten mekkora egy falábú gyökér ez a giroud... 😄DD

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

contraste
Mázlink van, hogy falábú ez a Giroud... De ezt már rég meg kellett volna nyerni, megint magunknak köszönhetjük, ha beszopjuk a meccset...

ain't got no history

banok
21.00 Arsenal-Chelsea
tv: Digisport1
streamek itt: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bencee7
Így van sajnos. Érdekes még, hogy Mou meccs utáni nyilatkozatai valahogy nem azt tükrözik, hogy õ is látja, hogy ez úgy rossz, ahogy van. Túl sok gólt kapunk, félünk cselezni és megindulni, sokszor azt látod csak, hogy elképzelés nélkül rohangálnak a pályán, "majd csak lesz valami" módon. Meg a halálom ez a folytonos hátrapasszolgatás, fõleg amikor ellenfél tizenhatosról egészen a sajátig visszamegyünk -.-"

Valahogy RDM mellett jobban ment a játék, nekem az sokkal jobban tetszett...

Oziris666
Hát nem csak ez volt szánalmas teljesítmény az idei szezonban, és ez a nagyobb probléma!Semmi taktika semmi koncepció!

contraste
Nem értem, ha nem is akartunk nyerni minek küldte be Hazard-t a végén? na mind1 ez a meccs nem érdekel, hétfõn nyerjünk légyszíves😊 Amúgy Schürrle és Willian nagyon jók voltak, szegény DeBruynén látszik hogy visszavetette a mellõzése.

ain't got no history

Bencee7
Hát, ez a mai teljesítmény elég szánalmas volt...Mou egyáltalán nem akarta megnyerni a meccset. Szerintem tök ciki egy Sunderland ellen a tizenegyeseket várni. Így akarunk BL trófeáért menni?

contraste
Durva, Villas-Boas-t kirúgták a Spurstõl(is). Pedig nem volt rossz ott, ráadásul Bale eladása után teljesen új csapatot kellett építeni, aminak csak az elején jártak.

ain't got no history

Barnabyka
Talán csak Jm tudja, hogy kell Drogbat semlegesíteni szerintem vele nem lesz baj😊